Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

04.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Totem yaptı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Beşiktaş Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Mehtap Ferah, hafta sonu oynanan Beşiktaş maçını oğlu Emir ile izledi. Formalarını giyerek sosyal medyadan hatıra fotoğrafı çektiren iş insanı kareye, “Birlikte geldiğimiz her maç, çok keyifli. Uğurumsun güzel evlat” yazdı. Ferah karşılaşma sonrası rakip takım Fenerbahçe’nin yönetim kurulu üyelerinden Simla Türker Beyazıt ile de poz vererek, “Dostluk kazandı” dedi.

Renkli buluşma

Kısa Kısa Cadde

Fairmont Quasar İstanbul’da Executive Chef’i Ercan Yamantürk ve Aila’nın Mutfak Şefi Kemal Can Yurttaş önderliğinde hazırlanan Aila Brunch’ta sosyal yaşamın tanınmış simaları buluştu. Özge Özder, Sinan Güleryüz, Hande Subaşı, Levent Özdilek, Aslıhan Kapanşahin ve Ali Aksöz’ün de aralarında yer aldığı misafirler, canlı müzik ve minikler için eğlenceli oyunların yer aldığı organizasyonda renkli anlar yaşadı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kırmızı aşkına!

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Nazlı Sabancı, hafta sonu katıldığı düğünde şıklığıyla göz doldurdu. Kırmızı renkli ipek elbisesiyle poz veren iş insanı, “Keyifli geçen yaz sezonunun ardından eylül düğünleriyle sosyal yaşama aralıksız devam ediyoruz” diyerek duygularını ifade etti. Sosyal medyadan paylaştığı kareyle de beğeni toplayan Sabancı, takipçilerine moda tüyoları hakkında bilgi verdi.

Sağlıklı yaşam üzerine!

Kısa Kısa Cadde

Alaluxa platformunun kurucu Ayşegül Tuncer, projelerine hız kesmeden devam ediyor. 18 Ekim’de Fairmont Hotel’de sürdürülebilir sağlıklı yaşam üzerine sohbet gerçekleştireceklerini ifade eden iş insanı, “Tıp doktorları ve alanında uzman kişilerle alternatif yaklaşımları paylaşacağımız etkinliğimizde gelecek nesillerin daha bilinçli şekilde yetiştirilmesine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

İyilik peşinde koşacaklar

Kısa Kısa Cadde

‘UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’, İstanbul Maratonu’na destek verecek. “Adım adım iyilik peşinde koşmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın kahramanı olacağız. Onlar korkmadan, susmadan kendi bedenlerine ve ruhlarına sahip çıkacaklar. Bizde toplayacağımız bağışlarımızla yüzlerindeki gülümsemenin sebebi olacağız” diye konuşan Saadet Özkan, yol arkadaşlarına çağrıda bulundu.

Haberin Devamı

Spor arası aşk!

Kısa Kısa Cadde

Alessandra Ambrosio, önceki gün Santa Monica’da arkadaşlarıyla plaj voleybolu yaptı. O sırada yanına gelen sevgilisi Richard Lee ile samimi anlar yaşayan model, bir ara tutku dolu karelerle objektiflere takıldı. Çifte kumruların öpüşmeleri kameralara böyle yansıdı.

Antrenman günü

Kısa Kısa Cadde

Dwayne Johnson, Aaron Donald ile hafta sonunda spor salonundaydı. Aktör ve Amerikan futbolu oyuncusu, antrenman sonrası verdikleri pozları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Eğlenceli vakit geçiren ikili, beğeni aldı.

Disneyland keşfi

Kısa Kısa Cadde

Paris Moda Haftası kapsamında şehirde bulunan Chiara Ferragni, eşi Fedez ve çocuklarıyla Disneyland’i gezdi. Eğlenceli anlarını Instagram’dan yayınlayan İtalyan influencer, renkli kareleriyle beğeni topladı.

