Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

02.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yazdı, yönetti, oynadı

Haberin Devamı

Okan Bayülgen, Shakespeare’in III. Richard’ını sahneye taşıyor. ‘Richard’ oyunuyla 18 Kasım’da ilk kez izleyici karşısına çıkacak komedyene; Şenay Gürler, Özgün Çoban, Su Sonia Herring ve daha birçok isim eşlik edecek. Bayülgen, başrolünü oynamanın yanı sıra projeyi hem yazıp hem de yönetecek.

‘Sosyal biri sayılmam’

Hatice Şendil, MAG dergisine kapak oldu. Oyuncu, “Yıllardır popüler olduğunuz için herkesin sizinle ilgili konuşması ve yazması nasıl bir his?” sorusuna, “Kendimden bahsedilmesini sevmiyorum. Çok sosyal biri sayılmam. Kalabalığa karışma fikri bile kalbimi sıkıştırıyor. Çabasız, sakin ve akışta kalmayı tercih ediyorum. Yarı içe dönük, yarı dışa dönük bir ruh halim var” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Yeni sezon başlıyor

İpek Bilgin, Aslı Enver, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ı bir araya getiren ‘Sırça’, yeni sezona başlıyor. Tennessee Williams’ın ABD çapında tanınmasını sağlayan ilk eseri, Hira Tekindor tarafından çevrilip, İbrahim Çiçek tarafından yönetilen proje, 9 ve 10 Kasım’da Maximum Uniq Hall’da sahnelenecek.

Kısa Kısa Cadde

Klasik buluşma

Kısa Kısa Cadde

Çırağan Palace Kempinski’den start alan Mercedes-Benz Cumhuriyet Rallisi, 2 gün boyunca klasik otomobil tutkunlarını bir araya getirdi. Etkinliğin 2’nci gününde Sait Halim Paşa Yalısı’nda başlayan ralli, belirlenen etapların tamamlanmasının ardından Benesta Benleo Acıbadem’de düzenlenen Cumhuriyet Kokteyli ile son buldu.

Kısa Kısa Cadde

Etkinlikte konuşan Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Durgut Berberoğlu, Türkiye Klasik Otomobil şampiyonasının 3 ayaktan oluştuğunu ve bunların sürekli mili bayramlarda düzenlendiğini söyledi.

Anlamlı davet

Kısa Kısa Cadde

Nil Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (NEYAD), kız çocuklarının eğitimi yararına Develi Florya’da bir davet düzenledi. Nuri ve Tuğba Develi ev sahipliğinde gerçekleşen yemeğe çok sayıda isim katıldı. NEYAD Başkanı Nilgün Diptaş, bu anlamlı günde desteklerini esirgemeyen isimlere plaketlerini takdim etti. Davetten elde edilen gelir lisans, yüksek lisans ve doktora desteği olarak kızların eğitiminde kullanılacak.

Renkli sohbet

Kısa Kısa Cadde

Moda Deniz Kulübü sosyal etkinliklerinde şair ve yazar Sunay Akın’ı ağırladı. Moda Deniz Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Teoman Taşpınar, Deniz Erkul, Prof. Dr. Bengi Başar eşi Feyyaz Başar, Av. Doğukan Özaydın ve Aylin Özaydın da konuklar arasındaydı. Akın, neşeli sohbetiyle geceye renk kattı. 

Haberin Devamı

Yeni koleksiyon heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Olivia Barki’nin kurucusu olduğu Etty&Jacques’ın 2022 Sonbahar- Kış koleksiyonu Bebek’teki showroomunda tanıtıldı. Aralarında Aslıhan Doğan Turan, Ceylan Çapa, Özlem Avcıoğlu, Selin Sürmeli Koçak ve Ronit Hakko’nun da bulunduğu davetliler, yeni sezon koleksiyonunu deneyimleme fırsatı buldu. Keyifli etkinlikte, koleksiyonla tanışan misafirler sergilenen parçalara büyük ilgi gösterdi.

