Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

22.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

İsyan etti

Haberin Devamı

Elizabeth Hurley, Heathrow Havalimanı’nda mağdur olan yolcular arasındaydı. Oyuncu, British Airways’te yaşanan yazılımsal sorun nedeniyle kabus dolu saatler yaşadı. Sosyal medyadan isyan eden Hurley, “Yemek, su ve otel yok. Fevkalade bir hizmet! 12 saattir durum bu” ifadelerini kullandı.

İşte Fate

Belçim Bilgin, çekimleri Mersin’de devam eden ‘Roza’ filminde, Fate karakteriyle setteki yerini aldı. Oyuncunun parmaklarındaki dövmeler ve sürmeli gözleri dikkat çekti. Projede Bilgin, başrolleri Fikret Kuşkan, Bahar Şahin ve Burak Sevinç’le paylaşıyor. 

Kısa Kısa Cadde

‘Hayallerimin peşinden gittim’

Sefo, Doritos’un ‘Gerçek Sen’ sosyal sorumluluk projesi kapsamında Harbiye Klein’da sahne aldı. Şarkıcı, “Genellikle bir önceki kuşak, bir sonraki kuşağı kendi değerlerine, yaklaşımlarına göre biçimlendirmeye çalışıyor. Zamanında bana da ‘Müziği bırak uğraşma, bir işe gir çalış, böyle giyinme’ dediler. Ve daha neler neler... Ben bunları dinlemedim. Gençtim, hayallerimin peşinden gittim” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Afişi yayınlandı

İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu, Doğukan Polat, Hasan Küçükçetin ve Kerem Alışık’ın yer aldığı ‘49’ filminin afişi yayınlandı. 20 Ocak’ta vizyona girecek projenin yönetmenliğini, Hakan İnan’ın üstlendi. Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı yapım, DEAŞ’a esir düşen 49 Türk vatandaşının kurtarıldığı operasyonu ve perde arkasını anlatıyor.

Kısa Kısa Cadde

Üçüncü tekli

Kısa Kısa Cadde

Funda Bozkurt, üçüncü teklisi ‘Bir Bilen Varsa’yı çıkardı. Sözü ve müziği şarkıcıya ait eserin düzenleme, miks ve mastering’ini Armin üstlendi. Famu Yapım etiketiyle çıkan parçanın klibi ise Fatih Kurut yönetmenliğinde çekildi.

Eğlenceli gece

Kısa Kısa Cadde

Serkan Kaya ve Rober Hatemo, Sevim Alan Güzellik Merkezleri’nin gecesinde sahne aldı. Kozyatağı Hilton ‘da gerçekleşen gecede eğlence dolu anlar yaşandı.

İyi ki doğdun!

Kısa Kısa Cadde

Dost canlısı Betül Artam, önceki gün arkadaşı Zerrin Arbaş’ın yeni yaşına girişini Bahçeköy’deki evinde verdiği özel davetle kutladı. Prof. Dr.İlber Ortaylı ve Metin Uca’nın de katıldığı gecede, eğlenceli sohbetlerle keyifli anlar yaşandı. 

Haberin Devamı

Pijama partisi

Kısa Kısa Cadde

Aile bağlarına çok önem veren Candan Varnalı, Kemer’deki evinde ailesiyle birlikte yeni yılı erken karşıladı. Herkesin bir örnek pijama giydiği ‘pijama partisi’nde kahkahalar eksik olmadı. Aile, kahvaltı öncesi mutlu anlarını sosyal medyadan dostlarıyla paylaştı.

Ortakların mutluluğu

Kısa Kısa Cadde

Yarattıkları Haremlique İstanbul ve Selamlique Turkishik Coffee markasıyla başarıdan başarıyla koşan iki ortak Caroline Koç ve Banu Yentür, önceki gün mağazalarında yeni yıl daveti verdi. Alışverişin de yapıldığı günde ortakların mutluluğuna diyecek yoktu. 

Yılbaşı şenliği

Kısa Kısa Cadde

Dört başarılı iş kadını tarafından kurulan Brandroof, Adana’da girişimcileri yılbaşı alışveriş şenliğinde buluşturdu. Züleyha Körbulak, Ebru Dinç Sarı, Gülümsün Adalı Özelköse ve Funda Hamed’in organizasyonuyla Sheraton Grand Adana Hotel’de gerçekleşen etkinlikte davetliler markaların tasarımlarına ilgi gösterdi.

Kısa Kısa Cadde

Eğlenceli gece

Kısa Kısa Cadde

Ünlü tasarımcı Mirela Cerica, Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nu ‘A Hot Date Night’ konseptiyle, Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenen çok özel bir partiyle tanıttı. Tasarımcının büyük ilgi gören ve siyah elbiselerin ağırlıkta olduğu koleksiyonunda bej satenler ve zebra desenler de yer alıyor. Özel gecede setin başına Patmos’un ünlü DJ’lerinden Licht geçti.

Haberin Devamı

Renkli festival

Kısa Kısa Cadde

Jade&Brands organizasyonuyla Christmas Winterland, Beykent’in girişinde konut, ofis ve alışveriş merkezi konseptli First Avenue’da başladı. Etkinlik, kozmetikten tekstile, hediyelik eşyadan dekorasyona kadar pek çok farklı konsepte ürünler tasarlayan girişimcilerin yeni kreasyonları ziyaretçisiyle buluşturuyor. Festival, 3 Ocak 2023’e kadar devam edecek.

Seti zombiler bastı! 

Kısa Kısa Cadde

‘Kutsal Damacana’ serisinin son filmi ‘Kutsal Damacana 4’ün setini zombiler bastı! Sahneler için sete gelen dört kişilik makyaj ekibi 20 oyuncuyu, 12 saatte çekimlere hazırladı. Yapımın başrol oyuncusu Şafak Sezer de, düşmanlarıyla objektiflere poz verdi. Yapımcılığını Polat Yağcı’nın üstlendiği, Poll Films etiketli proje, 20 Ocak 2023’te vizyona girecek.

Haberin Devamı

Ders niteliğinde sözler

Kısa Kısa Cadde

Betül Demir, önceki akşam İstanbul Boaz Live’da hayranlarının karşısına çıktı. Uyandığında,
“Acaba hangi şehirdeyim?” diye kendisine sorduğunu anlatan şarkıcı, “Çok yoğun programımız. Ama kendimi yorgun hissettiğimde aklıma pandemi dönemi geliyor ve ‘Haydi Betül!’ diyorum. Burada sadece beni dinlemeyeceksiniz. Bu muhteşem orkestranın mükemmelliğine şahitlik edeceksiniz” diyerek, sevenlerinin takdirini kazandı.