Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

09.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

ÖDÜLLÜ GECE

Haberin Devamı

Diamonds of Turkey Awards by Maruderm iş, sanat ve cemiyet hayatının katılımıyla sahiplerini buldu.

Des Medya’nın organizasyonunu üstlendiği Diamonds Of Turkey Awards, Portaxe’te gerçekleşen görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Seray Sever ve Mert Palavaroğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği gecede; ‘Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı’ seçilen Cem Belevi, son dönemde erkek ünlülerin etek giymesi ve oje sürmesiyle ilgili “Etek bizi bozar. İstanbul’da giymek iddialı olur” dedi. Nihan Akın ‘Diamonds Of Turkey Özel Ödülü’, aldı. Müzisyen, “Pop müzikteki kirliliğin sebebi büyük yapımcıların piyasadan çekilip, şarkıcıların kendi imkanları evde müzik yapmaya başlaması oldu” diye konuştu. UMUT ÜNVER

 

Kısa Kısa Cadde

‘Yollarda yarışıyorlar!’

Haberin Devamı

Yıldız Tilbe, Ağrı’da yaşanan trafik kazasının ardından kamyon şoförlerini eleştirdi. “Çevre yollarında en sol şeritten 160 kilometre hızla gidiyorlar” diyen sanatçı, Twitter’da içini döktü. Tilbe, “Yarışıyorlar, yol vermiyorlar, yol kesiyorlar! Sol şeritte kamyonlar, TIR’lar uçuyor! Doğu’da araç kullandım, en az 10 kamyonun tekerinden zor kurtulduk” cümlelerine yer verdi.

Kısa Kısa Cadde

‘Tekliflere yetişemiyoruz’ 

Selen Görgüzel, menajeriyle birlikte iş tekliflerine yetişemediğini söyledi. Şarkıcı, “Gün boyu yoğun bir telefon trafiği yaşıyoruz. Çok şükür, güzel bir tempo içindeyiz. Sahneye çıkmam için çok fazla teklif var. ‘Hangisini seçelim?’ diye karar vermekte güçlük çekiyoruz” açıklamasını yaptı.

Kısa Kısa Cadde

‘Hayallerimin sınırı yok’

Ozan Akbaba, Gardırop Dergisi’ne röportaj verdi. Mesleğiyle ilgili hayal kurmadığını söyleyen oyuncu, “Hayal ettiğim bir yer yok. Çünkü benim hayallerimin sınırı yok” dedi. Setten kalan zamanlarında ailesiyle vakit geçirdiğini anlatan Akbaba, “Onlarla beraber olmak bana iyi geliyor. Bir de müzikle ilgileniyorum” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

Gençlere destek

Çağla Demir, Ceren Taşçı, Deniz Altan ve Şimal Emür’ün başrolünde yer aldığı ‘Kıyıda’ filminin Antalya-Side’de çekimleri başladı. Yönetmeni, senaristi, yardımcı yönetmeni ve sanat yönetmeni başta olmak üzere ekibin büyük çoğunluğunu genç kadın sinemacıların oluşturduğu yapım, dört kız kardeşin babalarının ölümü üzerine doğdukları yerde bir araya gelmelerini anlatacak.

Haberin Devamı

Sanal ortamda konser

Haluk Levent, Dünya’da ilk defa ‘VR’ gözlükle gerçek zamanlı konser verdi. Şarkıcı, Türk bilim insanlarının geliştirdiği sanal ortam yazılımı ‘Yakaza’ alemine geçiş yaparak, sanal ortamdaki yerini aldı. Levent, “Bu sayede Dünya’nın herhangi bir yerindeki arkadaşım konserime gelebiliyor. Bu yazılımla gurur duydum” dedi.

‘Edalı geceler’ yayında!

Can Leman, eşi Eda Hanım’dan ilhamla yeni teklisi ‘Edalı Geceler’i çıkardı. Sözü ve müziği Leman’a ait parçanın klibi Sevilla ve Ronda’da, Mario Hickethier yönetmeliğinde çekildi.

