Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

23.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Zirvede başladı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Barış Akarsu: Merhaba’, gişeye zirveden giriş yaptı. Yaklaşık 102 bin seyirciyle Box Office Türkiye’nin yeni lideri olan film, mesleğinin en parlak döneminde hayatını kaybeden Barış Akarsu’yla ilgili bilinmeyen gerçeklere ışık tutuyor.

3 Mart’ta vizyonda 

Kısa Kısa Cadde

Eser Yapım imzalı, yönetmenliğini Okan Ege Ergüven’in üstlendiği, senaryosu Erol Hızarcı’ya ait yeni Temel komedisi için vizyon tarihi belirlendi. Afişi yayınlanan ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’, 3 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak. 

Meksikalı Bakan’dan teşekkür

Kısa Kısa Cadde

Meksika mutfağının Türkiye’deki temsilcisi Ranchero, yeni açılan Atakule Şubesi’nde Meksika Dışişleri Bakanı Marcelo Ebrard Casaubón’u ağırladı. Ranchero’nun Türkiye’deki başarısının Meksika’da da konuşulduğunu söyleyen Bakan, Meksika yemeklerini Türkiye’de başarıyla tanıtmasından dolayı mekanın işletmecilerinden Selma (Patricia) González Tanyeri’ye teşekkür etti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sanat buluşturdu

Kısa Kısa Cadde

G&G Sanat Merkezi, yeni bir sergiyle sanatseverleri bir araya getiriyor. 10 sanatçının yapıtlarıyla sanatın büyüleyici ve bütünleyici yönünü ziyaretçilerin beğenisine sunan Sanat Buluşturur isimli karma sergi, 25 Kasım’a kadar izleyicilerini bekliyor. Ümit Gezgin’in küratörlüğünü yaptığı sergide, sanatçılar Ayşe Özel, Güher Elçiçek, Nüzhet Kutluğ ve Melik İskender, sanatseverleri eserleriyle buluşmaya davet ediyor.

Kısa Kısa Cadde

Çocuklar gibi şen!

Kısa Kısa Cadde

İş dünyasının önde gelen dört yakın arkadaş Leyla Alaton, Ruken Mızraklı, Ahu Has ve Taya Bingöl, geçtiğimiz günlerde Paris’te iş toplantıları nedeniyle yolları kesişince, bayram havası yaşandı. Beraber yenildi, içildi, sohbetler edildi. Paris’in muhteşem ambiansında yağan yağmura rağmen müze bahçesinde oyun oynayan neşeli arkadaşlar, keyifli anlarını dostlarıyla paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Görkemli tören

Kısa Kısa Cadde

İstanbul, Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) tarafından 10’uncu yıl gala törenine ev sahipliği yaptı. Lazzoni Hotel’de, gerçekleşen ödül törenine dünya çapında pek çok marka temsilcisi ve ünlü isimler katılım gösterdi. Gecede Türkiye’den de pek çok otel ve marka ödül alırken, Mine Kalpakçığlu, Ali İspahani, Belgin Aksoy geceye katılan isimlerdendi.

Haberin Devamı

Kelebekler ölümsüzleşti

Kısa Kısa Cadde

Eserlerinde kelebek temasını yoğun olarak kullanan ünlü gravür sanatçısı Yeşim Yıldız Kalaycıoğlu, 30’ncu sergisini açtı. Bugüne kadar Türkiye dışında İtalya, Fransa, Litvanya, Polonya, Mısır’da eserlerini sergileyen sanatçının özgün baskı ve resimlerinden oluşan sergisine, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Sergi, 30 Kasım’a kadar açık.

Göz kamaştırıcı koleksiyon

Kısa Kısa Cadde

‘Bilince Uyanış’ manifestosuyla ön plana çıkan Canan Yolaç Stamboul markasının tasarladığı mücevherler dikkat çekiyor. Mitolojik ve ikonik parçaların mücevher işçiliğiyle işlenmesi sonucu ortaya çıkan göz kamaştırıcı koleksiyon, ilgi odağı oldu. Zamansız ve heykelsi tasarımlardan oluşan marka antika tabaklar üzerine markanın ikonlarını el boyamasıyla işlediği özel porselen koleksiyon, önceki gün gerçekleşen etkinlikte sanatseverlerin beğenisine sunuldu. 

Kadın girişimcilere destek

Kısa Kısa Cadde

Girişimciliğin ve yerli üretimin destekçilerinden CarrefourSA, Türkiye’nin dört bir yanından kadın üreticileri ve girişimcileri bir araya getiren Shopsa ile iş birliğine imza attı. Bu kapsamda yüzlerce kadın girişimcinin ürünleri CarrefourSA Anadolu Hisarı Gurme mağazasında müşterileriyle buluşuyor. Shopsa Yönetim Kurulu Başkanı Demet Sabancı Çetindoğan’ın da katılımı ile gerçekleşen etkinliğe yoğun ilgi vardı.

Haberin Devamı

İmza gününe yoğun ilgi

Kısa Kısa Cadde

Tilda Tezman’ın imza gününe iş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. 2012 yılında yurt içi ve yurt dışında izlediği iki bine yakın oyunu ‘Oyunname’ adlı kitabında toplayan ve büyük ilgi gören Tezman, ikinci kitabı ‘Oyunname II’yi tanıtmak üzere geçtiğimiz cumartesi günü okurlarıyla buluştu. İmza gününde Tezman’ı yalnız bırakmayan okurlarının ilgisi büyüktü. Etkinliğe katılanlar arasında Tezman’ın eşi Erol Tezman, oğulları Ralf ve Selim Tezman ile eşi Sibel Tezman, torunları Erol ve Alara da vardı.

Kısa Kısa Cadde

Sürpriz ayrılık

ABD’li model Kendall Jenner, uzun süredir birlikte olduğu basketbolcu Devin Booker ile yollarını ayırdı. 27 yaşındaki model ve 26 yaşındaki basketbol yıldızının, yoğun iş tempoları yüzünden ikinci kez ayrılık kararı aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Çekimleri başladı

Tuğba Melis Türk ve Gökberk Demirci’nin başrolünü paylaştığı ‘Gidersen Gitme’ filminin çekimleri Didim’de başladı. Kendine aile olan köyden kovulmaya çalışan yetim Mehmet ile Gülbahar’ın hikayesini konu alan projesinin yönetmen koltuğunda Hasan Doğan oturuyor.

Kısa Kısa Cadde

Kime yakışmış?

Derya Uluğ, katıldığı bir etkinlikte giydiği kıyafetle dikkat çekti.

Şarkıcı, 2003 yılında bir davete katılan Brezilyalı model Gisele Bündchen’in giydiği elbiseyle boy gösterdi. Sosyal medyada yapılan kıyaslar sonrasında kullanıcılar, “Sanki aynı gibi” yorumlarında bulundu.

Kısa Kısa Cadde

Araç uyarısı

Belçim Bilgin, ‘Baş Belası’ ekibinin kaza geçirmesinden sonra uyarılarda bulundu.

Sosyal medyadan açıklama yapan oyuncu, “Meslektaşlarıma Allah rahmet eylesin. Ailelerine ve sevenlerine sabır diliyorum. Altı ay önce geçirdiğim, belimin kırılmasına sebep olan kazadaki araç da aynı tipteydi. Yalvarıyorum bundan sonra en azından o minibüslerle şehirlerarası yol yapılmasın. Herkes kemerini taksın” diye yazdı.

Kısa Kısa Cadde