Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

11.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

'Armut toplamıyorum’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Pınar Altuğ, sosyal medyayla ilgili konuştu. Oyuncu, “İnsanlar mutsuz... Başkalarının mutlu olmasına tahammül edemiyorlar. İçlerindeki hırsı dışa vuruyorlar. Ben kimseyi eğitmek ve mutlu etmekle mükellef değilim, bir yere kadar müsamaha gösterebilirim. Bu kadar insanın içinde bana cevap veremez diye düşünüyor, ben veriyorum; armut toplamıyorum! İnsan küfür yemek için şartları niye zorlar?” dedi.

‘Kararlılık gerektirir’

Kısa Kısa Cadde

Alicia Keys, şu sıralar Yung Pueblo’nun ‘inward’ isimli eserini okuduğunu belirtti. Kitaptan motivasyon cümleleri yayınlayan şarkıcı, “İşler zorlaştığında, küçük bir şeyler değil; kendi kalplerinizde huzurun sarayını inşa ettiğinizi hatırlayın. Bu, kararlılık ve çaba gerektirir” ifadelerini paylaştı.

Haberin Devamı

Duygusal paylaşım

Kısa Kısa Cadde

Hande Erçel, üç yıl önce kaybettiği annesinin gençlik fotoğrafını Instagram’dan paylaştı. Oyuncu, “Sonsuz denizlerde doyasıya yüzdüğün bir yerde olduğunu biliyorum… Ve hep dizinin dibinde olduğumu. Seni çok özledim Annecim” diye yazdı

Şelaleye girdi

Kısa Kısa Cadde

Uzun zamandır Endonezya’da yaşayan Irmak Ünal, Bali’de Taman Beji Griya Manuaba Tapınağı’ndaki şelaleye girdi. O anları Instagram’dan yayınlayan oyuncu, “Bağırdım, ağladım, güldüm, hepsini şelaleye bıraktım. Sadece sevgi var” diye yazdı. Ünal’a kısa sürede binlerce beğeni geldi.

‘Teklifler var’

Serenay Aktaş, kendi eğitime ve spora adadığını söyledi. Oyuncu, “Yoğun bir tempoda spor yapıyorum. Sonrasında da senaryo okumaları ve görüşmeler yapıyoruz. Gelen teklifler var” açıklamasında bulundu.

Karşınızda Kont Leon!

Özgür Çevik, ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisinin kadrosuna katıldı. Oyuncu, diziye Leon İmperium karakteri ile dahil oldu. Namı diğer ‘Kont Leon’ karakterine hayat verecek Çevik, Büyük Selçuklu’nun en büyük baş belası olacak.

‘Şanslı hissediyorum’

Buse Orcan, ‘Kasaba Doktoru’ndaki Dr. Nazlı karakteriyle ilgili konuştu. Rolünü sevdiğini belirten oyuncu, “Annem doktor olduğu için hastanede çok zamanım geçti ve oyunculukla tanışana kadar da çocuk doktoru olmak istiyordum. Kendimi şanslı hissediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Islak Işıklar Dolapdere’de

Kısa Kısa Cadde

Dolapdere’deki Dirimart Sanat Galerisi, Ebru Uygun’un Islak Işıklar adını verdiği kişisel sergisine ev sahipliği yaptı. Resmin kendi bileşenlerini sorgulayarak oluşturan sanatçının tuval üzerine çimento, fayans ve tutkal gibi malzemeler ile destekleyerek yaptığı çalışmalar, İstanbul önde gelen koleksiyonerlerini ve cemiyet hayatının pek çok ünlü simasını bir araya getirdi. Sergi, 29 Ocak tarihine kadar açık kalacak.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

‘Amadeus’ molası

Kısa Kısa Cadde

Birbirleriyle çok iyi anlaşan iki dost Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Opt. Dr. Emre Üregen ile müzik dünyasının sevilen ismi Yaşar, eşleri Uzm. Bio Çiğdem Üregen ve psikolog Merve Oğuz’la keyifli vakit geçirdi. Yoğun iş temposundan fırsat bulan iki aile, ‘Amadeus’ oyununda buluştu.

Gönül sofralarına...

Kısa Kısa Cadde

Funda-Metin Acar çiftinin 25 yıllık emektarı Şengül Şentürk’ün, Karadeniz ve dünya mutfağını harmanlayarak büyük emeklerle oluşturduğu reçeteler, Acarlar Şirketler Topluluğu sponsorluğunda kalıcı bir esere dönüştü. Gelecek nesillere miras kalacak kitabın hikayesi, Acarkent Coliseum’da düzenlenen etkinlikle davetlilere anlatıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde