Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

13.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Ömürlük eserler

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Burcu Güneş, ‘Benim Yolum’ adlı albümünden ‘Anıları Yak’ ve ‘Kör Kuyular’ parçalarını art arda kliplendirdi. Şarkıcı, iki eserinin de kısa sürede radyo ve müzik kanallarında zirvede yer almasıyla ilgili, “Çok mutlu oldum. ‘Benim Yolum’ ömürlük parçalarla dolu... Bu yol bizim yolumuz” diyerek, sevenlerine teşekkür etti.

Kısa Kısa Cadde

Üçlü buluşma

ENBE Orkestrası şefi Behzat Gerçeker, Talha ve Nahide Babashlı, ‘Bi’ 5 Dakika’ eserinde bir araya geldi. Klipte, Talha ve Babashlı’ya eşlik eden Gerçeker, oyunculuğuyla göz doldurdu. Yarın dijital platformlarda yayınlanacak parçanın sözü ve müziği Sinan Akçıl’a, düzenlemesi ise Mili B’ye ait.

Kısa Kısa Cadde

Çadır sınıfları dolaştı

Hadise, sözünü tutarak UNICEF ile birlikte Hatay, Orhanlı’ya gitti. UNICEF Çocuk Hakları Savunucusu olan şarkıcı, miniklerle buluştu. Çocuk Dostu Alanı’ndaki çadır sınıflarda derslere katılan Hadise, psikososyal destek seanslarına da dahil oldu. Onlarla oyunlar oynayan şarkıcı, hayranlarının takdirini kazandı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Stüdyoya girdiler

Doğa Rutkay ile Ali Sunal, başrolünde yer aldığı ‘Hava Muhalefeti’ filmi için stüdyoya girdi. İkili, söz ve müziği Reyman Eray’a ait, Asu Maralman’ın yorumuyla 1970’li yıllara damgasını vuran ‘Sevmedim Hayatı’ şarkısını yeniden yorumladı. Film, yarın vizyona girecek.