Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

04.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Güzellik sırrını verdi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kate Hudson, genç ve parlak cildinin sırlarını verdi. 43 yaşındaki oyuncu, C vitamini ve gül suyunu günlük bakım rutininden eksik etmediğini anlattı. Bu iki içeriği barındıran serumları uyguladığını belirten üç çocuk annesi aktris, “Elbette cildimi temizlemeyi ve iyi uykuyu da ihmal etmiyorum” açıklamasında bulundu.

‘Suç olduğunu anlasın’

Kısa Kısa Cadde

Özcan Deniz’in eski eşi Feyza Aktan’ın, çocuğunu almaya gittiği sırada şarkıcıya tokat attığı ve tişörtünü yırttığı iddiasıyla iki ayrı suçtan yargılanmasına başlandı. Şarkıcı, “Amacım tamamen Feyza Aktan’ın şiddetle ilgili durumunu törpülemek ve bunun suç olduğunu anlamasını sağlamaktır” dedi. Hakim, kamera kayıtlarının istenmesine ve görüntülerde kriminal incelemelerinin yapılması için dosyanın bilirkişiye gönderilmesine hükmederek, duruşmayı erteledi. -İHA

Haberin Devamı

Afişi yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Başrolünü Gürgen Öz, Gonca Vuslateri, Hakan Bilgin ve Kaan Yılmaz’ın paylaştığı ‘Her Şey Dahil’, 9 Aralık’ta sinema salonlarında seyirciyle buluşacak. Yayınlanan ilk görüntüleriyle beğeni kazanan ve sosyal medyada dikkat çeken projenin afişi de yayınlandı.

Kaan Kısaparmak’tan ilk albüm

Türk halk müziğinin usta yorumcusu Fatih Kısaparmak ile Şebnem Kısaparmak’ın 17 yaşındaki oğlu Kaan Kısaparmak’ın, ilk albümü ‘Eğilmem’, Poll Production By Polat Yağcı etiketiyle müzikseverlerle buluştu. Şarkıcı, ailesinin katkısının olduğu sekiz parçalık çalışması için genç nesillere örnek olma yolunda ilerleyeceğini söyledi.

İstanbul’da klip çekti

Kısa Kısa Cadde

Birçok ülkede sayısız ödüller kazanan Guerino Papa, yeni çıkaracağı ‘La Luna Vestita Da Sposa’ (Gelin Gibi Giyinmiş Ay) eserinin klip çekimlerini İstanbul’da gerçekleştirdi. Şehrin önemli camilerinden ve ibadet yerlerinden ilham alan İtalyan tenor, bir ebru sanatçısını canlandırdı.

‘Babam haklı çıktı’

Kısa Kısa Cadde

Ayta Sözeri, Luvia Yeşilköy’de sahneye çıktı. Sivri diliyle bilinen şarkıcı, “Babam hep, ‘Başına ne gelirse hep senin bu dilin yüzünden olacak’ demişti. Haklı çıktı. Her zaman hakkımı savundum, hiçbir zaman susmadım” diye konuştu.

İddialı dönüş

Kısa Kısa Cadde

Mela Bedel, uzun bir aradan sonra ‘Bi Daha Yok’ isimli EP’sini bugün Sony Music Turkey etiketiyle sevenlerinin beğenisine sundu. Eserin sözlerine atıfta bulunan şarkıcı, “Geçmişe dönmenin artık bir önemi yok. Gelecek geçmişten daha parlak; anı yakalamak ve hayatı anlamlı yaşamak önemli” diye konuştu.

Haberin Devamı

Renkli reklam

Kısa Kısa Cadde

Pelin Karahan, Deren Talu ve Ege Kökenli, Elidor’un serisi ‘Sülfatsız Elidor Collagen Blends’in üç yeni ürününün reklamı için birlikte kamera karşısına geçti. Üçlü, çekimlerdeki uyumuyla dikkat çekti. Eğlenceli karelerin ortaya çıktığı görüntülerde, oyuncular saç bakımıyla ilgili tüyolar verdi.

40’ıncı yıl mutluluğu

Kısa Kısa Cadde

Sakıp Sabancı ve Prof. Hıfzı Özcan önderliğinde kurulan TÖSSED Özel Olimpiyatlar Türkiye 40’ıncı Yılını Sakıp Sabancı Müzesi’nde yapılan törenle kutladı. TÖSSED Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Sabancı’nın ev sahipliğinde yapılan galaya, Özel Olimpiyatlar Avrupa ve Asya Bölge Başkanı ve özel sporculardan bazıları da katıldı. Sabancı, “Koskoca 40 yıl nasıl geçti? Rahmetli babam ve bilim insanı Hıfzı Özcan’ın girişimleriyle kurulmuş bir dernek, 2022’de özerkleştirdiğimiz bir dernek. Çok mutluyuz, birçok sporcuya dokunduk ve birçok sporcu ödül aldı” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ödüle doymuyor

Kısa Kısa Cadde

Bodrum’un Gündoğan koyunda yer alan ve üst düzey konforuyla tatil anlayışını yeniden tanımlayan Mivara Luxury Bodrum, küresel çapta aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Mivara, World Luxury Hotel Awards 2022’de ‘Luxury Beach Hotel’ dalında ödüle layık görüldü. Mivara Luxury Bodrum Genel Müdürü Mete Üsküdarlı, ödülle ilgili açıklamasında, “Denize sıfır konumumuz, doğayla iç içe yapımız ve lüks segment konaklama ayrıcalıklarıyla misafirlerimize sunduğumuz deneyimin en prestijli ödüllerle taçlandırılması bizim için gurur verici” dedi.

Rötarlı gezi

Kısa Kısa Cadde

TEMA Vakfı, çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü hanımlarının oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K) 8 Mart Dünya Kadınlar Günü konseptiyle her yıl bir yurt dışı seyahati düzenliyordu, pandemiden dolayı iki yıldır erteledikleri Edinburg seyahati geçtiğimiz hafta gerçekleşti. TEMA-K gönüllü grubundan Esra Öztürk’ün yöneticiliğinde Edinburg gezisine, cemiyet hayatının ünlü isimleri ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Terapi gibi buluşma

Kısa Kısa Cadde

Zerrin Özgüle başkanlığında Bursa’dan yola çıkan ‘iyilik’ hareketi olan, bugün birçok şehre yayılarak büyümeye devam eden BUSADER, bir yandan sosyal projelere imza atmaya devam ediyor. Dernek ünlü psikolog Gökhan Çınar’ı ağırladı. Çınar, ‘Beni Ne Durduruyor’ isimli söyleşisinde insanların hayatta karşılaştığı psikolojik engellere göndermeler yaptı.

Kısa Kısa Cadde

Gurur günü

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden iç mimar Cüneyt Darı, başarısını ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüllerle taçlandırmaya devam ediyor. European Architectural Award’da üç kategoride birden ödül alan Darı, benzersiz tasarım dili sayesinde dünyanın en önemli mimarlar arasında yer aldı. Mimar, “Londra’da yapılan bu uluslararası ödül töreninde ülkemi temsil etmekten gurur duydum” diye konuştu.