Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Destek mesajları alıyorum’ 

Haberin Devamı

‘Bir Küçük Gün Işığı’nda avukat Zerrin Yalman karakterini oynayan Cansu Senem, “Avukatlık çok kutsal ve önemli bir meslek” dedi. Avukatlardan destek mesajları aldığını söyleyen oyuncu, “Rolü beğendiklerini dile getiriyorlar. Bu değerli mesleği layıkıyla oynayabildiğim için çok mutluyum” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

‘Hayat’ çıktı

Kısa Kısa Cadde

Fatma Güneşer; sözleri Adnan Fırat’a ait ‘Hayat’ isimli single çalışmasını dijital ve sosyal medya platformlarında yayınladı. Esere Burak Bakırcı yönetmenliğinde klip çeken şarkıcı, “7’den 70’e herkesin beğenisini kazanacak bir parça oldu. Şarkı ve klip için iki ay yoğun çalıştık” dedi.

Üç farklı Anıl 

Kısa Kısa Cadde

Anıl Altan, setten sete koşuyor. ‘21 Numara Aşkın Tadı’ isimli filmin çekimlerini tamamlayan oyuncu, iki farklı yapımla daha izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Altan, yeni yıla girer girmez, hikayesi Muğla’da geçen ‘Aşk Bağları’ filminin çekimlerine başlayacak. Oyuncu, ‘Son Dilek’ filmiyle de yakın zamanda sinemaseverlerle buluşacak. 

Haberin Devamı

Sezon alışverişi

Kısa Kısa Cadde

Miasu markasının sahibi sosyal yaşamın tanınmış simalarından Cansu Özlevi’nin kızı adına çıkardığı kadın giyim markası ‘Miasu’ yeni koleksiyonunu Villa Emma’da verilen davetle tanıttı. İlham kaynağının aşk ve tutku olduğunu söyleyen iş insanı, konuklarına tasarımlarının hikayesini anlattı. Canlı müzik eşliğinde sohbet eden misafirler sezon alışverişi yaptı.

Kısa Kısa Cadde

Yeni yaş kutlaması

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Lion Diamond’ın sahibi ve kurucusu Öznur Yakın, yaş gününü Günay’da kutladı. Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Aslı Pehlivanlar, Burcu Hattat, Zeynep Yılmaz, Aslı Şen, Çiğdem Kamer ve Eda Kosif’in de aralarında yer aldığı dostlarıyla Ebru Gündeş’i dinleyerek eğlenen iş insanı, “En değerli armağan sevmek ve sevilmek” diyerek duygularını ifade etti.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Koronavirüse yakalandı

Kısa Kısa Cadde

Emel Sayın, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Sanatçı, “Son üç gündür halsizlik ve ağrılarım sonucunda yaptırmış olduğum testle maalesef Kovid-19 olduğumu öğrendim. En kısa sürede sağlıklı günlerde buluşmak üzere” cümlelerine yer verdi.

Haberin Devamı

‘Sahne benim evim’

Kısa Kısa Cadde

50’nci sanat yılını kutlayan Nilüfer, yılbaşı gecesi JW Marriott Hotel Istanbul Marmara Sea’de hayranlarıyla buluşacak. 2023’ü sahnede karşılayacağı için mutlu olduğunu ifade eden sanatçı, “Sahne benim evim” diye konuştu.

Eva konuk

Rap müzikte iddialı isimleri 64 satırlı şarkıların üretildiği bir maratona davet eden ‘Red Bull 64 Bars’a, Eva ve Efe Can’ın yeni parçası damga vuruyor. Red Bull TV ve HipHopLife YouTube hesabında yayınlanan programda prodüktör koltuğunda Efe Can oturuyor, ilk kadın MC olan Eva da mikrofon başına geçiyor.

Kısa Kısa Cadde

‘Seslerini açsınlar’

Kısa Kısa Cadde

MESUT YILMAZ - Lara, Beylükdüzü Duqqan Sahne’deydi. Mekanın sahibi Gökhan Reis ile gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı, sahne kostümleriyle ilgili, “Bazen meslektaşlarımın giydiği kıyafetleri görünce utanıyorum. Bedenlerini değil, seslerini açsınlar. Hodri meydan!” dedi.