Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Moda tutkunları buluştu

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan Lady Gina, zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi. Begüm Özer ev sahipliğinde gerçekleşen davete sanat, iş ve cemiyet hayatının önde gelen simaları katıldı. Etkinlik katılımcılardan tam not aldı.

Özel destek

Kısa Kısa Cadde

Erken Doğan Çocuklar (Er-Do-Der) Başkanı Canan Göztepe, 17-24 Kasım Prematüre haftası adına farkındalık yaratarak Kalamış Whndham Otel’de başlayıp Bisikletliler Derneği üyeleri 85 sporseverin katıldığı bisiklet turu ile Prematüre haftasına dikkat çekti. Göztepe, Zeynep Kamil Hastanesi’ni üyelerle ziyaret edip, Prematüre doğmuş, büyümüş çocuklara çeşitli hediyeler verip ve onların mutluluğu için pastalar kesti.

Haberin Devamı

Ressam kardeşlerin başarısı

Kısa Kısa Cadde

Ressam anne Nilay Yıldız’ın çocukları 11 yaşındaki Yüksel Başaran Yıldız ve 23 yaşındaki Han Keser İstanbul Sanat ve Antika Fuarı’nda eserlerini sergiledi. Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’ndaki fuarda sanatçı kardeşlerin yoğun ilgi gören tabloları ziyaretçi akınına uğradı.

Ödül gecesi

Kısa Kısa Cadde

Notre Dame de Sion Fransız Lisesi tarafından düzenlenen 5’inci İstanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması gerçekleştirildi.

Kısa Kısa Cadde


Yarışmaya 31 farklı ülkeden toplamda 116 aday başvurdu. Jürinin yaptığı ön eleme sonucunda 40 aday bu yılki yarışmaya katılmaya hak kazandı. Gösterdiği üstün başarıyla piyanist Seonghyeon Leem birinciliğe layık görüldü.

Yeni tekli çıktı

Kısa Kısa Cadde

Burak Alkın, ‘Bana Mı Sitemin’ adlı yeni şarkısını Sony Music Türkiye etiketiyle yarın yayınlayacak. Afro-pop örneği niteliğinde olan eserin prodüktörlüğünü Can VS üstleniyor.

Klip çekti

Kısa Kısa Cadde

Deha Duygu Sayar, ‘Haram Hakkım’ teklisini müzikseverlerle buluşturdu. Sözleri Melda Gürbey’e, müziği Berk Telkıvıran’a ve mix- mastering’i Serkan Boz’a ait eserin klibinin yönetmenliğini Ali Karakış üstlendi.

Tembellere tahammülü yok

Kısa Kısa Cadde

Özge Ulusoy, İzmir’de düzenlenen 16. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda Ümit Collection defilesinde boy gösterdi. Koreografisini Akif Örük’ün yaptığı defilede model, “Bu sektörde en tahammül edemediğim şey tembellik. Müşkülpesent ve tembel insanlardan hoşlanmıyorum” dedi.

Haberin Devamı

‘Kadının gücü var’

Kısa Kısa Cadde

Prof. Dr. Nuran Yıldız, Ceyda Düvenci, Ece Sükan, Nefise Karatay, Gonca Vuslateri, Nilgün Belgün ve Asuman Dabak gibi isimler, İBB Kültür Dairesi Başkanlığı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü için ikincisini düzenlediği etkinliklerde yer alacak. ‘Kadının Gücü Var’ başlığı kapsamında 155 etkinlik olacak.

Film yakında

Kısa Kısa Cadde

Cem Belevi, Metropol İstanbul’daydı. Keyifli halleriyle dikkat çeken şarkıcı, “Önümüzde iki tane sinema filmim var. Onlara çalışıyorum” dedi.

İsyan etti!

Kısa Kısa Cadde

Merve Boluğur, hakkında yapılan yorumlara isyan etti. Oyuncu, “Taciz ve kadına şiddet yapan klavye delikanlılarını mahkemeye vereceğim. Keza eski eş muhabbeti yapanları da... Senelerdir üstüme geliyorsunuz, yettiniz” diye yazdı.

