Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

28.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Kutlama gecesi

Haberin Devamı

NG Kütahya Seramik, yeni yıla merhaba partisini Sapanca’daki NG Enjoy Otel’inde gerçekleştirdi. Türkiye’nin dört bir yanından 600 mimarın katıldığı iki günlük programda Kenan Doğulu ve Ozan Doğulu konuklara unutulmaz anlar yaşattı.

Kısa Kısa Cadde

‘Gidesim Var’

Neveser Gerginok, yeni şarkısı ‘Gidesim Var’ ile sevenlerinin karşısına çıktı. Sözleri Güzide Füsun Arkış’a ait parçayla ilgili sanatçı, “Bazen gitmek istersiniz ya... İşte bu duyguyu anlatan bir eser” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Dört koldan geliyor

Uğur Arslan, yeni şarkısı ‘Burası İstanbul’u da çok yakında yayınlayacak. ‘Dünyadan Uzak’ adlı romanını okurla buluşturan Arslan, Destek Yayınları’ndan çıkan psikolojik-bilim kurgu türündeki eserinin dijital bir platform için diziye uyarlanacağını da açıkladı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Provada buluştular 

Peter Quilter’in yazdığı ve Bora Severcan’ın yönettiği ‘Muhteşem Diva’nın oyuncuları, Trump Sahne’de buluştu. 5 Ocak saat 20.30’da izleyici ile buluşacak eserin kadrosunda Asuman Dabak, Atılgan Gümüş, Gülen Karaman, Yiğit Yapıcı, Selen Severcan ve Deniz Ece var.

Kısa Kısa Cadde

Katar’da bir arada

Kısa Kısa Cadde

Türkiye’de ortaklıklarını duyuran İtalya’nın efsanevi futbolcusu Francesco Totti ile İstanbul merkezli saç ekim kliniği Cosmedica’nın Kurucusu Dr. Levent Acar, Katar’da düzenlenen Dünya Kupası finallerini birlikte izledi. Acar, Andriy Shevchenko, Javier Zanetti ve Lothar Matthaus ile de bir araya geldi.

Keyifli yemek

Yeni yıl kutlamalarını büyüleyici kokuları ve ikonik hediye kutularıyla taçlandıran Jo Malone London, Nazlı Kayı Sabancı’nın ev sahipliği ve seçkin davetlilerin katılımıyla keyifli anları her daim hatırlanır kılacak ışıltılı bir yemeğe imza attı. Bu özel etkinliğe Sabancı’nın yakın çevresinden Yasemin Taciroğlu, Dila Tarkan Doğruer, Sima Tarkan, Sibil Çetinkaya, Neva Dürüst, Aslı Abbasoğlu ve Lal Ersu Özmizrahi gibi isimler katıldı.

Kısa Kısa Cadde

Yeni şubede davet

Ataşehir’de yeni şubesinde hizmet veren Esteworld, yeni yıl davetinde iş ve cemiyet dünyasından isimleri ağırladı. Esteworld Medikal Direktörü Dr. Burak Tuncer ev sahipliğindeki davette misafirler, yeni klinikte Esteworld Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Gürsel Turgut’tan yüz estetiğine dair merak edilenleri öğrendi. Kişiye özel uygulamaların yüz estetiğinde daha başarıya ulaştığını belirten Turgut, bu konudaki detayları ve bilinmeyenleri davetlilerle paylaştı.

Haberin Devamı

Yoğun ilgi

Selahattin Kara’nın, Özlenen Buluşma isimli kişisel sergisi Nişantaşı’nda sanatseverlerle buluştu. Açılışa katılanlar arasında Giresun Milletvekili Sabri Kayatürk, ünlü galerici Yahşi Baraz, Bekir Aksoy ile Orhan Umut, Bayram Gümüş, Orhan Çelik, Zekeriya Malkoç gibi sanat dünyasının yakından tanıdığı isimler katıldı. 

