Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

05.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Bebek’te sezona ‘Merhaba’

Haberin Devamı

Begüm Bridal Design House’un kurucusu ve kreatif direktörü Begüm Salihoğlu ile eşi Evren Kırıkoğlu, 11’inci evlilik yıl dönümünü romantik ve eğlenceli bir partiyle Bebek’teki Bégüm BDH yeni açılan showroom’unda yakın dostlarıyla kutladı. Davete Aylin Şavkan, Gözde Çarmıklı Şavkan, Eda Sarp Evliyagil, Fitnat Topbaş Selçuki, Can Selçuki, Ceylan Duru Can, Arda Can, Melis Göral Salargil, Yasemin Sadıkoğlu ve Merve Kırvavaç gibi isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

10’uncu yılında denizi selamladı

Bir alışveriş merkezinin ilk defa kendi adına düzenlenen yelken yarışı olma özelliği de taşıyan Aqua Florya Sailing Cup; önceki gün yelkencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Aqua Florya’nın 10’uncu yıl etkinlikleri kapsamında TAYK iş birliği ile hayata geçirilen etkinlik Bakırköy–Aqua Florya hattında gerçekleşti ve görsel olarak unutulmaz anlara sahne oldu. Yarış sonrası dereceye giren sporcular, ödül töreninde hem eğlendi hem de kupalarını aldı. 

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Müşterek kutlama

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden Derin Mermerci, sosyal medya hesabından annesi Ender Mermerci ile ablası Yosun Reza’nın oğlu Alexander Reza’nın aynı güne denk gelen doğum günlerini kutladı. Birlikte paylaştığı fotoğrafının altına, “İkinizi çok seviyorum” notunu düştü.

Kısa Kısa Cadde

Mutfakta sanat

Yalıkavak’ın en yeni adreslerinden Birdcage 33, sanat dolu bir sohbete eşlik eden yemekle misafirlerini ağırladı. Türk Çağdaş Sanatının önemli isimlerinden Mustafa Horasan’ın mutfağa girdiği akşam yemeğinde, Sabiha Kurtulmuş moderatörlük yaptı. Menüde yer alan ve sanatçının yorumu ile resmedilen Gevrek Levrek ise misafirler tarafından büyük ilgi gördü.

Kısa Kısa Cadde

Yeni bir bakış

Peyzaj mimarı Emel Şanoğlu’nun 2019 yılında kurduğu Verda Botanic markasının yeni ortağı girişimci iş insanı Yıldırım Keskin ile birlikte açtığı sıra dışı mekan Verda Göktürk hizmete sunuldu. Açılışını Türkiye İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Aran’ın yaptığı davete Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Gamze İnci Kalyoncu, Merve Büyüksaraç, Murat Balcı, Sultan Gadımbaylı, Hülya Sepken, Vildan Aran, Selcen Faydasıçok, Burşem Ege ve Özgür Akman, birçok ünlü mimar, cemiyet ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Cool duruş

Burak Özçivit, Altınyıldız Classics’in yeni reklam filminde soğuk havaya karşı cool bir duruş sergiledi. Özel kameralar ile ultra ağır çekimlerin yapıldığı, “Sıkı Giyin, Değişiyoruz!” mesajlı filmin yönetmenliğini Koray Birand yaptı.

Kısa Kısa Cadde

Kahkahaya boğdu

Yönetmen Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği ‘Şaşırt Beni’, seyirciyi güldürdü. KerkiSolfej ve MMT ortaklığındaki iki perdelik komedi, 16 Ekim İzmir Kültürpark Açıkhava, 23 Ekim’de ise Watergarden Performans Merkezi Duru Tiyatro’da hayranlarıyla buluşacak.

Kısa Kısa Cadde