İtalyan ve İspanyol rüzgarı

Kısa Kısa Cadde

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, İtalyan şef Antonio Pirolli ve İspanyol piyanist Judith Jauregui ile İtalyan ve İspanyol bestecilerin yer aldığı bir programla müzikseverlerle buluşacak. Yarın akşam CSO ADA Ankara’da gerçekleşecek konserde; Geronimo Gimenez, Manuel de Falla ve Ottorino Respighi’nin eserleri seslendirilecek.

Haberin Devamı

REKORLARA DOYMUYOR!

Kısa Kısa Cadde

Taylor Swift, yeni albümü ‘Midnights’ ile dünya çapında rekorlar kırmaya devam ediyor

ABD’li şarkıcı Taylor Swift, geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü yeni albümü ‘Midnights’ ile gündeme gelmeye devam ediyor. Proje yayımlandığı 21 Ekim’den itibaren 70’ten fazla global rekor kırdı. Bu rekorlardan bazıları ise şunlar:

*Swift, ABD tarihinde beş albümü ilk haftasında 1 milyondan fazla satan tek sanatçı oldu.

*Swift, 2022’de ABD’de toplam albüm adetlerine göre en çok satan 1 numaralı sanatçı oldu.

*‘Midnights’ bir haftadan kısa sürede 1 milyar albüm dinlenmesini aştı.

*‘Midnights’ bir haftada ABD’de 1 milyon albüm satışını aşarak kendi albümü ‘reputation’dan (2017) bu yana bunu başaran ilk albüm oldu.

Haberin Devamı

*‘Midnights’, yayınlandıktan sonraki beş gün içinde Spotify’da en çok dinlenen albüm olarak rekor kırdı.

*‘Midnights’, Amazon Music tarihindeki tüm albümler arasında en yüksek ilk hafta dinleme sayısına ulaştı.

Yeşilli güzel

Kısa Kısa Cadde

Jessica Chastain, önceki akşam ‘George&Tammy’ filminin Los Angeles’ta düzenlenen galasına katıldı. Goya Studios’ta gerçekleşen gecede Chaistain, Michael Kors tasarımı elbisesiyle göz kamaştırdı.

Teşekkür etti

Kısa Kısa Cadde

Zac Efron, dijital bir platformda yayınlanan ve doğal yaşamın sırlarının anlatıldığı belgeselinden kareleri sevenlerinin beğenisine sundu. Avustralya’da bir koalaya sarılırken verdiği pozları yayınlayan oyuncu, “Herkese izledikleri için teşekkür ederim” diye yazdı.

Altı aylık hamile

Kısa Kısa Cadde

Jasmine Tookes, hamile olduğunu açıkladı. Eşi Juan David Borrero ile ilk bebeklerini kucağına almak için gün sayan model, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Altı ay çok çabuk geçti. Küçük meleğimizle buluşmak için gün sayıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kendine benzetti

Kısa Kısa Cadde

Kelly Gale, köpeği Zoe ile güneşlenirken poz verdi. Yaklaşık üç yıl önce sevimli hayvanı sahiplenen dünyaca ünlü model, Instagram’dan paylaştığı kare ile takipçilerine şu soruyu yöneltti: “Bence benziyoruz, öyle değil mi?”

Metal fırtınası esecek

Kısa Kısa Cadde

İsveçli senfonik metal grubu Therion, önümüzdeki yıl ülkemize gelmeye hazırlanıyor. 14 Ocak’ta KüçükÇiftlik Park’ta sahne alacak ekip, Leviathan II turnesi kapsamında metal fırtınası estirecek. Tenor ve sopranolardan oluşan koronun da yer alacağı, %100 Metal katkıları, URU ve Vera Müzik organizasyonuyla gerçekleşecek konserin biletleri Biletix’te...

Noel’e özel

Kısa Kısa Cadde

Sam Smith’in, Noel single’ı ‘Night Before Christmas’ yayınlandı. Coşku dolu aşk şarkısı, sanatçının Noel derlemesi ‘The Holly and The Ivy’ye eklenecek. Eser, Smith’in 27 Ocak’ta piyasaya sürülecek yeni albümü ‘Gloria’ya dikkat çekiyor.

