Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

01.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Suç duyurusunda bulundu

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Hadise, programlarda kendisine tehdit ve hakaret eden herkes hakkında suç duyurusunda bulundu. Tazminat davası açan şarkıcının avukatı Feyza Altun, “Ünlü ya da ünsüz, bir kadının tüm toplum önünde maruz bırakıldığı bu şiddet, ne tarafımdan ne de kanunun koruduğu değerler açısından kabul edilebilir” dedi.

El ele boşanma

Kısa Kısa Cadde

Fazıl Say, üç yıl önce evlendiği Ece Dağıstan ile boşandı. Eşiyle adliyeden el ele çıktığı kareyi Instagram’dan paylaşan sanatçı, “Adliye binasına el ele girdik, el ele çıktık. Hatıralarımızı, anılarımızı, tüm güzel hikâyelerimizi, seslerimizi, en iyi şekilde anacağım her zaman. Sevgi, aşk, emek, bağlılık ve şefkat dolu yedi yıllık bir sevgililik” diye yazdı.

Kısa Kısa Cadde

MIamI-İstanbul sanat köprüsü

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Contemporary Istanbul ve Amerikan Türk Cemiyeti’nin ortaklaşa Miami’de önemli uluslararası çağdaş sanat sergileri ve projeleri ile ön plana çıkan The Bass Çağdaş Sanat Müzesi’nde gerçekleştirdiği özel gecede, Amerika ve Türkiye’deki çağdaş sanat arasında köprü kurdu. The Bass Çağdaş Sanat Müzesi’nde başlayan davet, Amerikan Türk Cemiyeti Eş Başkanı Suzan Sabancı Dinçer ve Contemporary Istanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Miami sanat haftası nedeniyle dünyanın her yerinden Miami’ye gelen uluslararası sanat profesyonellerinin davetli olduğu etkinlikte, sanatçı ikilisi ha:ar’ın (Hande Şekerciler ve Arda Yalkın) Mindflow eseri yer aldı.

Kısa Kısa Cadde

Tam not aldı

Kısa Kısa Cadde

Dijital mimarlık uygulaması YAPP, İstanbul Morini’de gerçekleşen özel bir partiyle tanıtıldı. İster tamir ve tadilat ister randevulu şekilde iç mimarlık alanında hizmet alabileceğiniz YAPP uygulamasının lansman partisine iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen simaları katıldı. Davetliler uygulamayı inceleyip, sahne performansları eşliğinde eğlenceli saatler geçirdi.

Yepyeni deneyim

Kısa Kısa Cadde

Divan’ın yeni ve özel konseptini Galataport İstanbul’a taşıdığı ‘Divan at the Port’, Karaköy’ün tarihi Paket Postanesi içinde kapılarını açtı. Özenle oluşturulmuş menüsü, kendine özgü iç mimarisi ve Divan’ın imzası haline gelmiş kalite anlayışıyla mekan misafirlerini bekliyor.

Haberin Devamı

Bursa’dan dünyaya…

Kısa Kısa Cadde

Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği, (BUSADER) artık yoluna aralarında İstanbul ile Ankara’nın da yer aldığı beş dernekle ve federasyon yapısıyla devam edecek. Beş yıl önce Zerrin Özgüle kurucu başkanlığında yola çıkan dernek, sağlık ve eğitim alanlarında iz bırakan işlere imza atmaya devam ediyor.

Özel parti

Kısa Kısa Cadde

Rehber Köpekler Derneği, en az bir yıl boyunca yuvalarını rehber köpek adayına açacak gönüllü aileler arıyor.

Derneğin dört yaşındaki labrador cinsi köpeği Shiva, yedi yavru dünyaya getirdi. Dernek yönetimi, Sheraton İstanbul City Center ev sahipliğinde, anneleri gibi iyi bir rehber köpek olmaya aday yavrular için, parti düzenledi.

