Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

29.09.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

25 Kasım’da vizyonda!

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Emin Alper’in dördüncü uzun metrajlı filmi ‘Kurak Günler’, 25 Kasım’da vizyona girecek. Politik ve psikolojik gerilim filminin başrollerini Selahattin Paşalı ve Ekin Koç paylaşıyor.

'Şarkılarıma güveniyorum’

Kısa Kısa Cadde

Özhan Urun yeni şarkısı ‘Bu Nasıl Aşktı’yı çıkardı. 10 yıldır Avusturya’da yaşayan ve müzik hayatını Türkiye’de devam ettirme kararı alan Urun, “Sesime ve şarkılarıma çok güveniyorum. En büyük hedefim milyonlara ulaşmak” diye konuştu.

Milyonluk beğeni

Kısa Kısa Cadde

Abdurrahman Delen, sözü ve müziği kendisine ait ‘Sosyal Medya’ şarkısıyla 1 milyon beğeniyi aştı. Türk halk müziğinin usta sesi, “Sosyal medya bağımlılığını dile getirmek istedim” dedi.

Titanik benzetmesi!

Kısa Kısa Cadde

Sultan Bozkurt, yeni teklisi ‘Titanik’ için kamera karşısına geçti. Yönetmen Hüseyin Özkan ile çalışan şarkıcının, söz ve müziği Murat Güneş’e ait eserinin prodüktörlüğünü ise Onur Betin üstlendi. Bozkurt, “Titanik bile senin kadar batmadı” sözüyle eski sevgilisini ti’ye aldı.

Haberin Devamı

Özel koleksiyona tam puan!

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Yonca Ebuzziya, Maksu markası için hazırladığı ‘Yoncaebuzziyaxmaksu’ koleksiyonunu, Pera Palas Oteli’nde tanıttı. Arzu Sabancı, Serdar Gülgün, Aslı Şen, Selin Tara, Demet Sabancı Çetindoğan ve Saffet Emre Tonguç’un da aralarında yer aldığı misafirleriyle bir araya gelen iş insanı, “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız koleksiyonum bana yeni bir aile kazandırırken, İstanbul’a olan aşkımdan yola çıktığım tasarımları özenle ve keyifle hazırladım. Şimdi buluşma zamanı geldi. Heyecanım ve mutluluğum tarifsiz” diyerek duygularını ifade etti.

Kısa Kısa Cadde

Hayali dünyaya açılmak

Kısa Kısa Cadde

Daha önce Türkiye’de denenmemiş bir yöntem olan Japon kağıt katlama sanatını Origami tekniğiyle tasarlayan modacı Melisa Erol, yeni kreasyonu için hazırlıklarına başladı. İğne ve iplik kullanılmaksızın Origami tekniği ile forma sokulan kumaşlarla her biri bir sanat eserine dönüşen ve sadece kişiye özel üretilecek olan Sonbahar/Kış kreasyonunu hazırlayan Erol, “Ülkemi yurt dışında başarıyla temsil etmeyi hayal ediyorum” diye konuştu.

Yaş günü dilekleri tutuldu

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Hande Vardar Yılmaz ve Berrin Ak, yeni yaşını dostlarıyla kutladı. Önceki gün Aslı Şen ve Elif Balkuv’la buluştuğu esnada sürpriz doğum günü pastası kesen Yılmaz, “Hayatta biriktirdiğim dostlarım en değerli hazinelerimden” diyerek duygularını paylaşırken 40 yaşına basan Berrin Ak, “Yaşamının dördüncü bölümü yeni başladı. Sağlıkla, huzurla, başarı ve mutlulukla sürmesi en büyük dileğim” dedi.

Görkemli davet

Kısa Kısa Cadde

Ataşehir’de hizmete giren L’Olivetto Akdenizli Restoran’da düzenlenen davete sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Mekanın sahibi Dr. Koray Erdoğan’ın ev sahipliğindeki etkinliğe, Selim-Eda Kosif, Demet Şener, Tolga Arman, Işıl Reçber, Melda Aksu, Burcu Şendir, Serra Tokdemir, Hülya Koçyiğit, Derya Uluğ ve Buket Taşdelen’in de yer aldığı misafirler katıldı. Gemlik’te kendi zeytinliklerinden elde ettiği zeytin ve zeytinyağını, kaynağından gelen en doğal malzemelerle restoranın merkezine taşıyarak müşterilerine sunan Erdoğan, konuklara eşsiz bir lezzet şöleni sundu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Yeniden setlerde!

Kısa Kısa Cadde

‘X-Men’ serisinde Wolverine karakterine hayat veren Hugh Jackman’dan hayranlarına müjdeli haber geldi. Ryan Reynolds tarafından oyuncunun, ‘Deadpool’un yeni filminde Wolverine olarak rol alacağını açıklandı. Reynolds, Twitter’dan paylaştığı video’da ‘Deadpool 3’ün vizyon tarihini 6 Eylül 2024 olarak belirtti.

Alışveriş günü

Kısa Kısa Cadde

Orlando Bloom, önceki gün Beverly Hills’te objektiflere takıldı. 45 yaşındaki oyuncu, alışverişe çıktı. Spor haliyle görüntülenen Bloom, fotoğraflarını çeken gazetecilere pas vermedi.

Tecrübelerini aktaracak

Kısa Kısa Cadde

Tom Hanks, Hollywood’daki tecrübelerinden yola çıkarak ikinci romanını yazmaya karar verdi. Oscar ödüllü oyuncu, People dergisine yaptığı açıklamada, “Eserimdeki her aptalca an, yaptığım hatalarımı anlatıyor” dedi. ‘The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece’ adını taşıyan kitap 9 Mayıs 2023’te raflarda olacak.

Doğal dünyaya bakış

Kısa Kısa Cadde

Alice Roberts’ın kaleme aldığı ‘Evcilleştirme: Dünyamızı Değiştiren On Tür’, Epsilon logosuyla raflardaki yerini aldı. Antropolog, biyolog ve yazarın arkeolojiyle genetikteki son teknolojiyi birleştiren eser, köpek, buğday, sığır, mısır, patates, tavuk, pirinç at ve elmanın insanlık tarihini nasıl dönüştürdüğünü anlatıyor.

Haberin Devamı

Çiçek açan moda!

Kısa Kısa Cadde

Milano Moda Haftası’nın son gününde Bottega Veneta yer aldı. İlkbahar-yaz 2023 defilesine ünlü isimler katılırken, podyumda adeta çiçekler açtı. Renkli tasarımlar, yaprak detaylar ve püsküller dikkat çekti. Kreatif direktör Matthieu Blazy, “Hem kadın hem de erkekler için giyim ve karakter aracılığıyla hareket ederek tasarım yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde