Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

30.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Miranda’dan tavsiyeler

Haberin Devamı

Miranda Kerr, kendi gençliğine öğütler verdi. Avustralyalı model şu tavsiyelerde bulundu: “Her ana değer ver, ufak şeylere takılma ve hayatının dönüm noktası olduğunu düşündüğün anlarda mutlaka bir fotoğrafın olsun.”

Balkon pozları

Yeni eseri öncesi Amerika’nın Miami şehrinde tatile çıkan Simge Sağın, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaşmaya devam ediyor. Balkonda pozlar veren şarkıcı, kısa sürede binlerce beğeni aldı. Sağın’a hayranları, “Fotoğraflarla Miami’yi yıktın geçtin” yorumunda bulundu.

Kısa Kısa Cadde

‘Konuşmaktan utanmayın’

Yasemin Allen, Instagram’dan soru-cevap yaptı. Oyuncu, “Genç erkeklere ne tavsiye edersiniz?” sorusuna, “Duygusallık zayıflık değildir. Duygusallığınızla yüzleşebilmek güçlü olmayı gerektirir, aksine ‘Erkek dediğin şöyle olmalı, böyle olmalı’ diyenlere dikkat edin bence… Konuşmaktan utanmayın” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Transparan Diva

Bülent Ersoy, Bahçeşehir’deki Affet Sahne’de konser verdi. Diva, siyah derin göğüs dekolteli Gülşah Saraçoğlu imzalı transparan elbisesiyle geceye damga vurdu. Ersoy kendisini telefonlarıyla çekmek için yarışan binlerce hayranının tezahüratlarıyla sahneye çıktı.

Kısa Kısa Cadde

 Çeyrek asırlık kutlama

Kısa Kısa Cadde

Güzellik ve estetik dünyasında devrim yaratan Sema Arabacıoğlu, güzellik merkezinin kuruluşunun 25’inci yılı ile yaş gününü özel konukların katılımıyla kutladı. Arabacıoğlu’nun Etiler’de sahibi olduğu Aristo Güzellik Merkezi’nde gerçekleşen davette, modacı Raşit Bağzıbağlı, Aynur Tümen, Aynur Takes ve Meltem Güneş gibi pek çok dost yer aldı.

Kısa Kısa Cadde

Yalnız bırakmadılar

Kısa Kısa Cadde

Üroloji ve üroonkoloji uzmanı Prof. Dr. Saadettin Eskiçorapçı, ezber bozan kitabı ‘Konuşulmayan Erkeklik’ çerçevesinde Kültür 365’te düzenlenen ‘Kadınlarla Erkekliği Konuşuyoruz’ başlıklı söyleşi ve imza gününde okurlarıyla buluştu. Eskiçorapçı’yı sevenleri yalnız bırakmadı. 

Karadeniz fırtınası

Kısa Kısa Cadde

Cemiyet hayatının ünlü isimleri Fransız Alpleri’ndeki kayak merkezi Courchevel’i tercih etti. Eşi Öykü Karadeniz, kızları Dilhan ve Hira ile Courchevel’de tatilde olan iş insanı İlhan Karadeniz, önceki gün gittikleri dağın en ünlü mekanında Türk bayrağını dalgalandırdı. Karadeniz, bayrağımızı sallayarak çalan Türkçe şarkılar eşliğinde eğlendi.

Haberin Devamı

Fransa’ya yatırım

Kısa Kısa Cadde

İstanbul’daki güzellik merkezlerinden La Magie Clinic, La Magie Clinic Porte de Paris adı ile Fransa’da da açıldı. İş insanı Elif Eraslan tarafından ilk olarak 2021 yılında Levent’te faaliyette olan merkezde birçok bakım hizmeti veriliyor.

Baş başa doğum günü

Kısa Kısa Cadde

Cefi Kamhi, eşi Yasemin Kahi’nin doğum gününü baş başa kutladı. Eşine bu kez özel bir kutlama yapıp Boğaz’a yemeğe giden çift, mutlu anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Cefi Kamhi paylaşıma, “Happy Birthday Aşkım” notunu düştü.

‘Kazandığımız süpürgelere gidiyor’

Kısa Kısa Cadde

Dilan Çıtak, Old Hammam’da sahne alan eşi Levent Dörter’i yalnız bırakmadı. Evlilik sonrası hayatından bahseden Çıtak, “Levent, evlendikten sonra bana daha çok para harcamaya başladı. Sahneden aldığı tüm paraları elektrik süpürgelerine yatırıyorum” dedi. İkisinin de çok titiz olduğunu ifade eden Levent Dörter ise, “Eve her geldiğimde bir sürprizle karşılaşıyorum. Yeni bir temizlik süpürgesi kutusu açıyorum. Dilan fazla titiz. Ama evde çamaşır, bulaşık işi bende” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Acıkmadan geldim’

Kısa Kısa Cadde

‘Survivor 2023’ten geçtiğimiz hafta elenen ve ülkemize dönen Ümit Erdim, kızı Ses Erdim ile alışveriş sonrasında yemek yedi. Oyuncu “Survivor’a gittim, acıkmadan geldim” diyerek kahkaha attı.