Doha’da moda rüzgarı

Kısa Kısa Cadde

İstanbul ve Paris merkezli ünlü moda markası Dice Kayek, Harvey Nichols Doha’nın içindeki ilk pop-up mağazasını bu ay açtı. Katar’ın başkentinde bulunan Harvey Nichols Doha’da 24 Ekim’de açılan Dice Kayek pop-up mağazası 3 Aralık’a kadar açık kalacak. Kayek, Harvey Nichols’ın içinde yer alan bu mağaza ile Doha müşterisiyle daha derin bağlar kurmayı amaçlıyor.

Haberin Devamı

Bakım günü

Mert Öcal, Gold Cityhair’de saç bakımı yaptırdı. PRP ve lazer tedavisi gören oyuncu, yaklaşık 10 seans aldığını ve her erkeğin kendine özen göstermesi gerektiğini söyledi. - MESUT YILMAZ

Kısa Kısa Cadde

İddialı çıkış

Yeliz, Aslı Şafak’ın programına konuk oldu. “Türkiye’nin en iyi ilk üç sesinden biriyim” diyen şarkıcı, Türkiye’nin en iyi ilk beşini şöyle sıraladı: “Ebru Gündeş, Sibel Can, Funda Arar ve Nilüfer...”

Kısa Kısa Cadde

Konuk Tuğba

Tuğba Özerk, Dream Türk’te her çarşamba saat 14.00’te Refik Sarıöz’ün eğlenceli sunumuyla ekrana gelen ‘Deşarj’ programına konul olacak. Sanatçı, besteci Aykut Gürel için yapılan tribute albümün lansman şarkısı ‘Çalkala’yı seslendirecek.

Beşinci yıl partisi

We5 Concept sağlıklı yaşam merkezi, Etiler’deki yerinde beşinci yılını kutladı. Davetin ev sahipliğini Serkan Leke, Cenk Özyılmaz ve Özgür Cem Genç yaptı. Partiye Barış Murat Yağcı, Ece Gürsel, Selin Ciğerci, Ali Biçim ve Yunus Akgün katıldı.

11 Kasım’da sinemalarda

Haberin Devamı

Yapımını Anibera’nın üstlendiği, Sentries’in lisans sahibi olduğu Niloya, sevenleriyle bu kez sinemada buluşacak. 11 Kasım’da CGV Mars dağıtımıyla vizyona girecek eserde, süper kahramancılık oyunu oynanacak.

15’inci yıl kutlamaları

Sıla, KerkiSolfej’in gerçekleştirdiği konserler kapsamında Türkiye’yi dolaşmaya devam ediyor. 15’inci sanat yılını kutlayan şarkıcı, 4 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde, 25 Kasım’da Ankara Congresium’da ve 26 Kasım’da ise Erciyes Kültür Merkezi’nde hayranlarının karşısına çıkacak. Sıla, geçmişten günümüze hit olmuş eserlerini sevenleri için söyleyecek.

Kısa Kısa Cadde

Müzik dünyasına adım attı

Osman Dağ, ‘Sözüm Ona Sevdin’ ile müzik dünyasına adım attı. Dağ, sözü ve müziği Ersay Üner’e, aranjesi ise Erhan Bayrak’a ait parça ile ilk teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Tiyatro sahnesine dönüyor

Uğur Yücel, yıllar sonra tiyatro sahnelerine dönmeye hazırlanıyor. Usta oyuncu, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği ‘Neyzen Tevfik ‘Hiç’ oyunuyla tiyatroseverlerle buluşacak. Neyzen Tevfik’in doğum yeri olan Bodrum’da 14 Kasım’da prömiyerini gerçekleştirecek oyun, daha sonra İzmir ve İstanbul’da izleyicileriyle buluşacak.

Kısa Kısa Cadde

Hızına yetişilmiyor

Hande Yener, Biva Doc’s firmasının bayi toplantısında sahneye çıktı. Hem kulaklara hem de gözlere hitap eden sanatçı, hayranlarıyla bir ağızdan parçalarını seslendirdi. Hemen hemen her gün sahneye çıkan Yener, eylül ve ekim aylarında radyo ve televizyonlarda en çok şarkısı çalan kadın sanatçı olmuştu.

Kısa Kısa Cadde