Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

15.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Tarımcı aile

Haberin Devamı

Demet Evgar, marka yüzü olduğu Lay’s ile birlikte temsili patates hasadı gerçekleştirdi. 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü’ne özel olarak hasat yapan oyuncu, “Ailem dört kuşaktır tarımla uğraşıyor. Hatta çocuğumu da oranın havasını solusun diye, çiftliğimize götürdüm. Toprağın verdiği huzur bile başka” dedi.- MESUT YILMAZ

Kısa Kısa Cadde

Latin dansı yaptı

Aslıhan Güner, ‘Hiç’ filminde Doç. Dr. Canan Güler Tek karakterine hayat verecek. Onur Tuna ve Tamer Levent’le başrolü paylaşacak oyuncunun, kırmızı elbisesiyle Latin dansı yaptığı sahnelerden paylaşılan fotoğrafları dikkat çekti. Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği projenin senaryosunu Kamuran Süner kaleme aldı.

Kısa Kısa Cadde

Klasik poz

Kısa Kısa Cadde

Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Eda Kosif, Özlem Cankurtaran, Özlem Zehebi, Cihan Kamer ve Nazlı Kurs, önceki akşam bir araya geldi. Gelenekselleşen buluşmada renkli anlar yaşayan dostlar, sosyal medyadan paylaştığı kareye, “Gelenekselleşen karemizi vermeden olmaz” notunu yazdı.

Haberin Devamı

Tasarımlar beğeni topladı

Kısa Kısa Cadde

İstanbul Hazır Giyim Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) tarafından bu yıl 30’uncu kez düzenlenen ‘Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’ finalistleri, İstanbul Moda Akademisi’nde düzenlenen brunch davetinde ilk kez tasarımlarını sergiledi. 15 Kasım’da gerçekleşecek final öncesi gerçekleşen davete, İstanbul Moda Akademisi direktörü Cemal Bayazıt, yarışma mentorları Şansım Adalı ve Özlem Kaya, Mehtap Elaidi, Zeynep Tosun, Niyazi Erdoğan ve Cihan Nacar’ın da aralarında yer aldığı konuklar katıldı. Yeni nesil genç tasarımcılar moda dünyasından değerli isimlerle tanışma şansına sahip oldu.

Kısa Kısa Cadde

Bosna Hersek çıkarması

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Monik İpekel, Seval Bahçıvan, Hande Sezer Pekcan ve Hülya Avcı, Bosna Hersek’e gitti. Liv Hospital Hastanesi’nin Mostar’daki açılışına katılan tanınmış simalar, şehrin doğal ve tarihi yerlerini ziyaret etti. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren dostlar, sosyal medyadan paylaştığı karelerle beğeni topladı.

Kısa Kısa Cadde

Altyazılı tiyatro

Tiyatroyu dijital platforma taşıyarak bir ilke imza atan Tiyatronet, işitme engellileri unutmadı. Altyazı seçeneği ile engelleri ortadan kaldıran Tiyatronet, önümüzdeki günlerde diğer dil seçenekleri de sunacak.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Avrupa’ya açılıyor

Pınar Bent, Paris, Viyana ve Rotterdam’da butik açıyor. Gelinlik ve abiye modasının öncü ismi, “Paris’in 14’üncü bölgesinde mağaza kiraladım. Ardından Avusturya ve Hollanda’da mağaza açacağım” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Ekrana dönecek

Tuğçe Utlu, yeni yayın döneminde TRT 2’de ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ankara doğumlu sunucu, bir yandan da Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisans yaptığı Nişantaşı Üniversitesi’nde etkili ve güzel konuşma eğitimlerine devam ediyor. Utlu, geçtiğimiz yıllarda işaret dili alanında geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle ödüllere layık görülmüştü.

Doğu’da müzik şöleni!

Kısa Kısa Cadde

Hikmet Eraslan, Ağrı-Doğubayazıt’ın ardından Şırnak’ın Cizre ve Şanlıurfa’nın Harran ilçelerinde yüz binlerce kişinin buluştuğu etkinliklere imza atmaya hazırlanıyor. İş insanının da DJ kabininde yer alacağı, 30 Ekim Şırnak ve 5 Kasım Şanlıurfa konserlerinde Mustafa Sandal, Sefo, Kurtuluş Kuş&Burak Bulut ve Soner Sarıkabadayı gibi sanatçılar da müzikseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Galada parladı

Anne Hathaway, geçtiğimiz günlerde 60’ıncı  New York Film Festivali kapsamında Lincoln  Center’daki ‘Armageddon Time’ filminin mavi halı töreninde boy gösterdi. Oyuncunun, parlak boncuklu ve taş detaylı Valentino Haute Couture elbisesi ise modaseverleri  ikiye böldü. Kimileri Hathaway’in stilini beğenirken, kimileri de eleştiri yağmuruna tuttu. 

Kısa Kısa Cadde

Yazarlar