Unutulmaz gece

Kısa Kısa Cadde

Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Jale, Sibel Alaş’tan oluşan ‘Şimdi 90’lar’, Bi’Nevi İstanbul’da sahne aldılar. Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde söyledikleri 90’ların hit şarkılarıyla ısıtan sanatçılar, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Yeni single

Kısa Kısa Cadde

Umut Harbeli, ‘Altından Günah’ adlı çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu. Anadolu Rock türünde şarkılar yapan Harbeli, sözü ve müziği Önder Kırbıyık imzası taşıyan şarkının dünyadaki adaletsizliğe karşı sessiz kalan insanlara inat kaleme alındığını belirtti.,

Avşar gecesi

Kısa Kısa Cadde

Hülya Avşar, Yeni Gazino’da izleyici karşısına çıktı. Şarkıcı, Özlem Kaya imzalı derin sırt dekolteli siyah elbisesi ve kısa kestirdiği saçıyla beğeni topladı. İki saat sahnede kalan Avşar, eserleri kadar yaptığı esprileriyle de unutulmaz bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

APTALCA ŞEYLERDi’

Kısa Kısa Cadde

Filiz Taçbaş, YouTube’da yayınlanan ‘Selim Akar Sorarsa?’ programına katıldı. Yıllar önce çektirdiği çıplak fotoğraflarından dolayı pişman olduğunu söyleyen oyuncu, “Çok küçüktüm, aptalca şeylerdi. Hayatımdaki en büyük pişmanlığım bu pozlar olabilir. Keşke yapmasaydım. İnsanlar seni asıyor ve ön yargılı davranıyorlar. Bu birçok sanatçıya yapıldı. Bu kareler çekilirken kandırıldım diyebilirim ama ben unuttum. 40 senede güzel ve kaliteli işler yaptım” dedi.

Çekimleri bitti

Kısa Kısa Cadde

Başrollerini Duygu Mercan ile Anıl Altan’ın paylaştığı ‘Aşk Bağları’ filminin Ürgüp’te gerçekleşen çekimleri tamamlandı. Yapımcılığını Statü Film’in üstlendiği senaryosunu Şeyda Delibaş’ın yazdığı yönetmenliğini Hakan Kurşun’un yaptığı proje, yıllar sonra karşılaşan eski sevgililerin paralel evrende evlenmesini konu alıyor.

Tatil pozlarına devam

Kısa Kısa Cadde

Şevval Şahin, geçtiğimiz aylarda barıştığı sevgilisi Murat Kazancıoğlu’yla Puket tatiline devam ediyor. Model, yaklaşık 400 bin takipçisi olduğu Instagram’dan paylaştığı bikinili kareleriyle olay yarattı. Kısa sürede binlerce beğeni alan Şahin’e hayranları, “Yine gündem sensin” mesajını gönderdi.

New York stili

Kısa Kısa Cadde

Berdan Mardini, Dominik Cumhuriyeti’nde gerçekleşen ‘Survivor’ yarışmasından ayrılmasından sonra New York’a gitti. Şarkıcı, yoğun konser maratonu öncesi kendisine zaman ayırarak stres attı. Reklam çekimlerini andıran fotoğraf karelerinde kombini ve sakallı imajıyla dikkat çeken Mardini, hayranlarından beğeni topladı.

14 şarkıya klip çekti

Kısa Kısa Cadde

Serhat, 14 şarkının yer aldığı ‘That’s How I Feel’ albümündeki tüm eserlere klip çekti. Projedeki, ‘Devotion’ ve ‘La La La’ video’ları geçtiğimiz günlerde yayına girerek, beğeni topladı. Serhat, diğer klipleri de önümüzdeki günlerde yayınlanmaya devam edecek.

‘Bana gerek yok’

Kısa Kısa Cadde

Merve Sevi, Soyserin Grup’un Baltalimanı Portaxe’te gerçekleşen gecesine katıldı. Oyuncu, ‘Yalancı Yarim’ dizisindeki partneri Barış Akarsu’nun hayatının anlatıldığı ‘Barış Akarsu Merhaba’ filminde kendisinden bahsedilmemesine, “Konunun benimle bir ilgisi yok. Benden bahsetmelerine gerekte yok. Benim de konuya saygı duyduğumu bildikleri için, bahsetmeyerek bence doğru bir karar vermişler” dedi.

Umudu azaldı

Kısa Kısa Cadde

Merve Boluğur, Instagram’dan hayranlarının sorularını yanıtladı. 53 gün evli kaldığı DJ Mert Aydın’la boşanan oyuncu, “Doğru kişiyi nasıl buluruz?” sorusuna, “Bence bulamayız, gidişat onu gösteriyor. Ben de ufak bir umut var” cevabını verdi. Boluğur, yeni projeleri için görüşmeler yaptığını söyledi.