Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

07.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kendall Jenner

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kendall Jenner, LACMA Art + Film Gala’ya katıldı. Dünyaca ünlü model, Los Angeles’ta düzenlenen gecede, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ‘Fashion Trust Arabia’da ‘Misafir Ülke Türkiye Ödülü’nü alan Türk tasarımcı Burç Akyol’un transparan detaylı elbisesiyle göz kamaştırdı.

'Yaşımın kadını değilim’

Kısa Kısa Cadde

Mine Tugay (44), Instagram’dan hayranlarının sorularını yanıtladı. Oyuncu, “Enerjiniz hiç bitmesin. 23 yaşında gibisiniz” yorumuna, “Bazen bundan rahatsız oluyorum. Çünkü çok yaşımın kadını olduğunu düşünmüyorum. Sonra anneme bakıyorum, o da yaşının kadını değil; çocuksu tarafları çok fazla... Aslında rahatsız olacak bir şey de görmüyorum. Bu halimi seviyorum” karşılığını verdi.

Alkışlanacak hareket

Kısa Kısa Cadde

Tolgahan Sayışman, hem oynayıp hem de yapımcılığını üstlendiği ‘Aynasız Haluk’ filmini, huzurevi sakinleriyle beraber izledi. Watergarden İstanbul’daki Cinehall sinemasında bir salon kapatan oyuncu, film sonrası huzurevi sakinleriyle sohbet etti. Sayışman, “Farklı yerlerde güzel vakit geçirmek en çok büyüklerimizin ihtiyacı. Sözleştik, kendileriyle bu buluşmaları sıklaştıracağız” dedi.

Haberin Devamı

Unutulmaz açılış

Kısa Kısa Cadde

Şef Akira Back’in, İstanbul’daki ilk restoranı JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’de birçok ünlü ismin katılımıyla açıldı. Etkinlikte Yağmur Tanrısevsin, Yeşim Dalgıçer, İlay Erkök, modacı Beste Korkmaz, şarkıcı Züleyha Ortak, Sinem Yıldırım ve Dr. Ender Saraç , Kuzu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Özen Kuzu ve ailesi, Ziya Yılmaz ve eşi, Gülay Kamaz, Reyhan İpekel, Meral Yazıcı ünlü restoran Akira Back’in ilk gün konuklarından oldu. Misafirler, büyüleyici ambiyansta unutulmaz bir akşam yaşadı.

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’yi temsil edecek

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın en prestijli sanat fuarlarından birisi olan Context Art Miami’ye kabul edilen tek Türk sanat galerisi Gama Art Gallery, 29 Kasım- 4 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek sanat haftasında Türkiye’yi altı sanatçının toplam 18 eseriyle temsil ediyor. Gama Art Gallery, zirvedeki sanatçıların eserlerini fuarın en dikkat çekici standında sergileyecek.

Normalliğin deliliği

Kısa Kısa Cadde

Çukurova bölgesini çağdaş sanatın birbirinden değerli isimleriyle buluşturan KUN Art Space, adını Arno Gruen’in insandaki yıkıcılık üzerine geliştirdiği kuramdan alan Normalliğin Deliliği adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. Küratörlüğünü Derya Yücel’in üstlendiği ve 12 farklı sanatçının resim, heykel, fotoğraf, video üretimlerinden oluşan sergi, 12 Kasım- 18 Aralık tarihleri arasında izlenimde olacak.

Haberin Devamı

Modern yorum

Kısa Kısa Cadde

TOÇEV Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı olan ve uzun yıllardır ebru sanatına çağdaş bir yorum katarak eserlerini hayata geçiren çağdaş ebru sanatçısı Ebru Uygun’un ebruya dair yeni malzeme ve modern yorumu tasarımcı Ayşegül Hotiç’in yorumuyla buluştu. Renkler ve sanata olan tutkusu her daim var olan Uygun ve modern yorumu tasarımcı Hotiç, Binding Love X Ayşegül Hotiç by Bıyıkoğlu Dekorasyon iş birliği ile ileri dönüşüm projesi kapsamında eserler Kandela’da görücüye çıktı.

