Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

28.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Sanata destek

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

TAV Havalimanları’nın, misafir ağırlama ile özel yolcu salonu işletmeciliği alanındaki gelirlerini yaratan iştiraki TAV İşletme Hizmetleri, sanata olan desteğini sürdürüyor. Primeclass özel yolcu salonlarını sanat galerisi olarak dönüştüren, 19 ülkede, 73 yolcu salonu bulunan TAV İşletme Hizmetleri Contemporary Istanbul’un 17’nci edisyonunda CIF Dialogues paneline TAV Passport markasıyla yer aldı.

Alışveriş saati

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Yeşim Yılmaz, Aslı Özdemir ve Tuğba Tosyalı’nın sahibi olduğu Jade&Brands Events, ‘Back to City’ temalı alışveriş ve moda günleri düzenledi. Emaar’da gerçekleşen etkinliğe, Özlem Yıldız, Emel Yıldırım, Volkan Özdemir ve Neşe Aykut’un da aralarında yer aldığı ünlü isimler katıldı. Dekorasyondan giyime, aksesuardan ev tekstiline kadar çok sayıdaki tasarım ürünlerinin yer aldığı organizasyon, 21 gün boyunca ziyaretçilerini bekliyor.

Haberin Devamı

Kitabı Arapça’ya çevriliyor

Kısa Kısa Cadde

Uzman psikolog ve yeme bozuklukları danışmanı Yelda Başaran’ın, ‘Oturduğunuz Yerde Zayıflamak İster Misiniz?’ isimli kitabı, Katar’da satılmak istenilmesi üzerine Arapça’ya çevrilecek. Başaran, eserinin Katar’daki satışlardan elde edeceği tüm geliri kimsesiz çocuklar yararına vakıflara bağışlayacağını söyledi.

Sezonu açıyor

Kısa Kısa Cadde

Almula Merter Churm’ün ‘Mutlu Kalpler Kulübü’ isimli programı sezonu açıyor. Yazarın, ünlü isimlerle keyifli sohbetlere imza attığı program, 1 Ekim’den itibaren her cumartesi Ekotürk TV ekranında olacak. Churm, “Mutluluğa açılan stüdyomuzda sıcacık sohbetlerle izleyicilerimize yine keyifli dakikalar yaşatacağız. Konukların en mutlusu, sohbetin en şahanesi burada!” diye konuştu.

Balayı 2023’te

Kısa Kısa Cadde

Burcu Karakaya ve yönetmen Eray Altay, Sarıyer’deki Armonia Bosphorus’ta dünyaevine girdi. 2019’da çekilen ‘Tam Kafadan’ filminin setinde tanışan oyuncu ve yönetmenin şahitliğini; Ceren Türk, Damla Colbay ve Canberk Yılmaz yaptı. Çiftin, yoğun iş takvimi sebebiyle balayını önümüzdeki yaz yapacağı öğrenildi.