Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

25.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Asalet’ ile geliyor

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Emre Kaya, yedi şarkıdan oluşan, tüm söz ve bestelerin kendisine ait olduğu albümü ‘Yüzüme Söyle’den ‘Asalet’ şarkısını kliplendirdi. Şarkıcı, klibini 18 saatte tamamladı.

‘Mavişim’ yorumu

Kısa Kısa Cadde

İdo, DMC etiketi ile yeni teklisi ‘Mavişim’i çıkardı. Babası İbrahim Tatlıses’in sevilen eserini yeniden okuyarak, klibinde de babasıyla yer aldı. Onur Oğuz’un yönetmenliğinde çekilen klip yayında...

‘Beni Beni’ dedi

Kısa Kısa Cadde

Sefo, söz ve müziği kendisine ait ‘Beni Beni’ isimli parçasını 3TR6AP2&El Turco Records ortak yapımıyla çıkardı. Eserin düzenlemesi Aerro, mastering’i Gkg Mastering tarafından yapıldı.

DUBAİ’DE KLİP

Kısa Kısa Cadde

Ferhat Göçer, sözlerine Zeynep Talu ve Gülşen Karatoprak ile birlikte imza atarak bestelediği yeni şarkısı ‘Beni Başkası Anlayamaz’ı bugün çıkardı. Sanatçı, bir aşkın çırpınışını anlattığı eseri için Dubai’de kamera karşısına geçti. Klip için Burj el Arab, Burj el Khalifa ve şehrin diğer ikonik mekanları ile çöl tercih edildi.

Haberin Devamı

'Özgürleşmeyi arıyorum’

Kısa Kısa Cadde

Yüsra Geyik, özgürlük mesajı verdi. Instagram’dan yazı kaleme alan oyuncu, “Zihnimdeki özgürlük çok yeni. Hiç haberim olmayan bir arka kapı varmış ve cennete açılıyormuş gibi hissediyorum. Özgürlük ne şahane bir şey! Öğrediklerimiz, dayatılanlar, çevresel faktörler, önceki hayatlarımız, hiç tanımadığımız büyüklerimizin kodları, yaşanılanlar, bizim yaşadıklarımız, inandıklarımız ve inanmadıklarımız... Hepsinden, her şeyden özgürleşmeyi arıyorum” diye yazdı.

50 kiloluk gelinlik

Kısa Kısa Cadde

Özge Ulusoy, Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’ndaki, Yusuf Çamöz ve Turan Aksoy markası olan Seren Moda defilesinde boy gösterdi. Yaklaşık üç aylık bir sürede hazırlanan ve ağırlığı 50 kiloyu bulan gelinliği taşıyan model, “Gelinlik inanılmaz ağırdı. Artık spor yapmak yerine gelinliği giyip, dolaşacağım. Zaten aynı kaloriyi yakmış olurum” diyerek, espri yaptı.

Kato’yu kınadı

Kısa Kısa Cadde

Demet Şener, İzmir’de gerçekleşen Vizyoner Markalar defilesinde podyuma çıktı. Model, Günseli Kato’nun, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır” sözlerine, “Kadınlar üzerinden bu kadar can acıtıcı söylemler yapılmasını kınıyorum. Ne doğuran kadınlar var, doğru düzgün annelik yapmıyorlar. Ne anne olmayan kadınlar, kedi ve köpek gibi birçok canlıya sevgisini veriyor” karşılığını verdi.

Haberin Devamı

‘Şöhreti seviyorum’

Kısa Kısa Cadde

Hatice Aslan, şöhreti sevdiğini söyledi. Oyuncu, “Metrobüse ve metroya biniyorum. İnsanlarla sohbet etmek çok güzel... Şöhret hayatımı kolaylaştırıyor. Sokakta yürürken sanki evimde yürüyormuş hissini yaşıyorum. İlginç oluyor. Çok güzel bir duygu” diye konuştu.