Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

20.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Sevdiklerini topladı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Nicole Scherzinger, Noel öncesinde ailesi ve dostlarını Los Angeles’taki malikanesinde ağırladı. Sevdikleriyle beraber sinema gecesi yapan ve eğlenceli vakit geçiren şarkıcı, o anları sosyal medya hesaplarından paylaşmayı da ihmal etmedi. Scherzinger’in dev partinin ardından sevgilisi Thom Evans ile Londra’ya gittiği öğrenildi.

Akıl karıştıran fotoğraf

Kısa Kısa Cadde

Filiz Taçbaş (58), Selim Akar’ın objektifine poz verdi. Yağmur Özer’in Paris Fashion Week’te tanıttığı deri tasarımla kamera karşısına geçen oyuncu, “Setleri bırakmadım. Bu fotoğraflar sonrası cast olarak yapımcıların aklı karışabilir. Gencim, 58 yaşındayım, ne olmuş yani?” diyerek, espri yaptı.

Sette doğum günü

Kısa Kısa Cadde

Hasan Can Kaya, 33’üncü yaşını başrolde oynadığı ilk sinema filmi ‘Çok Aşk’ın setinde kutladı. Komedyen, sürpriz kutlama karşısında duygusal anlar yaşadı. Kaya, “Set ortamını bir partiye dönüştürdünüz, hepinize çok teşekkür ederim. Çok mutlu oldum” dedi.

Haberin Devamı

Kalp krizi geçirdi

Kısa Kısa Cadde

Gökhan Özen, kalp krizi geçirdi. Instagram’dan açıklama yapan şarkıcı, “Los Angeles’taki evimde geçirdiğim kalp krizi sonrası hastanede bir süre kontrol altında kalıp, taburcu edildim. Bundan sonra sakin bir hayat yaşamayı planlıyorum” dedi.

 ‘İyi ki doğdun küçük kasırgam’

Kısa Kısa Cadde

Dwayne Johnson, kızı Jazzy Lia’nın doğum gününü kutladı. Balık avına çıktıkları anlardan bir kare yayınlayan oyuncu, şunu yazdı: “İyi ki doğdun benim küçük korkusuz kasırgam. Sana olan sevgimi anlatmaya yetecek kelime bulamıyorum. Sen bir babanın isteyebileceği en iyi balık arkadaşısın.”

İkiz mi bekliyor?

Kısa Kısa Cadde

Hilary Swank, köpeğiyle Noel ağacını süslerken verdiği pozu Instagram’dan sevenlerinin beğenisine sundu. Hamile olan ve büyüyen karnıyla dikkat çeken oyuncu, takipçilerinden binlerce tebrik mesajı aldı. Swank’in iki bebek emojisi paylaşması ise akıllara ‘Acaba ikiz mi?’ sorusunu getirdi.

Keyfi yerinde

Kısa Kısa Cadde

Gisele Bündchen, çocuklarıyla tatile çıktığını duyurdu. Tom Brady’den ayrılmasıyla gündeme gelen model, “Minik bebeklerimle kendimizi deşarj ediyoruz” açıklamasını yaptı. Fotoğraflar beğeni topladı.

Haberin Devamı

New York aşıkları

Kısa Kısa Cadde

Izabel Goulart, sevgilisi Kevin Trapp ile yeni yılı New York’ta karşılayacak. Şehri keşfe çıkan ikili, ışıltılı alanlarda çektikleri birbirinden eğlenceli selfie’leri sosyal medya hesaplarından paylaştı. Model ve futbolcunun uyumlu halleri gözlerden kaçmadı.

Zencefil Perry

Kısa Kısa Cadde

Katy Perry, katıldığı bir etkinlikte giydiği zencefil kostümüyle ilgi odağı oldu. Sağlığa faydası saymakla bitmeyen sebze için farkındalık oluşturmak istediğini belirten şarkıcı, çevredekilerin de ilgi odağı oldu.

Pembeler içinde

Kısa Kısa Cadde

Lucien Laviscount, ‘The Emily In Paris’ dizisinin New York’ta gerçekleştirilen etkinliğine katıldı. Fransız Konsolosluğu’nda düzenlenen kırmızı halı töreninde baştan aşağı pembeler içinde olan oyuncunun Valentino imzalı bir kombin giydiği öğrenildi.

Kendine bakıyor

Kısa Kısa Cadde

Winnie Harlow, damardan vitamin aldığını duyurdu. “Sağlığınız olmadan zenginliğin hiçbir önemi yoktur” diyen model, “Kendinize dinlenmek ve bakım yapmak için zaman tanımayı ihmal etmeyin” önerisinde bulundu.

Haberin Devamı

Alışveriş günü

Kısa Kısa Cadde

Sebastian Stan ile sevgilisi Annabelle Wallis, önceki gün New York’ta objektiflere takıldı. Noel için alışverişe çıktıkları öğrenilen ikili, aileleri ve sevdikleri için uzun süre mağazaları gezerek hediye seçti. Tüm günlerini alışverişe ayıran çiftin, spor, salaş ve uyumlu tarzları kameralara yansıdı.

SMA’lı bebeğe umut oldu

Kısa Kısa Cadde

Zehra, geçtiğimiz günlerde Bayburt’ta verdiği konserle SMA hastası Yunus Emre bebeğe umut oldu. Yardım konserinde performans sergileyen popçu, alandaki yaklaşık 10 bin kişiye, SMS ve bağış yapmalarını rica etti. Zehra, sahne sonrasında ise sosyal medyadan hayranlarına teşekkür etti.

Alana akın ettiler 

Kısa Kısa Cadde

Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur’dan oluşan, Türkiye’nin efsane müzik gruplarından MFÖ, Atlantis Yapım Kış Konserleri kapsamında hayranlarının karşısına çıktı. Yoğun ilgi gören ekip, sahneden unutulmaz anlara imza attı. Üç saat şarkı söyleyen MFÖ, sevenlerinin alkışları arasında geceyi sonlandırdı.

İlk single

Kısa Kısa Cadde

Fulya Demir, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Gürkan Kömürcü’ye ait ‘Ben Kadar Sevemedin’ isimli eseriyle müzik dünyasına “Merhaba” dedi. Parçanın yerinin kendisinde çok ayrı olduğunu ifade eden şarkıcı, “Bu başlangıç, size daha anlatacak çok hikâyem var” şeklinde konuştu.