Türk okurlara seslendi

Kısa Kısa Cadde

Ödüllü çocuk kitapları yazarı Meg McKinlay’ın kaleme aldığı, sanatçı Matt Ottley’in resmettiği ‘Bir Kuş Yapacak Olsan’, hep kitap etiketiyle Türk okuyucularla buluştu. Altı yaş ve üzeri çocuklara hitap eden eser, etkileyici çizimleri ve albenili anlatımıyla, merak duygusu ve sağlam bir kalp ile en ufak şeylerin mucizeye dönüşebileceğini gösteriyor. 

'Üç numara yolda'

Kısa Kısa Cadde

Maroon 5 grubunun solisti Adam Levine ile evli olan ve şu sıralar üçüncü çocuğunu bekleyen Behati Prinsloo’dan yeni hamilelik pozları geldi. Geçtiğimiz haftalarda ihanet skandalıyla sarsılan ünlü modelin, zor günleri geride bıraktığı görüldü. İki kızı olan Prinsloo, Instagram’dan yayınladığı karelerin altına, “Üç numaralı bebek yolda” diye yazdı.

Kısa Kısa Cadde

Gökçe’den yeni tekli 

Kısa Kısa Cadde

Gökçe, yeni teklisi ‘Biz Böyle Değildik’i yarın Pasaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda hayranlarının beğenisine sunacak. Sözü ve müziği şarkıcıya, düzenlemesi Görkem Yenilmez’e ait parçanın klibini ise İdil Dizdar ve Said Dağdeviren çekti. Şarkı; birbirlerine çok büyük aşk ve tutkuyla bağlı olan insanların zamanla duygu yoğunluklarını kaybetmesini kabullenememesini anlatıyor.

Gün sayıyor

Kısa Kısa Cadde

TRT ortak yapımı ‘Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu’, vizyona girmek için gün sayıyor. Çocuklara zamanda yolculuk yaptıracak olan ve yenilenen tasarımıyla gelenekle geleceği buluşturacak yapım, 9 Aralık’ta vizyona girecek. Nurullah Yenihan ve Naser Merati’nin yönetmenliğini üstlendiği projenin müziklerini ise Murat Dalkılıç ve Burak Çambel hazırladı.

Anne-kız aynı filmde

Kısa Kısa Cadde

Feyza Aydın Kılıç, ‘Motelde Katliam’ filminde kızı Aleyna Kılıç’la rol aldı. Oyuncu, “Kızımla rol almak benim için büyük gururdu. Sinemaseverleri sıra dışı bir korku ve gerilim filmi bekliyor” dedi. Yapım, bir ailenin Çorum Hitit Üniversitesi’ni kazanan kızlarını okula yerleştirmek için şehirde kaldıkları motelde yaşadıkları olayları anlatıyor.

İnşaat sektöründen moda dünyasına 

Kısa Kısa Cadde

Simge Ünal, Ebru Öztürk ve Gizem Sevim’in de aralarında yer aldığı modeller, 28 yıldır inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ali Değirmen’in moda dünyasına adım atarak, kurduğu Aldeg Design’ın defilesinde podyuma çıktı. İş insanı, sonunda hayalimi gerçekleştirdim. 2023’te de Dubai’de şube açmayı düşünüyoruz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Turnuva başlıyor

21 yıldır devam eden Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası başlıyor. Etkinlik, 26 Kasım-4 Aralık tarihleri arasında İstanbul Akatlar Club Sporium’da gerçekleşecek. Kendisinin de yarışacağı organizasyon için Avşar, “Bu turnuva Türkiye’nin en önemli ve uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinin başında geliyor” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Çocuklara seslendi

NBA’nin Cleveland Cavaliers takımında forma giyen Cedi Osman, Cartoon Network ve UNICEF Türkiye ile iş birliği olan ‘Zorba Olma Kanka Ol’ projesiyle akran zorbalığına dikkat çekmek için çocuklara seslendi. UNICEF Türkiye Ulusal İyi Niyet Elçisi basketbolcu, akran zorbalığının sadece Türkiye’de değil, dünyada tüm çocuklar arasında ciddi bir sorun olduğunu söyledi.