Hoş geldin daveti

Kısa Kısa Cadde

Caroline Koç, Türk kahve kültürümüzün yanı sıra, zarif tasarımları ve kaliteli malzemeleri özenli bir şekilde bir araya getirerek kurduğu Haremlique İstanbul, Miami’deki ikinci mağazasını mayıs ayında hizmete açarak yurt dışındaki başarılarına bir yenisi daha eklemişti. Koç, önceki gün Miami’de Bal Harbour Alışveriş Merkezi’nde yer alan mağazasına gelişi onuruna Yeliz Titiz’in başını çektiği kalabalık bir dost grubunun kendisine hazırladıkları ‘Hoş geldiniz’ davetine katıldı. Renkli görüntülerin paylaşıldığı etkinlik, geç saatlere kadar sürdü.

Haberin Devamı

Doğum günü buluşması

Kısa Kısa Cadde

Her fırsat bir araya gelen, cemiyet hayatının renkli isimleri arasında yer alan Buket Taşdelen, Zafer Kozanoğlu, İnci Gazioğlu, Neslihan Kozanoğlu, Sermin Turgut, Jülide Önengüt ve Nilgün Dilek, önceki gün çok sevdikleri arkadaşları Çiğdem İşbilir’in doğum günü için bir araya geldi. Öğle saatlerinde başlayan neşeli buluşma, eğlenceli sohbetle devam etti.

Sürpriz teklif

Kısa Kısa Cadde

Anda Adam, yeni projesi için Türkiye’ye geldi. Deniz Cem ile iş birliği yapan Rumen sanatçı, ‘Yo No Se’ adlı yeni şarkısını müzikseverlerle buluşturdu. Eserin söz ve müzikleri Deniz Cem, Livia Gonzalez ve Teby tarafından yapıldı.

Özel şarkı

Kısa Kısa Cadde

Maher Zain, Dünya Kupası’na özel ‘Tahayya’ (Hazır Olun) şarkını hazırladı. Lübnan asıllı İsveçli sanatçı, klip için Doha’da kamera karşısına geçti. Zain’in Kuveytli Humood Alkhudher ile seslendirdiği şarkı, büyük ilgi gördü.

Haberin Devamı

Yeni yorum

Kısa Kısa Cadde

Rec Rocero, ‘Sonbahar Rüzgarları’ adlı şarkıyı yeniden yorumladı. Sözü Erkan Yurdaer, müziği Yıldırım Gürses imzası taşıyan eserin aranjesini Eser Taşkıran yaptı. Klip Rec’in Dünyası YouTube kanalındaki yerini aldı.

‘Amerika yıldızı’

Ebru Şahin, Amerika’da çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaşmaya devam ediyor. Bir projede yer almadığı için NBA’nin Cleveland Cavaliers takımında oynayan eşi Cedi Osman’ı ülkede yalnız bırakmayan oyuncu, yayınladığı karelerle beğeni topluyor. Şahin’e hayranları, “Ekranda seni görmeyi özledik” ve “Amerika’nın yıldızı” gibi mesajlar yolladı.

Kısa Kısa Cadde

Serenay’ın zamanı

Serenay Sarıkaya, dizi setini bitirince New York’atatile çıktı. Uçakta yaptığı selfie’yi Instagram’dan paylaşan oyuncu, “Benim zamanım şimdi başlıyor. Ben gidiyorum bir şey diyor musunuz?” diye yazdı. Sarıkaya’ya hayranları, “Bu sezon tatili en çok sen hakettin” mesajını gönderdi.

Kısa Kısa Cadde

Yine ayrıldılar

Boşandıktan sonra Maldivler’de tatil yapan ve barışan Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi ile Wanda Nara, yeniden ayrıldı. Ülkesi Arjantin’e giden Nara, “Bir kez daha denedik çünkü, bunca yıllık bir ilişkinin bir kez daha denemeyi hak ettiğini düşündük. Ama yürümedi” dedi. Icardi’nin ise, “Yarın devam edeceğiz sevgilim, seni seviyorum” diye paylaşım yapması kafaları karıştırdı.

Kısa Kısa Cadde