Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

31.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

AŞK İSTİYOR

Haberin Devamı

Yeni yıldan aşk beklediğini söyleyen Seçil Gür, “Aşksız prenses mi olur? Prensim beni bulsun” dedi.

Seçil Gür, yeni yıla özel pozlar verdi. Sosyal medya hesabından soruları da cevaplayan Gür, bir takipçisinin, “Yeni yılda beklentileriniz arasında aşk var mı?” sorusuna, “Aşksız prenses mi olur, artık olmasın! Prensim beni bulsun” dedi. 2023’ün dönüm noktası olmasını istediğini belirten Seçil Hanım, “Zaman çok değerli, kıymet bilmeyene kıyamet koparacağımız bir yıl olsun, iyi insanlar biriktirelim” temennisinde bulundu.

Kısa Kısa Cadde

Sefo zirvede

fizy’de 2022 yılında en çok dinlenen, beğenilen ve paylaşılan sanatçı ve şarkılar açıklandı. En çok dinlenen sanatçı Sefo olurken, en çok paylaşılanlar arasında KÖFN’ün ‘Bi’ Tek Ben Anlarım’ şarkısı ilk sıradaydı. Ayrıca Mustafa Ceceli’nin ‘Salıncak’ adlı şarkısı da çok dinlendi.

Haberin Devamı

Eğlenerek girecek

Kısa Kısa Cadde

Izabel Goulart, yeni yıla sevgilisi Kevin Trapp ile St. Barts’ta girmeye hazırlanıyor. Çifte kumrular, 2023’e sayılı dakikalar kala, kızgın kumların ve serin suların tadını çıkardı. 38 yaşındaki Brezilyalı model, kusursuz fiziğiyle göz doldururken, yeni yıla da eğlenerek gireceğinin altını çizdi.

 

 

Rekor kırdı

Kısa Kısa Cadde

Mabel Matiz, 23 Aralık’ta Almanya Köln’de, 24 Aralık’ta ise Hollanda Rotterdam’da eserlerini yurt dışındaki dinleyicileriyle buluşturdu. Şarkıcı, Spotify’da aylık 5 milyon dinleyiciyi geçerek, bu rakama ulaşan ilk Türk pop sanatçısı oldu. Matiz’in Mert Demir’le seslendirdiği ‘Antidepresan’ ise Billboard listelerinde 39 basamak birden yükselerek, 97’nci sıraya yerleşti.

‘Zaman’ çıktı

Kısa Kısa Cadde

Bengü ve Mustafa Ceceli, 2022’nin son teklisi ‘Zaman’ı müzikseverlerle buluşturdu. Söz ve müziğine Ayaz Erdoğan’ın imza attığı şarkının düzenlemesini, Ceceli üstlendi. Ecem Gündoğdu’nun yönetmen koltuğunda oturduğu parçanın klibinde ise iki sevgiliyi canlandıran Ceceli ve Bengü’nün ayrılığın ardından barışma hikâyeleri işleniyor.

Dilekler tutuldu

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Aslı Şen, Tuğba Oskay, Aslı Korur ve Özlem Aytunç, Nazlı Keçeli’nin evinde organize ettiği yeni yıl davetine katıldı. Yakın dostluklarıyla dikkat çeken ekipten Aslı Şen, “Bu yıl için adeta sınav verdiğimiz sağlık başta olmak üzere herkese gönlünce bir yıl diliyoruz” diyerek duygularını ifade etti.

Haberin Devamı

Işıltılı ve parlak

Kısa Kısa Cadde

Kendi adını taşıyan tekstil koleksiyonuyla beğeni toplayan Nur Karaata, yeni yıl için tasarladığı seçkilerle mankenlik yaptı. Payet ve renkli taşların başrolde olduğu kıyafetlerle poz veren iş insanı, “Seneye ışıltılı ve parlak bir giriş yapmak istedim. Hayatımızın da 2023 yılında pırıl pırıl olmasını temenni ediyorum” dedi.

Sürpriz yaş günü

Kısa Kısa Cadde

İş insanı Hamza Yılmaz, yurt dışından İstanbul’a döner dönmez çocuklarının hazırladığı sürpriz etkinlikle doğum gününü kutladı. City 44 Danışmanlık ve Gayrimenkul’ün genç patronu Hasan Berkay Yılmaz’ın Cahide Palazzo’da doğumgünü partisinde duygulu anlar yaşayan Yılmaz, pastasını ailesi, arkadaşları ve Almanya’dan özel olarak gelen aile dostları pilot Melek İrkin ile kesti.