Kısa Kısa Cadde

Tarabya’da tadım saati

Kısa Kısa Cadde

Boğaziçi’nin en güzel semtlerinden Tarabya, pandemi sonrası kapılarını yeniden açan The Grand Tarabya Oteli’nde gerçekleşen etkinliklerle sonbaharı hareketli karşılıyor. Benzersiz Boğaz manzarası ile fark yaratan The Brasserie Restoran’ın yeni menüsünü ise ilk deneyenler cemiyetin sevilen isimleri oldu; Aslı Kuseyrioğlu, Begüm Tacir, Selma Türkeş, Bilge Kara, Çağla Bostancı, Nil Uyguner, Nilüfer Bulut, Oya İdil ve The Grand Tarabya’nın Genel Müdürü Merve Kadıoğlu Sönmez keyifli bir öğle yemeği buluşmasında bir araya geldi.

Haberin Devamı

Dostlara mini müzayede

Kısa Kısa Cadde

Ünlü müzayedeci Uğur Batur, önceki akşam Zekeriyaköy’de bulanan Sagapo Restaurant’da dostlarını ağırlayarak güzel bir ev sahipliği yaptı. Zekeriyaköy Sagapo Restaurant’ın sahibi Kerem Tuncalı ve eşi Merve Tuncalı çifti, bu özel gecede Batur’a destek vererek yemeğin ve gecenin kusursuz geçmesini sağladı. Batur, ardından klasiği olan bir mini müzayede yaparak geceye renk kattı.

Sürprizli açılış

Kısa Kısa Cadde

NBA’nın hayat stili, kültürü ve tarihini gözler önüne seren The NBA Exhibition, Metropol İstanbul Alışveriş Merkezi - Hupalupa’da açıldı. Serginin açılış davetine ev sahipliği yapan Merve Timurlenk Şengül ve Selen Tamer Lakay, Türkiye’ye ilk kez gelen Larry O’Brien NBA Şampiyonluk Kupası nın açılışını NBA’ in efsanevi oyuncularından Dino Radja ile birlikte yaptı.

Haberin Devamı

Sektör devleri bir arada

Kısa Kısa Cadde

Etkinlik ve turizm sektörünün görkemli buluşması 10’uncu Masters of Events by ACE of M.I.C.E. Awards Antalya Nirvana Cosmopolitan Hotel ve Cosmos Theatre’da gerçekleşti. MICE sektörünün en başarılı projelerinin ödüllendirildiği etkinlik, sektör profesyonellerine üç gün boyunca önemli bir deneyim yaşattı.

Sabancı’nın mutluluğu

Kısa Kısa Cadde

Binicilik sporuna ve atlara olan derin tutkusuyla tanınan Sevil Sabancı, sahibi olduğu uluslararası Binicilik Merkezi (SİEC) çatısı altında hem kendisi hem de ekibi hafta sonu Adana Atlı Spor Kulübü’nde düzenlenen yarışmalara katıldı. Ekip olarak başarılı sonuçlar elde eden takımda Sabancı, 130 cm Teşvik Kupası yarışmasında Cherry Ann isimli atı ile 2’nci olmanın mutluluğunu yaşadı.

Fransız Sarayı’nda kutlama

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın en prestijli mutfak sanatları okulları arasında yer alan ve ülkemizde Özyeğin Üniversitesi iş birliği çatısı altında eğitim veren Le Cordon Bleu İstanbul’un 10’uncu kuruluş yıl dönümü Fransa’nın Türkiye Büyükelçisi Herve Magro ev sahipliğinde Galatasaray’daki Fransız Sarayı’nda kutlandı. 127 yıllık bir geçmişe sahip olan okulun bu anlamlı gecesinde Le Cordon Bleu öğrencilerinin hazırladığı muhteşem tatlar, Vakko Esmod öğrencilerinin tasarımları dikkat çekti. Gecede iş, moda ve gastronomi dünyasının seçkin isimleri bir araya geldi.