Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

29.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Nişanlandılar

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Eda Ece, milli basketbolcu Buğrahan Tuncer’le evliliğe ilk adımı attı. Çift, önceki akşam aile arasındaki törenle nişanlandı. İkili, çektirdiği kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşarak, kalp, yüzük ve nazar boncuğu emojileri koydu.

Kısa Kısa Cadde

‘Sahnede cömert olmak lazım’

Ozan Doğulu, sevgilisi Hera Aslan’la önceki akşam Ankara’da işletmeciliğini Tansel Aktan’ın yaptığı Haaz Mey Live’ın açılışında konser verdi. Sahne kıyafetleriyle ilgili birbirlerine karışmadıklarını söyleyen Doğulu, “Görsel sanatlar bizde önemlidir. Sahnede biraz çekici ve cömert olmak lazım. O yüzden ne diyeyim, kavga çıkartmıyoruz diyeyim” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Umut yeşertti

Buray, Grand Pera Sahnesi’nde Dünya Koro Müziği Festivali kapsamında Boğaziçi Mezunlar Korosu’yla sahne aldı. TEMA Vakfı’na 30’uncu yıl armağanı olan ‘Yok Mu?’ adlı eseri seslendiren şarkıcı, “Daha temiz, daha yeşil ve daha sürdürülebilir yarınlar için biz umut yeşertmeye devam edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Doğadan ilham aldı

Biran Damla Yılmaz, moda markası Mizalle için doğaya olan tutkusundan ilham alarak, koleksiyon hazırladı. Oyuncu, tasarımlarını önceki akşam Soho House’daki bir lansmanla tanıttı. Kendisini, “Moda ve doğa tutkunu” olarak tanımlayan Yılmaz, bu anlamda markayla ortak noktalara sahip olduklarını belirtti.