Kısa Kısa Cadde

Kaptanın seyir defteri

Kısa Kısa Cadde

Yurdumuzun uluslararası alandaki en çok katılımlı yelkenli yat yarışlarından biri olan 33 yıldır aralıksız olarak düzenlenen 33’üncü Marmaris Uluslararası Yarış’ı, hafta sonu önemli denizcileri ağırladı. Çekişmeli geçen yarışmaya katılanlar arasından Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş insanı Cem Hakko da vardı. 40’ıncı yılını kutladıkları kuruluşları Vakkoroma isimli tekneleriyle yarışan kaptan Hakko ve ekibi, kıyasıya mücadele etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sıla gecesi

Kısa Kısa Cadde

Sıla, önceki akşam 15’inci yıl konserinde hayranlarıyla buluştu. Kerki Solfej’in organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte sahne alan sanatçı, şarkıları ve yorumuyla kulakların pasını sildi. Alkış yağmuruna tutulan Sıla, 25 Kasım’da Ankara Congresium’da, 26 Kasım’da Erciyes Kültür Merkezi’nde konser verecek.

Sular durulmuyor

Kısa Kısa Cadde

Sefo’nun Fevzi Kaan ile şarkı söylemesine “Prim yapıyor” diyen Ufuk Beydemir, bir sosyal medya kullanıcısının ilkokul düzeyindeki bir şiiri alıntılayarak “Ufuk Beydemir göreve” yazmasının ardından bu kez de “Sefo ayarı bu, benlik değil” yanıtını verdi. Rapçi, “Tamam Ufuk, TT olcaksın, tamam konserine de geleceğizz, artık sus lütfen” diye yazarken Beydemir’in cevabı ise şu oldu: “İsmini vasatlık ölçüm birimi olarak kullanıyorum. Sefometre.”

Haberin Devamı

Olay yeri izlemeli klip

Kısa Kısa Cadde

Çağrı Duran, sözü ve müziği kendisine ait ‘Kusursuz Cinayet’ şarkısını çıkardı. Müzisyen, “Uzun ve titiz çalışmanın ürünü… Çok heyecanlıyım. Kusursuz bir şarkı oldu” dedi. Düzenlemesi Cenk Eroğlu’na ait projenin polisiye film gibi olan kilibinin yönetmenliğini Bünyamin Yaşar yaptı.

120 BİN KİŞİLİK DEV KONSER

Kısa Kısa Cadde

İş insanı Hikmet Eraslan, Harran Müzik Festivali’nde 120 bin kişiyi performansıyla coşturdu

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Şanlıurfa’da muhteşem bir performansa imza attı. Harran Müzik Festivali’nde sahne alan Mr. Dosso Dossi, Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran yaklaşık 120 bin kişiye şölen yaşattı. Mustafa Sandal ile aynı sahnede ‘Aşka Yürek Gerek’ parçasına eşik eden Eraslan, “Dosso Dossi Holding olarak ülkemizin özel bölgelerini kültür ve sanat etkinliklerimizle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu kez Harran’da binleri buluşturduk” dedi. Harran Kaymakamı İbrahim Gültekin’e teşekkürlerini sunan iş insanı, “Benzerlerine New York ve Paris gibi dünyanın sayılı şehirlerinde rastlanabilecek bir etkinliği bu kez Harran’da gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Defile yıldızı

Kısa Kısa Cadde

Simge Ünal, Fişekhane’de gerçekleşecek Niyazi Erdoğan defilesinde podyuma çıkacak. Koreografisini Akif Örük’ün üstleneceği defilede boy göstermeye hazırlanan model, “Türkiye’nin birçok yerinde podyuma çıkmak çok güzel. Yoğun dönemdeyim ama sporu da aksatmıyorum” dedi.

‘Sanki Urfalıyım’

Kısa Kısa Cadde

Yıldız Tilbe, sahne aldığı Şanlıurfa’ya övgüler yağdırdı. Sanatçı, Twitter hesabından “Masallardan çıkmış gibi bir şehir, çok güzeldi. Özleyeceğim. Reenkarnasyona inanan biri olsaydım bir önceki hayatımda Urfalı olduğuma ikna olurdum. Burayı hep biliyormuşum sanki” diye yazdı.

Filmin kitabı çıktı

Kısa Kısa Cadde

Zeki Sincar, hikayesi kendisine ait yeni filmi ‘İntikam Oyunları’nı Akis Yayınları’ndan kitap olarak piyasaya çıkardı. Yapımcı, bir hacker’in intikam planının anlatıldığı filmin kitabının ilk baskını başrol oyuncusu Turgay Tanülkü’ye hediye etti. Aksiyon kategorisindeki film ise 2023 Ocak’ta vizyona girecek.