Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

27.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Evinde yangın çıktı

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Cansu Dere’nin evinde önceki akşam yangın çıktı. Oyuncu, yangının yatak odasında çıktığını söyleyerek, can ve mal kaybı olmadığını belirtti. Dere, kedilerinin mumları devirmiş ve böylelikle ortalığın tutuşmuş olabileceğini anlattı. Oyuncu, kedilerinin de dumandan etkilendiğini söyledi.

‘Favori aşk bizimkisi’

Kısa Kısa Cadde

Özcan Deniz ile Samar Dadgar, düğünlerinden kareleri paylaşmaya başladı. Geçtiğimiz hafta Zekeriyaköy’deki evlerinde nikâh masasına oturan şarkıcı ve İranlı modacı, düğünden fotoğraflarını Instagram’dan yayınladı. Dadgar karelere, “Her aşk hikâyesi güzeldir ama bizimkisi favorim” diye yazdı.

Instagram’ı kapattı

Kısa Kısa Cadde

Britney Spears, son gönderileriyle ilgili hayranlarının artan endişesi üzerine Instagram hesabını sildi. Mirror’ın haberine göre 41 yaşındaki şarkıcı, ‘hayatı öğrenmekte olduğunu’ belirtti. Spears, son dönemde sürekli dans video’ları paylaşıyor ve garip hareketlerde bulunuyordu.

Haberin Devamı

Hediye yerine bağış

Kısa Kısa Cadde

Cansu Tosun, yeni yaşında hediye yerine Tohum Otizm Vakfı’na bağış istedi. Instagram’dan paylaşım yapan oyuncu, “Ben doğum günümü otizmli çocuklara hediye ettim. Sen de bağışlarınla, onlara bir gelecek hediye et” yazarak, hayranlarına seslendi.

‘Kraliçe'nin güçlü kadını

Kısa Kısa Cadde

Burcu Özberk, ‘Kraliçe’ dizisindeki rolünü anlattı. Oyuncu, “Seyirci, güçlü, özvereli ve güvenilir bir kadın izleyecek” dedi.

Burcu Özberk, yakında Kanal D’de ekrana gelecek ‘Kraliçe’ dizisiyle ilgili konuştu. Oyuncu, dünya çapında çok izlenen ‘Queen Sugar’ projesinden uyarlanan yapım için, “Ne kadar heyecanlı, içimin kıpır kıpır olduğunu tarif edemem. Öncelikle beni etkileyen hikâyesi oldu. Sonra da tabii ki oynayacağım rolüm oldu “ şeklinde konuştu.

Dizide canlandıracağı karaktere de değinen Özberk, “Seyirci, güçlü, özvereli ve güvenilir bir kadın izleyecek. Bu kadın, ailesinin hayatını ilmek ilmek işlemiş. Kendisini ailesine adamış, bunu görev olarak değil de, gerçekten isteyerek ve mutlu olduğu için yapıyor. Kendilerine ait düzenli bir yaşamı varken, büyük bir olayla bütün inancı yıkılıyor” dedi.

 Klibi eşi çekti

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Can Bonomo, ‘Sustum’ isimli yeni teklisini çıkardı. Eserin klibi ise şarkıcının eşi Öykü Karayel yönetmenliğinde çekildi. Bonomo, “Parça çağımızın melankoli frekansına uyumlanmış, anksiyetik bir adamın kısa hikâyesi gibi oldu. Dilerim dertleriniz bu şarkı kadar kısa sürsün. Hayat kısa ve pek şahane!” dedi.

Siyah kuğu Göksel

Kısa Kısa Cadde

Göksel, son yayınladığı teklisi ‘Sen Varsın’ın fotoğraf ve video klibi için gittiği Milano’da, Aytekin Yalçın’ın objektifine poz verdi. Fotoğraflarını Instagram’dan paylaşan şarkıcı, Gabriele Papi stil danışmanlığında giydiği tasarım kıyafetiyle, hayranları tarafından siyah kuğuya benzetildi.

