Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

12.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Çabuk tüketiliyor’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Tuğba Yurt, Kıbrıs’ta konser verdi. Müzik sektörünü değerlendiren şarkıcı, “Güzel işler çıkıyor ama dijital çağdayız ve her şey çabuk tüketiliyor. Çok şarkı yapılıyor ve bu kalabalıkta iyi olanı seçmek zorlaşıyor. Şarkıcı olmayanlar da bu dönemde parça çıkarıyor. Bu da yeni çıkan şarkıcılar için işi zorlaştırıyor” dedi.

Eve kapandı

Kısa Kısa Cadde

Çağla Şıkel, Influenza virüsü kaptığını Instagram’dan duyurdu. Çocukları Kuzey ve Uzay’dan virüsü kaptığını söyleyen model, maskeli karesini yayınlayıp, “Hangi anne yavrusuna bakarken hastalanmazki… Aman dikkat! Kovid- 19’a benzemiyor” dedi. Eve kapanan Şıkel, “Yanıma kimseyi almamaya çalışıyorum çünkü inanılmaz bulaşıcı ama  köpeğim beni asla yalnız bırakmıyor, delireceğim” dedi.

Haberin Devamı

Katar’da Spacey ile buluştu

Kısa Kısa Cadde

Burak Özçivit, Adelali Binali’nin davetlisi olarak gittiği Katar’da dünyaca ünlü Amerikalı oyuncu Kevin Spacey ile bir araya geldi. İkili, Dünya Kupası’ndaki Fransa-İngiltere maçını izlemeden önce Binali’nin ofisinde buluşup, ayaküstü sohbet etti. Özçivit, çektirdiği kareleri Instagram’dan yayınladı.

Kısa Kısa Cadde

‘Vicdansızlar’

Kısa Kısa Cadde

Özge Ulusoy, babasının cenazesine makyajla gittiği eleştirierine Instagram’dan ateş püskürdü. Model, “Babamı morgdan aldığım sabah elimde olan ojeyle, yüzükle ve askeri törende dudaklarımı ısırarak kanattığım için makyajlı olmakla suçlanmışım. Sizi vicdansızlar. Allah’tan korkun biraz” diyerek, ateş püskürdü. Ulusoy, bir takipçisinin, “Botokslarınız yüzünden ağlayamadınız” cevabına, “Şöyle bir insan müsveddesi var” diyerek, sevenlerinden spamlamasını istedi

İki farklı nesil

Kısa Kısa Cadde

Selçuk Yöntem ve Kubilay Aka, 6 Ocak’ta vizyona girecek ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filminde aynı karakterin farklı dönemlerini canlandıracak. Aka, projede Yöntem’in gençlik yıllarına hayat verecek. Yeşilçam’ın yıldızı Selim Erensoylu karakterinin 70’li yıllardan günümüze uzanan yolculuğunda iki oyuncu da performanslarıyla göz dolduracak.

Rüya gibi gece

Kısa Kısa Cadde

Digital Out Of Home’un öncü markası Pannofect, Yerebatan Sarnıcı’nda reklam, iş, sanat ve medya dünyasından katılımcılarla bir araya geldi. 25 yılı aşkın süreyle Açık Hava Reklamcılığı’nın öncü ve inovatif markası Pannofect’in Kurucusu ve Başkanı Salih Subaşı, gecede konuklara ev sahipliği yaptı. Mutlu Ulusoy’un sunumu, Trioostage ve Gece Yolcuları’nın muhteşem performansıyla gerçekleşen geceye, pek çok davetli katıldı.

Haberin Devamı

Duvarlar ve Ötesi

Kısa Kısa Cadde

Mardin’de Sakıp Sabancı’nın vasiyeti üzerine Sabancı Vakfı tarafından restore edilerek müze ve sanat galerisine dönüştürülen Sakıp Sabancı Mardin Kent Müzesi-Dilek Sabancı Galerisi, Duvarlar ve Ötesi sergisiyle, Mardin Valisi ve protokolünün de katılımıyla ziyarete açıldı. Dilek Sabancı, açılış töreninde şöyle konuştu: “Medeniyetlerin doğduğu Mezopotamya topraklarının kadim şehri Mardin ile bu sergiyi buluşturmaktan dolayı çok mutluyuz.”

Hedef yurt dışı

Kısa Kısa Cadde

Uzun yıllar yaşadığı İngiltere’de oyunculuk eğitimi aldıktan sonra Türkiye’ye dönerek birçok projede yer alan Duygu Mercan, hedeflerinden bahsetti. Oyuncu, “Yer aldığım üç film dijitalde gösterimde... Dördüncüsü de montaj aşamasında yayına hazırlanıyor. Filmlerin yanında hedefim ülkemizde ve yurt dışında, dijital ve major kanallarda dizilerde de yer almak” dedi.

Haberin Devamı

'DEPRESYONDAYIM'

Kısa Kısa Cadde

Bu aralar depresyonda olduğunu söyleyen Seçil Gür, “Spora ve doğaya yöneldim. Biraz kendimi iyileştireyim yeni projeler olacak” dedi.

Seçil Gür, Old Hammam’da izleyici karşısına çıktı. “Bu aralar depresyondayım” diyen şarkıcı, “Spora ve doğaya yöneldim. Biraz kendimi iyileştireyim, o zaman yeni projeler olacak” dedi. Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan’la el ele adliyeye giderek boşanması hakkında ise Gür, “Keşke ayrılıklar kötü olmasa ama hangi ayrılık iyi ki? Bu duruma Fazıl Say ve ayrıldığı eşi inanılmaz güzel bir örnek oldu. Ben yapabilir miydim bilmiyorum. Ben de ayrılıklarımda biraz zaman geçtikten sonra arkadaş kalabiliyorum. Çünkü neden ayrıldığımı unutuyorum. Hiç kinci bir yapım yok” dedi.

Yeğene destek

Kısa Kısa Cadde

Türk futbol efsanesi Tanju Çolak, yeğeni Belin Çolak’ın yeni şarkısı ‘Hasret’in klibinde oynayarak destek verdi. Zeki Sincar Production etiketiyle piyasaya çıkan slow şarkıya Buğra Kekik yönetiminde Beykoz’da klip çekildi. Amca-yeğeni buluşturan renkli klip tüm dijitaller platformlarda görücüye çıktı.

Haberin Devamı

Hakan’ı ziyaret etti

Kısa Kısa Cadde

Kovid-19’a yakalanmasından dolayı yaklaşık bir ay yoğun bakımda kalarak yaşam müjadesi veren Killa Hakan lakaplı Hakan Durmuş’un son fotoğrafı ortaya çıktı. Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Sefo, orada yaşayan meslektaşını ziyaret etti. Sefo, sağlık durumunun iyi olduğu görülen rap’çiyle karesini Instagram’dan paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Gazapizm sürprizi

Melike Şahin, Atlantis Yapım Kış Konserleri serisinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde iki gün üst üste sahne aldı. Şarkıcı, cumartesi günkü konserinde hayranlarına sürpriz yaptı. Şahin, son dönemde ‘Olur mu?’ şarkısında düet yaptığı Gazapizm ile izleyenlerin karşısına çıkıp, eseri seslendirdi.