Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

26.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Servet değerinde konser

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Beyonce, dört yıl sonra ilk konserini vermeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü sanatçı, 21 Ocak’ta Dubai’de bir otelde sahne alacak. Beyonce’nin konser için 20 milyon sterlin’e (yaklaşık 450 milyon TL) anlaştığı öğrenildi.

Eğlenceli şov

Kısa Kısa Cadde

Atiye, global bir lojistik firmasının hem 20’nci yılı hem de yeni yıl kutlaması için izleyici karşısına çıktı. Şarkıcı, sahnede kendisine eşlik eden iki dansçısı ve çoğunluğu kadınlardan oluşan müzisyenleriyle hem görsel hem de işitsel olarak eğlenceli bir şov sergiledi.

Fotoğrafla gündemde

Kısa Kısa Cadde

53 gün evli kaldığı Mert Aydın’la yeniden barıştığı iddia edilen Merve Boluğur, gündemden düşmüyor. Oyuncu, bu defa Instagram’dan paylaştığı mayolu fotoğraflarıyla gündem oldu. Uzun süredir ekrandan uzak kalan Boluğur, sunuculukla ilgili projesinin olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı

İkinciye başladı

Kısa Kısa Cadde

Ege Kökenli, ikinci üniversiteye başladı. Haliç Üniversitesi konservatuvar bölümünü bitiren oyuncu, şimdi de Bilgi Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler bölümünü okumaya başladı. Okumayı çok seven Kökenli, daha sonra bir üniversite daha okuyabileceğini belirtti.

Film için şarkı yaptı

Kısa Kısa Cadde

Teoman, başrolünü Selçuk Yöntem, Selin Şekerci ve Kubilay Aka’nın paylaştığı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filmi için şarkı yaptı. 6 Ocak’ta vizyona girecek, Çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda oturduğu projede şarkıcının seslendirdiği ‘Sevda Mecburi İstikamet’ eseri YouTube’da dinleyiciyle buluştu.

İç dünyaya yolculuk

Ace Nayman Fantasia isimli Sonbahar Kış 22-23 Koleksiyonu ile Ece Nayman’ın iç dünyasına bir yolculuk gerçekleştiriliyor. Nayman’ın beyin dalgalarının görüntüleriyle tasarladığı desenler, koleksiyonun ana motifini oluşturuyor. Koleksiyonu kutlamak adına, Nayman’ın Kanlıca’daki evinde bir parti düzenlendi. Evin metalik bir fona büründüğü partiye Eliz ve Ezgi Fındık, Nur Bilen Yavuzer gibi isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Çifte kutlama

Ünlü doktor Berker Büyükgüral, Nişantaşı’ndaki kliniğinde dostları, ailesi ve misafirlerinin katılımıyla yeni yıl partisi düzenledi. Davetin yanında eşi Deniz Büyükgüral’ın kendisi için hazırladığı sürpriz doğumgünü kutlaması ile de mutlu olan Büyükgüral, doğumgünü pastasını misafirleriyle kesti.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Dostlar buluştu

Yasemin Özek’in, okurlarla buluşan iki kitaplık serisi Angeliki ile Mehmet’in lansman daveti İstanbul’un yeni etkinlik merkezi Kültür 365’te Verdura İstanbul’un katkılarıyla gerçekleşti. Hülya Gülşen Irmak, Dr. Burkay Adalığ, Aybike Ertürk, Moshe Aelyon, Sabiha Apaydın, Vahit Uysal gibi isimlerin katıldığı gecede, Özek’in kitaplarında kullandığı ‘Güneş düşsün ama batmasın’ cümlesinden ilhamla Anason İşleri tarafından tasarlanan kadehler de ilk kez davetlilerle paylaşıldı.

