Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

23.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Depremzede miniklere ‘Kral Şakir’ dopingi

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu’nun organizasyonuyla, 31 Mart’ta vizyona girecek ‘Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!’ filmi, deprem bölgesindeki çocuklarla buluşacak.

‘Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!’ filmi, sinemalarda gösterime girmeden önce deprem bölgelerindeki çocuklarla buluşacak. Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu tarafından organize edilen etkinlik, Osmaniye, Hatay, Adıyaman, Kahramanmaraş, İslahiye, Nurdağı ve Gaziantep Merkez’de yapılan özel gösterimlerle, miniklere moral verecek.

Ekip, film gösteriminin yanı sıra ‘Kral Şakir’ maskotlarının hazır bulunacağı alanlarda, çocuklarla oyunlar oynayacak. Yapım, sinema sektörüne katkıda bulunmak, tüm kitlelere ulaşabilmek ve kaçıranlar için 31 Mart’ta sinemalarda vizyona girecek. Yaşaroğlu’nun yaratıcısı olduğu ‘Kral Şakir’ çizgi filmleri ve dizileri, sektöre yıllarca damgasını vurdu.

Haberin Devamı

Gösterim tarihleri

25 Mart- Osmaniye
1 Nisan- Adıyaman
2 Nisan- Kahramanmaraş
3 Nisan- Hatay
4 Nisan- Gaziantep/İslahiye
5 Nisan -Gaziantep/Nurdağı
6 Nisan- Gaziantep/Merkez

Duygusal anlar

Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren ‘Şarkılar Bizi Söyler’, cumartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelecek. 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin anılacağı programa, Uğur Aslan, Antakya Medeniyetler Korosu, Hamdi Alkan ve Kalben konuk olacak. Duygusal anların yaşanacağı yayın, izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Konser gelirini bağışladı

Sertab Erener, Amerika’da vereceği üç konserin gelirini depremzedelere bağışladı. Sanatçı, “Hepimiz biliyoruz ki bölgenin iyileşmesi ve ihtiyaçlarının karşılanması yıllar alacak bir süreç... Müzikle iyileştirmek için sizlerle şarkılar söylemeyi dört gözle bekliyorum” dedi.

Ustayı eseriyle andı

Betül Demir, Aşık Veysel Şatıroğlu’nun ölüm yıl dönümünde yayınladığı kliple, ustaya saygısını notalarla dile getirdi. Şarkıcı, pandemi döneminde kayda aldığı ‘Uzun İnce Bir Yoldayım’ı, sosyal medya hesaplarından paylaşarak, “Aşık Veysel anısına sonsuz sevgi ve saygıyla” notunu düştü.

Darp davası açıyor

Aleyna Eroğlu, eski futbolcu Batuhan Karadeniz tarafından darp edildiğini iddia etti. Sosyal medya fenomeni, bir dönem birlikte olduğu futbolcuya, borç verdiği 300 bin lirayı istediği için darp edildiğini belirterek, dava açmak için işlemlere başladığını vurguladı. Eroğlu, ilişkileri sırasında futbolcunun kendisini işleri konusunda engellediğini de ifade etti.