Tam not aldı

Modern triko markası KNITSS’in İzmir’deki mağaza açılışı, Knitss Kurucusu ve Kreatif direktörü Duygu Boz ile Pakize Sükan’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış davetine aralarında; Ayşen Özkan, Defne Atakan Beşer, Demet Özbüker, Ebru Abay ve Meral Sakallı’nın bulunduğu cemiyet hayatından çok sayıda isim katıldı. Markanın hem yeni mağazası hem ‘Creative You’ koleksiyonu, davetlilerden tam not aldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Torun mutluluğu

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Kemal Gülman’ın aile şirketler topluluğunda önemli projeler üstlenen oğlu Polat Gülman, geçtiğimiz hafta bir kez daha baba oldu. İş insanı, aileye bir torun daha gelmesinin mutluluğunu babası Kemal Gülman’la Hünkar Lokantası’nda yemek yiyerek kutladı.

Ödüller sahiplerini buldu

Koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır Öğretmenler Günü kutlamaları ve kıdem ödülleri törenlerini erteleyen Bilfen, bu yıl 16 ayrı geceyle unutulmayacak anlar yaşattı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Öztürk ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk’ün ev sahipliği yaptığı gecede, kurumda çeşitli kademelerde görev yapıp hizmet sürelerini dolduran çalışanlar ödüllerini aldı.

Alışveriş günü 

Tuğba Ünal, önceki gün Watergarden İstanbul’da görüntülendi. Güzel havanın tadını alışveriş yaparak ve kahve molası vererek çıkaran şarkıcı, spor tarzıyla dikkat çekti. ‘Sensiz Olmaz’ isimli yeni şarkısının provalarını bitirdiğini söyleyen Ünal, “Eser 14 Şubat’ta çıkacak ve yeni sürprizlerim olacak” dedi.

Haberin Devamı

Baba-kız performansı 

Çağan Irmak imzalı ‘Sevda Mecburi İstikamet’ filmi, vizyon için gün sayıyor. Proje, Selçuk Yöntem’in hayat verdiği Selim Erensoylu’nun babalıkla yeniden tanışma serüvenini anlatıyor. Selin Şekerci’nin karakteri Suna’nın anne ve babasıyla zaman yolculuğuna çıktığı hikâye, izleyiciye gözyaşı ve sevinci bir arada vadediyor.

Kısa Kısa Cadde

‘Antidepresan’ yorumu 

Betül Demir, önceki akşam Etiler Uluorta’da hayranlarıyla buluştu. Mabel Matiz ve Mert Demir’in seslendirdiği ‘Antidepresan’ı okuyan şarkıcı, sevenlerinden övgü aldı. Yoğun istek üzerine eseri bir kez daha söyleyen Demir, “Mabel bu çağın en büyük ozanlarından biri desek, ayıp olmaz sanırım” şeklinde konuştu. 

‘Her Şey Bedava’ Trump Sahne’de 

Sürekli yükselen hayat pahalılığı karşısında İtalya varoşlarında hem yaşama karşı hem de sisteme karşı mücadele veren iki işçi ailesinin kahkaha dolu komedisi ‘Her Şey Bedava’, 28 Aralık akşamı Trump Sahne’de izleyici karşısına çıkacak. Dario Fo’nun yazdığı komedide; Yasemin Yalçın, İlyas İlbey, Eylül İlbey, Sertaç Akkaya ve Cenk Tunalı rol alıyor.

Kısa Kısa Cadde

Şarkısını kliplendirdi 

Murat Evgin, geçtiğimiz hafta yayınladığı ‘Feliz Navidad a Todos’ (Hepinize Mutlu Noeller) isimli İspanyolca yeni yıl şarkısını kliplendirdi. Evgin’in yönetmenliğinde, Varol Şahin’in görüntü yönetmenliğinde, VSG Stüdyoları’nda çekilen video’da 600 yıllık Türk geleneği olan gölge oyunu kullanılarak, şarkıcı kuklasını oynattı. Evgin’e ayrıca Yağız Bankoğlu Dans ve Spor Kulübü Dansçıları da klipte eşlik etti.