Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

03.02.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Anlamlı ziyaret

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Aynur Aydın, Ankara’da sokak hayvanlarının bakımını üstlenen Paw Guards köyünü ziyaret etti. Şarkıcı, terkedilmiş hayvanlarla uzun süre geçirerek, duygu dolu anlar yaşadı. Aydın, “Onların da bir canı, duyguları, beslenme ve barınma gibi ihtiyaçları olduğunu ne olur unutmayalım. Çocuğumuzu nasıl sahiplenip koruyorsak, sokak hayvanlarını da öyle sahiplenelim” diye konuştu.

Super Bowl heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Amerikan Ligi Final karşılaşması Super Bowl’un merakla beklenen devre arası şovunda bu yıl ünlü şarkıcı Rihanna sahne alacak. Son konserini 2018 yılında Grammy Ödülleri töreninde veren 34 yaşındaki şarkıcı, şu sıralar yoğun bir şekilde çalıştığını, provalar yaptıklarını ve heyecanlı olduğunu söyledi. 13 Şubat’ta Arizona’daki State Farm Stadyumu’nda oynanacak 57’nci Super Bowl’da Philadelphia Eagles ile Kansas City Chiefs kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı

Namağlup şampiyon

Kısa Kısa Cadde

Burak Hakkı, WBF Türkiye 2023 Uluslararası İstanbul Açık Tavla Turnuvası’nda Gürcü Kakhaber Natchkebia’yı da eleyerek, birinci oldu. 27 ülkeden 190 yarışmacının katıldığı organizasyonda oyuncu, ‘Master’ kategorisinde rakibini 17/7’lik skorla yenip, namağlup şampiyon oldu.

Darülaceze 128 yaşında! 

Kısa Kısa Cadde

Abdülhamit Han tarafından kurulan ve binlerce kişiye şefkat yuvası olan Darülaceze, 128’inci yaşını kutladı. Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ev sahipliğindeki davete, Züleyha Ortak, Beste Korkmaz, Gülay Kamaz, Coşan Göksel, Erdal Güvenç ve Serdar Dağ gibi ünlü isimler katıldı. Etkinlik sonunda Cebeci, konuklarına hediye takdim etti.

Ayrılmaz dostlar 

Cemiyet hayatının en çok gezen çiftlerinden Şebnem-Celal Çapa, Paris’e gitti. İkili, geziye aile dostları Funda Arcas, Candan Varnalı ve Cevher Özyavuz’u da dahil etti. Grup, sosyal medya hesaplarından bol bol eğlenceli fotoğraflar paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

Renkli buluşma

Kısa Kısa Cadde

Senenin büyük biri bölümünü Miami’de geçiren ödüllü yazar Elif Pisacane, her fırsatta iki ülke arasındaki kültür ve sanat etkinliklerine destek vermeye devam ediyor. Yazar, arkadaşı Dr. Gizem Pamukçu’yla Miami’de düzenledikleri sergide sanatseverleri ağırladı. Etkinliğe, Gülbin Semiz, Meral Atabey, Merve Gümüşyazıcı ve Figen Seyrek gibi isimler de katıldı.

Haberin Devamı

İyi Bak Karaköy’ turuna davet

Kısa Kısa Cadde

Kale Tasarım ve Sanat Merkezi ile mobil rehber Piri Guide’ın iş birliğiyle hayata geçirilen ‘İyi Bak Karaköy’ dijital turunda, beldenin sürdürülebilirliğin izi takip ediliyor. Kale Grubu Kurumsal İletişim Müdürü Zeynep Özler, “Mekanları yaşatmayı önemseyen bir şirket olarak, Karaköy’e daha yakından bakmak arzusu bu iş birliğinin çıkış noktası oldu” dedi.

Yarım asırlık randevulaşma

Kısa Kısa Cadde

Yaman Vuran’ın, Teşvikiye’deki mekanı La Vie Cafe, cemiyet hayatının önemli isimlerinin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Önceki gün mekanda Haldun Altuna, Nafiz Yılmaztürk, Hayal Davran, Yaman Vuran ve Erol Armağan bir araya geldi. 50 yıllık dostlar, fotoğraflarını Instagram’dan, “Neşemiz bol olsun” notuyla yayınladı.

Lüks deneyime imza attılar 

Kısa Kısa Cadde

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki yatırımlarıyla öne çıkan Atış Şirketler Grubu, Vakko ile DownTown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi için iş birliği yaptı. Atış Şirketler Grubu CEO’su Ahmet Atış, 650 bin metrekarelik inşaat alanıyla şehrin en büyük karma yaşam projesi DownTown’da dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Haberin Devamı

Özel program

Kısa Kısa Cadde

İpekyol, Bahçeşehir Üniversitesi ve BAUGO iş birliğiyle yeni bir eğitim programına imza attı. Markanın CEO’su Uğur Ayaydın, “Kendi bünyemizde kurmuş olduğumuz eğitim departmanımızla yaptığımız çalışmayı Bahçeşehir Üniversitesi ve BAUGO ile akademik bir platforma taşıdık. Çalışanlarımızı eğitim alanında destekleyerek, toplumsal sürdürülebilirliği sağladığımıza inanıyoruz” dedi.

Gülman’a sürpriz

Kısa Kısa Cadde

Feryal Gülman, önceki gün gerçekleşen bir sosyal sorumluluk projesi toplantısı sırasında dostlarıyla doğum gününü kutlandı. Monik İpekel, Neşe Gönül, Reyhan İpekel ve oğlu Aslan Kemal Gülman’ın da bulunduğu toplantıda tebrikleri kabul eden iş insanı, arkadaşlarına teşekkür etti.

Afişi yayınlandı

Kısa Kısa Cadde

Oyuncu kadrosunda Ezgi Şenler, Yeşim Salkım, Soydan Soydaş, Arzu Cabar ve Sedef Şahin isimlerin yer aldığı ‘Serçenin Gözyaşı’ filminin afişi yayınlandı. Ezilen, şiddete uğrayan, taciz edilen, öldürülen ve ön yargılar nedeniyle dışlanan kadınların dramını beyazperdeye aktaran yapım 10 Mart’ta sinemaseverlerle buluşacak.

Haberin Devamı

Seyyal Taner’den ‘Elma’ çıktı

Kısa Kısa Cadde

Seyyal Taner’in, sözleri Sadettin Dayıoğlu’na, müziği ise Sadettin Dayıoğlu ve Ödül Erdoğan’a ait ‘Elma’ isimli teklisi Ossi Müzik etiketiyle bugün yayınlandı. Eser, dünyanın içinde bulunduğu kaos ortamını metaforik bir anlatımla eleştirip,
herkesi iç hesaplaşmaya davet ediyor.