Dostları buluşturan turnuva

Kısa Kısa Cadde

Ataşehir Golf Kulübü’nü geçtiğimiz yıl rahmetli olan golf dünyasının önemli isimlerinden İhsan Coşkun adını taşıdı. Ünlü avukatın kendi gibi hukukçu olan yeğeni Av. Ali Coşkun’un organize ettiği günde Kemer Country, Ataşehir, İstanbul ve Ankara Golf kulüplerinin oyuncuları bir araya geldi. Turnuvanın A kategorisinde Zeki Akıllıoğlu, Yankı Civelek ve Kemal Veli, B kategorisinde Ali Aydın Ali Çetinkol ve Tamer Aslan dereceye girerek turnuvadan ödülle döndü.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Hasret giderdiler

Kısa Kısa Cadde

Yakın arkadaşları Akmerkez’de İnci Gazioğlu’nun doğum gününü kutlamak için bir araya geldi. Canan İmer’den Sema Aktaş’a İsmet Alpagut’tan Türkan Gürsel’e, Buket Taşdelen ve Neslihan Kozanoğlu’na kadar pek çok can dostun buluştuğu davette, eğlenceli anlar yaşandı.

Kısa Kısa Cadde

Kemanıyla büyüledi

Kısa Kısa Cadde

Kıbrıs’ta yaptığı yatırımlarla adından bahsettiren Türk firması Nural Construction, son projesi olan Larmes Villas’ın tanıtımını KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın katılımıyla gerçekleştirdi. Kıbrıs cemiyet hayatından birçok ünlü ismin de katıldığı lansmanda, keman sanatçısı Ceren Aksan keman şovu ve danslarıyla izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Keyifli sohbetler

Kısa Kısa Cadde

Stil ve marka danışmanı Sertaç Darcan’ın, her ay düzenlediği ‘Sertaç Darcan ile Moda Sohbetleri’nin konuğu bu ay moda tasarımcısı Zeynep Tosun oldu. Ankara’da altıncı yılında büyük ilgi gören ve kalabalık dost grubunun bir araya geldiği sohbetli gün, keyifli anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

‘Caniko’ albümü

Kısa Kısa Cadde

Murat Evgin, Yıldız Kenter’in hayatının anlatıldığı ‘Caniko’ belgeseli için yaptığı müziklerin yer aldığı ‘Caniko’ isimli soundtrack albümünü müzikseverlerle buluşturdu. 13 enstrümantal parça hazırlayan sanatçı, “Yıldız Hanım’a bir kez daha hayran oldum” dedi.

DUYGUSAL GALA

Kısa Kısa Cadde

Neslican Tay’ın yaşam öyküsü anlatan ‘Demir Kadın: Neslican’ filminin galası, duygusal anlara sahne oldu.

Kısa Kısa Cadde

Tüm Türkiye’yi yaşama tutunma mücadelesi ile kendisine hayran bırakan Neslican Tay’ın yaşam öyküsü anlatan ‘Demir Kadın: Neslican’ filminin galası gerçekleştirildi. Yapımcılığını Ali Burak Ceylan, Serkan Günay, Kerim Altıntaş’ın üstlendiği, bugün vizyona giren filmin galasına başta Neslican Tay’ın ailesi olmak üzere, Mert Fırat, Hazal Subaşı, Hülya Gülşen, Ege Kökenli, Evrencan Gündüz, Tuğrul Tülek, Özgür Daniel Foster, Gürbey İleri, Özgün Karaman ve Uğur Çavuşoğlu gibi isimler katıldı. Tüm kadronun yer aldığı ekipten Naz Çağla Irmak, “Hayatımdaki en kıymetli iş” derken, Deniz Uğur ise “Hayatımın en zor rolüydü” dedi.

‘Şarkı kendi solistini seçiyor’

Kısa Kısa Cadde

Gökhan Türkmen, Dream Türk’te yayınlanan Refik Sarıöz’ün sunduğu ‘Deşarj’a konuk oldu. Şarkıcı, “Ben her şarkının bir kaderi ve solisti olduğunu düşünüyorum. Şarkı senin kaderinse bir şekilde seni buluyor yani kendi solistini kendi seçiyor” dedi.

28 günde 30 etkinlik’

Kısa Kısa Cadde

Maximum Uniq’te eğlence tüm hızıyla devam ediyor. Mekan, tiyatro oyunları, tek kişilik gösteriler, çift komedisi ve çocuk oyunlarıyla 30 etkinlik sunuyor. 5,15,16,20 ve 21 Şubat’ta ‘Aydınlıkevler’, 7,8 ve 22 Şubat’ta ‘Neyzen’, 8 ve 22 Şubat’ta ‘Sırça’, 17 ve 25 Şubat’ta ‘Zengin Mutfağı’ ve 27-28 Şubat’ta ‘Richard’ sahnelenecek.