Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

17.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Seyyah Buray

Haberin Devamı

Buray, ‘Ne Gezdin Be Buray’ın ikinci sezonuyla yine maceradan maceraya koşuyor. Yoğun konser programları arasında çıktığı tatillerde kayda aldığı anları kendi YouTube kanalında yayınlayarak dijital dünyanın modern seyyahı haline gelen şarkıcı, yeni görüntülerini hafta sonu sevenleriyle buluşturuyor.

Kısa Kısa Cadde

Fotoğraflı yanıt

Hafsanur Sancaktutan, bileklerini kesip, ilaç içerek intihar ettiği haberlerine cevap verdi. Bircan Bali’nin iddiası üzerine bileklerini gösteren oyuncu, sadece zehirlendiğini söyledi.  Emirgan’da görüntülenen Sancaktutan, “Tek söyleyeceğim 22 yaşında ailesini, işini ve hayatı çok seven bir gencim. Böyle bir habere maruz kaldığım için çok üzgünüm” dedi. 

Kısa Kısa Cadde

Moda haftasına katıldı

Edis, Prada’nın özel davetlisi olarak Milano Moda Haftası’na katıldı. Şarkıcı, Fondazione Prada’da gerçekleşen moda şovunu izledi. Edis, etkinlikte şıklığı ve stiliyle ilgi gördü. Şov öncesi objektiflere poz veren Edis, sonrasında da İtalya’daki hayranları tarafından ilgiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

 Yeni şarkı

Kısa Kısa Cadde

Doğuş, söz ve müziği kendisine ait ‘İbare’ isimli şarkısını, Grand Müzik etiketiyle hayranlarının beğenisine sundu. Yapımcılığını Hayrettin Güneş’in üstlendiği parçanın klibi Alanya’da çekildi. Doğuş hayranları, ‘İbare’ çıkar çıkmaz, “İşte beklediğimiz şarkı sonunda geldi” gibi yorumlar yaptı.

Rock esintisi 

Kısa Kısa Cadde

maNga, Atlantis Yapım Kış Konserleri kapsamında hayranlarıyla buluştu. Biletleri günler öncesinden tükenen etkinliği yaklaşık 5 bin kişi izledi. Organizasyon için özel bir repertuvar ve sahne şovu hazırlayan grup, en sevilen şarkılarını binlerce hayranıyla tek bir ağızdan söyledi.

İlgi gören çıkış!

Kısa Kısa Cadde

Uzun bir aradan sonra ikinci single’ını yayınlamaya hazırlanan Nevin Şimşek’e kardeş desteği... Şarkıcı, söz ve müziği kardeşi Şeyma Şimşek’e ait ‘Yarım Kaldım’ parçası için, “Eser çıkar çıkmaz yoğun ilgi gördü. Bu yaz ‘En Çok Dinlenenler’ listelerinde olacağız” diye konuştu.

Kışa özel koleksiyon

Kısa Kısa Cadde

Doğal dokuları ve geniş koleksiyonlarıyla erkek giyimine özel bir dokunuş katan Hemington, dağlarıyla meşhur Colorado ve Aspen’in kayak sporundan ilham alarak hazırladığı Aspen koleksiyonu ile aynı kuruluşun çağdaş triko markası Knitss’in özel koleksiyonları Swiss Otel’de yer alan 120 yıllık dağ evi Chalet’de tanıtıldı. Duygu-Umut Boz ev sahipliğinde gerçekleşen davete, Feryal Gülman, Şebnem Çapa, Aslı Şen, Neva Dürüst, Arzu Kunt, Benan Terzioğlu, Ümit Karalar, Derev Kösedağ, Billur Saatçi’nin de bulunduğu cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Gültekin’e ‘Kraliyet Sonsuzluk Rozeti’

Kısa Kısa Cadde

Duke of Edinburgh Vakfı’nın World Fellowship oluşumunun 35’inci yıl kutlaması için özel bir davet düzenledi. Etkinliğe, Türkiye’den Horizon Group-TBS kurucusu Mehmet Gültekin ve eşi Emel Gültekin davet edildi. Windsor Sarayı’nda gerçekleşen gecede, vakfın başkanlığını yürüten Prens Edward, Gültekin’e Kraliyet Sonsuzluk Rozeti ve Plaketi’ni törenle takdim etti.

Ritüel, Merkur Galeri’de

Kısa Kısa Cadde

Fran Aniorte’nin İstanbul’daki ilk sergisi Ritüel, Karaca Polat Piyalepaşa’da yer alan Merkur Galeri’de sanatseverlerle buluşuyor. Karaca ürünlerinin tasarımcılarından Fran Aniorte, antik Akdeniz törenlerinden ilham aldığı eski bir ritüel günümüze taşıyarak yeniden yorumluyor.

Haberin Devamı

Özel davet

Kısa Kısa Cadde

Dünyanın en prestijli iki gastronomi rehberinden biri olan Gault&Millau’nun Türkiye lansmanı birçok ismin katılımıyla gerçekleşti. Sözen Organizasyon CEO’su Gökmen Sözen ve Gault&Millau CEO’su Patrick Hayoun ev sahipliğindeki davete Hediye Güral Gür, Sahrap Soysal, Nuri Develi, Murat Öztiryaki-Tahsin Öztiryaki, Moshe Aelyon, Rudolf Van Nunen, Sadettin Cesur, Tolga Atalay ve Aycan Akdağ gibi isimler katıldı.