Farkındalık çağrısı

Kısa Kısa Cadde

Leonardo DiCaprio, balık kartalı kuşlarının 200 yıldır ilk kez İngiltere’de iki civciv üretmesini kutladı. Instagram’dan fotoğraf paylaşan oyuncu, “Bu üreme, somon ve alabalık stoklarına zarar verdiği düşünüldüğü için 1840-1916 arasında İngiltere kıyılarında zulme uğradıktan sonra cinsin gördüğü iyileşmeyi gözler önüne seriyor” diyerek, farkındalık çağrısı yaptı.

Haberin Devamı

Kutlamalı paylaşım

Kısa Kısa Cadde

Buddy Valastro, oğlu Jr. Buddy Valastro’nun doğum gününü kutladı. 18 yaşına giren çocuğuyla fotoğrafını yayınlayan pasta şefi, “Kendine güvenen, güçlü ve ilgili bir genç adam oldun. Hayatının bir sonraki bölümünün seni nereye götüreceğini görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi

Kraliyet temalı parti

Kısa Kısa Cadde

Goldie Hawn, kızı Kate Hudson ve damadı Danny Fujikawa’dan olan torunu Rani Rose’un doğum günü partisine katıldı. Kraliyet temalı etkinlikte kraliçe ve kral kostümleri giyen dede-anneanne, minik Rose ile verdikleri pozu sevenlerinin beğenisine sundu. Oyuncu, dört yaşına giren torununa “Gerçek kraliçe sensin” diye yazdı.

Elektronik müzik gecesi

Kısa Kısa Cadde

Elektronik müzik dünyasından Eric Estornel, namı diğer Maceo Plex; Charm Music, Label Project ve Robin Music Agency iş birliği ile 7 Ekim’de Volkswagen Arena’da sahne alacak. Sahibi olduğu Ellum Audio plak şirketiyle birçok başarılı müzisyenin ortaya çıkmasını sağlayan Maceo Plex’in öncesinde ise sahne Avnu ile Sezer Uysal’ın olacak.

Haberin Devamı

Pembeli siyahlı davet

Kısa Kısa Cadde

Paris Moda Haftası tüm hızıyla devam ediyor. Şehire ünlü akını devam ediyor. Önceki gün gerçekleştirilen Unboxing Valentino Fashion Show’a dünyaca tanınmış isimler katıldı. Siyah ve pembe rengin hakim olduğu davete, Türkiye’den ise oyuncu Tuba Büyüküstün katıldı.

Kısa Kısa Cadde

‘Üç gün tatil yapabildim’

Kısa Kısa Cadde

Demet Akalın, Kıbrıs Chamada Prestige Hotel’de sahne aldı. Şarkıcı, yaz aylarında çok yoğun çalıştığını söyledi. Akalın, “Bazen günde iki konser verdiğim oldu. Sadece üç gün tatil yapabildim. Aslında dört gün kalacaktık ama kızım Hira sağ olsun yerinde durmuyor. Kendisi tam bir evcimen” dedi.

Can Gürzap taburcu oldu

Kısa Kısa Cadde

Aort anevrizması ameliyatı olan Can Gürzap, taburcu oldu. Prof. Dr. Altuğ Tuncer’in başarılı operasyonu sonrası oyuncu, “Tansiyonum artık daha düzenli. Çok büyük bir ameliyattı. Dört sene önce başlamıştı şikayetlerim. Daha önce farklı ameliyatlarda olmuştum. Ama bunda sonuç gayet iyi oldu” diye konuştu.

Anlamlı kampanya

Kısa Kısa Cadde

İbrahim Selim, 5 Ekim’deki doğum gününü anlamlı bir kampanyayla kutluyor. 43’üncü yaşına girecek olan oyuncu, Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı yararına bağış kampanyası başlatarak, sosyal medya hesaplarından duyuru yaptı. Takipçileri, Selim’i takdir edip, övgüler yağdırdı.