Taze bir başlangıç

İpekyol, Türk tekstil sektöründeki köklü geçmişini yeni kozmetik koleksiyonuyla taçlandırıyor. Kokunun hatıralar üzerindeki etkisinden ilhamla, bulunduğu her mekanda iz bırakacak İpekyol Cosmetics koleksiyonu mağazalarda yerini alıyor. Kişisel bakım ve ev kozmetiği olarak iki farklı ürün grubu ile duyulara hitap eden marka, Cosmetics koleksiyonu sofistike notalarla sunduğu temizlik ve ferahlık hissi ile hayatın her anına dokunmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

 Hem kulağa hem göze

Kısa Kısa Cadde

Müjde Kızılkan, Bomonti’deki Wu’da sahne aldı. Tarzı ve sesiyle sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan şarkıcı, yeni yıl için hayranlarına güzel dilekler dilemeyi de ihmal etmedi. 

Düet ödülü

Kısa Kısa Cadde

Farket Otizm Farkındalık Ödül Gecesi’nde ödüller dağıtıldı. Nicole Rona ile Doğuş’un seslendirdiği ‘Sevmek’ şarkısı ‘Yılın Düeti Ödülü’ne layık görüldü.

Stüdyo öncesi Paris

Kısa Kısa Cadde

Fulin, yeni çıkaracağı parça öncesi Fransa’nın başkenti Paris’e gitti. Şarkıcı, stüdyoya girmeden önce hem tatil hem de alışveriş yaptı. Dört gün Paris’te kalan Fulin, şehrin tarihi yerlerini gezdi. Adım atmadık yer bırakmayan şarkıcı, yeni yıl öncesi stüdyoya girerek, yeni parçasını seslendirecek.

Yeni eser

Kısa Kısa Cadde

Goncagül Sunar, oyunculuğun yanı sıra müzisyen kimliğiyle de adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyuncu, Garaj Müzik etiketiyle ‘Anneme Yolculuk’ eserini çıkardı. Eserin video klibini Ufuk Cebeci çekti. Şarkı, sosyal medyada beğenildi. 

Yüzlerce kişilik koro

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Sertab Erener, Kerkisolfej organizasyonuyla bir AVM’de konser verdi. Tüm biletleri saatler öncesinden tükenen konserinde dillere pelesenk olan şarkılarını yüzlerce kişilik koroyla hep bir ağızdan seslendiren sanatçı, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Kürk giydi

Kısa Kısa Cadde

Simge Ünal, Watergarden İstanbul’da objektiflere takıldı. Model, “Üzerinizdeki kürk gerçek mi?” sorusuna, “Gerçek. Normalde pek kürk tutkunu değilim ama hediye geldiği için giydim. Normalde de tüm kazancımı kıyafete harcıyorum zaten” yanıtını verdi.

İspanyolca şarkı

Kısa Kısa Cadde

Yazdığı eserler ve dizi müzikleriyle yurt dışında büyük bir hayran kitlesine ulaşan Murat Evgin, İspanyol ve Latin hayranları için İspanyolca yeni yıl şarkısı yayımladı. Sözü, müziği ve düzenlemesi şarkıcıya ait ‘Feliz Navidad a Todos’ (Hepinize Mutlu Noeller) isimli single’ın mix ve mastering’ini Murat Yelken yaptı.

Hayali gerçekleşti

Kısa Kısa Cadde

Ekin Uzunlar, söz ve müziği Aşık Mahsuni Şerif’in torunu Yiğit Mahsuni’ye ait, aranjörlüğünü ise Mustafa Ceceli’nin üstlendiği ‘Köz’ isimli çalışmasını müzikseverlerin beğenisine sundu. Yönetmenliğini Emrah Özbilen’in üstlendiği klibin senaryosu şarkıcıya ait. Uzunlar, yıllardır hayalini kurduğu bir senaryosunu klibe dönüştürmenin heyecanını yaşadığını söyledi.

‘Kalplere dokunacak’

Kısa Kısa Cadde

İpek Demir, sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise Sezgin Gezgin’e ait ‘Aşkım Aşkım’ parçasıyla müzikseverlerin karşısına çıktı. Şarkıcı, “Muhteşem bir aşk parçası. Kalpleri ısıtacak. Uzun ve titiz bir çalışmanın ürünü. Biz şarkımızı kalple yaptık, hedefimiz de kalplere dokunmak” dedi.