Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

03.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Cinsel Haklarını Bil’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Tülin Özen, cinsel sağlık ve üreme sağlığı haklarına dikkat çekmek amacıyla Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Hakları (CİSÜ) Platformu tarafından hazırlanan filmde rol aldı. ‘Cinsel Haklarını Bil’ mesajının verildiği tanıtım filmi CİSÜ’nün tüm sosyal medya hesaplarından da paylaşılacak.

Mis kokulu koleksiyon

Kısa Kısa Cadde

Uluslarararası esans şirketi MG International Fragrance Company, Beautyworld Middle East’te Emre Erdemoğlu ile gerçekleştirdiği defileyle bir ilke imza atarak esans ve modayı buluşturdu. Emre Erdemoğlu’nun imzasını taşıyan Soul Space koleksiyonu, ilhamını MG International’ın Deeply Winds, Emptiness, Free Spirit ve Hidden Desire esanslarından alıyor.

Ülkemize tarımla tam destek!

Kısa Kısa Cadde

Sosyal yaşamın tanınmış simalarından Feyyaz Recevik, tarım alanında yaptığı yatırımlara hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin en eskisi Altınorak Çiftliği’nin son kuşak temsilcisi iş insanı, Türkiye aşığı olduğunu belirterek, “İsviçre’de finans okuduktan sonra aile şirketinin başına geçtim. Tarım bir ülkenin mihenk taşıdır. Ülkeme katkı sağlamak adına gübreye ağırlık verdim. Sadece üre, hayvan gıdası veya toprak işleme kalitesini arttırmak için değil de enerjiye yönelik adımlarda kullanılır da başka yerlere gelir” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Renkli buluşma

Kısa Kısa Cadde

DeFacto, spor giyimde rahatlığı ve esnekliği bir arada sunan DeFacto FİT tasarımları ile Formsanté’nin geleneksel hale gelen, Bodrum Xanadu Island’da düzenlediği Formsanté Weekend etkinliğine katıldı. Organizasyona aralarında Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Hatice Aslan, Hande Kaptan, Verda Kutsal, Doris Hofer, İlker Çağlayan ve Murat Bür’ün de olduğu birçok isim katıldı.

Sürpriz dolu gece

Kısa Kısa Cadde

Atatürkçü Düşünce Derneği Beşiktaş Şubesi balosu önceki akşam Taksim Divan Oteli’nde coşkuyla gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Erol, Sosyal Etkinlikler Komite Başkanı Fatoş Kayacan Hataylı ve arkadaşlarının titizlikle hazırladıkları gecede dünyaca ünlü keman sanatçımız Cihat Aşkın ve orkestrası konuklara muhteşem bir müzik ziyafeti çekti. Gecenin ilerleyen saatlerinde ise Atatürk’ün amcası Kırmızı Hafız Efendi’nin torunu olan Selin Sögütlügil Hanım, babaannesine Atatürk tarafından imzalanan 1927 basımlı Nutuk’u derneğe hediye etti. Açık attırmada imzalı Nutuk iş insanı Orhan Ramazanoğlu tarafından satın alındı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Dostlarla keyif vakti

Kısa Kısa Cadde

Uzak Doğu mutfağının en popüler restoranlarından biri olan Dragon Restoran’ın Bebek şubesi tanıdık simalara ev sahipliği yaptı. Deniz kenarındaki masada Derin Mermerci, arkadaşı Murat Aslan konukları Ayşegül Yürekli Şengör, Azra Tüzünoğlu, Cem Şengör, Halil Altındere ve Ayşegül Karadeniz ile uzun bir aradan sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı. Derin Mermerci ve Murat Aslan, dostlarıyla hasret giderdi.

Dillere destan sünnet

Kısa Kısa Cadde

Adana’nın tanınmış simalarından İlker Tohumcuoğlu, önceki akşam mutluluk ve gururu bir arada tattı. Oğlu Yiğit Efe’nin Seyhan Oteli’ndeki sünnet töreninde duygusal anlar yaşayan iş insanı, kirveliği üstlenen Turgut Aksoy ile hatıra fotoğrafı çektirdi.