Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

20.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘İhtiyaç duyduğumuz şey umut’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Konser gelirinin tamamını deprem bölgesine bağışlayan Sıla Gençoğlu, “Sanırım en çok ihtiyaç duyduğumuz şey umut” dedi.

Sıla Gençoğlu, deprem bölgesine destek için ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası kapsamında önceki gece Ankara Congresium’da sahneye çıktı. Tüm bilet gelirinin bağışlanacağı etkinlikte şarkıcı, “Bu akşam diğer konserlerimizden çok farklı. Normalleşmeye çalışıyoruz ama kolay olmayacak. Sizler gibi biz de ne yapacağımızı bilmez halde buradayız. 15 gündür o kadar düşündük ki repertuvarı; ne yaparız ve ne çalarız... Utancımız o kadar büyük ki... Nasıl kapatırız bilmiyorum” dedi.

‘Paydaşlık için beraberiz’

2 bin 800 kişiye seslenen Gençoğlu, “Duyguları paylaşmak için omuz omuza yan yana, can cana olmak, hayatın yükünü birlikte kaldırmak ve hayatın neşesine paydaşlık etmek için beraberiz. Yine böyle bir gece olacak. Tabii biraz daha farklı dokunacak hepimize. Ama nihayetinde sanırım en çok ihtiyaç duyduğumuz şey umut. Çünkü insan orada otururken de buradayken de ciddi anlamda başka bir sorumluluk ve suçluluk hissediyor. Bu duyguyu birlikte dağıtalım” açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Dayanışma sembolü seçildi

Kısa Kısa Cadde

Depremde ailesinden birçok kişiyi kaybeden Karsu, ‘KızlarSoruyor’ tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen ‘Yılın Sembol Kadını’ anketinde toplumsal dayanışmanın sembolü seçildi. Hollanda televizyonunda depremzedelere yardım toplamak için yapılan programda 88 milyon euro toplanmasına vesile olan sanatçı, kendi yazdığı ‘Karsu’nun Mutfağı’ yemek kitabından elde edilen 500 bin euro’luk gelirin tamamını da bağışlamıştı.

Kışlık kıyafet aldı

Kısa Kısa Cadde

Dünyaca ünlü İtalyan oyuncu Michele Morrone, depremzede çocuklar için Hatay’da alışverişe çıktı. Sevgilisi Moara Sorio ile bir mağazaya giden oyuncu, yüzlerce kışlık kıyafet aldı. 10’dan fazla koliyi çadır kentlere götüren Morrone, miniklerle oyunlar oynayıp sohbet etti. Yıldız isim, “İnsanların yarın değil şimdi yardıma ihtiyacı var” dedi.

Üç yaşında sergi açtı

Kısa Kısa Cadde

Bekir Aksoy ve eşi Nazife Aksoy, oğulları Asil için önceki gün Nişantaşı Selahattin Kara Art Studio’da sergi açtı. Üç yaşındaki Asil Aksoy’un yaptığı ve yaklaşık 80 eserden oluşan sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Aynı zamanda Aksoy çifti, oğulları Asil Aksoy’un yeni yaşını da pastayla kutladı.

Haberin Devamı

Hoca oldu

Kısa Kısa Cadde


 
Hakan Bilgin’in Hoca rolünü canlandırdığı komedi filmi ‘Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası’, 14 Nisan’da vizyona girecek. Sahte muska yazan Hoca karakteri için oyuncu, “Proje sinemaya yeni bir soluk getirecek. Seyirciyi eğlendirecek dinamikte, hızlı ve tempolu. Memleketimizin bugünlerde gülmeye ihtiyacı var, biz de filmimizle güldüreceğiz” dedi.