Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

13.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Sihirli güzellik

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Alessandra Ambrosio, Los Angeles merkezli lüks mücevher markası için kamera karşısına geçti. Jacquie Aiche’nin tasarımları için moda fotoğrafçısı Naj Jamai’nin objektifine poz veren model, güzelliğiyle göz kamaştırdı. Katalog karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Ambrosio, “Sihir için üretildiler” ifadelerini kullandı.

Muhteşem düet!

Kısa Kısa Cadde

Murat Dalkılıç ile Feride Hilal Akın, ‘Can’ parçasına düet yaptı. Sözü ve müziği Dalkılıç’a, aranjesi Alper Aytekin’e ait olan şarkının klip yönetmenliğini ise Yusuf Akbel üstlendi. Eser, Gig Music etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

Dünya prömiyeri İzlanda’da

Kısa Kısa Cadde

Fadik Sevin Atasoy’un yazıp yönettiği kısa filmi ‘Jülyet’in Yolculuğu’, dünya prömiyerini bugün İzlanda’da yapacak. Proje, geçtiğimiz günlerde Reykjavik Kadın Filmleri Festivali’ne seçildi. Atasoy, yapımda oyuncak bir bebek üzerinden, modern bir masal anlatıyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Instagram’dan tanıştık’

Kısa Kısa Cadde

Melis Sütşurup, eşi Mustafa Sandal’ın katıldığı programa, şarkıcının oğlu Yaman’la sürpriz yaparak katıldı. Instagram’dan tanıştıklarını söyleyen sosyetik isim, “Evime çalışmak için bir kadın geldi. Referans istedim, Mustafa Sandal’ın adını verdi. Rahatsız olur diye aramadım. Instagram’dan mesaj attım. Yalnız olduğumu anlayınca, ‘Bu fotoğraftaki gözler gerçekten senin gözlerin mi’ demişti” diyerek, anlattı.

Kısa Kısa Cadde

Afişi yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Gonca Vuslateri, Erkan Can, Gözde Seda Altuner, Timur Acar ve Şükran Ovalı’nın başrolünü paylaştığı ‘Cenazemiz Var’ filminin afişi yayınladı. 10 Şubat’ta vizyona girecek projenin görseli, sosyal medyada ses getirdi.

Yüzler gülüyor

Kısa Kısa Cadde

Turizm dünyasının önde gelen isimlerinden Hayri Yazıcı’nın uzun süren rahatsızlığının ardından tekrar eski sağlığına kavuşması aile ve dost camiada büyük mutluluk yarattı. İş insanı Hayri Yazıcı’ya her fırsatta düşkünlüğü ile tanınan kızı Bahar Şer ise, üzüntülü günleri ardında bırakmanın mutluluğunu yaşıyor.

‘Kızımla gurur duyuyorum’

Kısa Kısa Cadde

Kanserli hastaların iyileşmesi ve tedavileri için harcayan Türk Kanser Derneği Başkanı Burak Duruman için varsa yoksa kızı Ebru Duruman. Bir yıla yakın bir zamandır Cenevre’de yaşayan ve sanatsal faaliyetlerini ve sırı dışı çalışmalarını burada sürdüren genç sanatçıya baba Duruman, önceki gün sürpriz yaptı. Atölyesinde son çalışmalarını hayranlıkla gören Duruman, “Kızımla gurur duyuyorum” diyor.

Haberin Devamı

Bora Bora esintisi

Kısa Kısa Cadde

Pırıl pırıl denizi, sıcak kumları ve kızgın güneşiyle eşsiz tatil cenneti Bora Bora’da harika bir tatil yapan ayrılmaz dostlar, eğlenceli vakit geçirdi. İstanbul cemiyet hayatının önde gelen renkli simalarından Fulya-Haluk Nayman, Figen Kıral, Fatih Kıral, Ömer- Aslıhan Abacı, İpek Başeğmez ve eşi Volkan Başeğmez, Ceylan Çuhadaroğlu ve eşi Nejat Çuhadaroğlu, dönüş yolculuğunda tatil boyu çektikleri renkli kareleri dostlarıyla paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde