Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

30.03.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Bağış istedi

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Ebru Şallı, deprem bölgesindeki çocuklar için destekçisi olduğu UNICEF’e bağış istedi. Instagram’dan açıklama yapan model, “Çocuklarımız her şeyimiz. Bu nedenle biz yetişkinler de, onların ruhsal ve fiziki sağlıklarını her koşulda korumalı, geleceklerini etkileyecek her türlü olumsuzluklardan da onları uzak tutmalı ve yaşama sevinçlerini kaybetmemeleri için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.

Çocuklara konser 

Kısa Kısa Cadde

Depremin ilk gününden beri bölgede olan Haluk Levent, çocuklara çadırda konser verdi. Kurucu başkanı olduğu AHBAP Derneği’yle depremzedelerin yardımına koşan şarkıcı, Adıyaman’da parçalarını söylerken çadıra Kahtalı Mıçı girdi. O anları Instagram’dan yayınlayan Levent, “Bölgede en fazla kaset, CD ve albüm satan, yöresel değil uluslararası fenomen bir abimiz. Ailesi ve akrabaları da çok kötü etkilenmiş depremde... Buna rağmen şarkı söyledi. Çocuklar çok sevindi” dedi.

Haberin Devamı

‘Tartışmaya açıyor’

Kısa Kısa Cadde

Kerem Alışık, Emir Özden, Hatice Aslan ve Devrim Nas’ın başrolünü paylaştığı ‘Küheylan’, seyircinin gösterdiği yoğun ilgi üzerine kapalı gişe sahnelenmeye devam ediyor. Çolpan İlhan&Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment ortak yapımı ile sahnelenen proje için Alışık, “Oyun, toplum normlarına göre bir bireyin söndürülüp, söndürülmemesini tartışmaya açıyor. Seyircinin çok büyük ilgi ve merakı var. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi.

Kar pozu 

Kısa Kısa Cadde

Seda Bakan, eşi Ali Erel, kızları Leyla ve Ela’yla Ankara’ya gitti. Oyuncu, şehre kar yağmasını fırsat bilerek, ailece çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı. Eşi ve çocuklarıyla poz veren Bakan, “Sürpriz kar” notunu düştü. Oyuncuya bazı hayranları, “Bizim şehrimize de kar getir” diye yazdı.

Annesi vefat etti 

Kısa Kısa Cadde

Yeşilçam’ın usta sanatçısı Fatma Girik’in annesi Münevver Ukav, hayatını kaybetti. Ukav’ın, Kovid-19’a bağlı çoklu organ yetmezliğinden vefat ettiği öğrenildi. Girik de, geçtiğimiz yıl tedavi gördüğü Beşiktaş’taki özel bir hastanede koronavirüse bağlı çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yummuştu.