Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

02.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Yeni rota Yunanistan

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Pelin Karahan, akciğer damarlarının tıkanması nedeniyle ameliyat olan eşi Bedri Güntay’ın sağlığına kavuşmasıyla Avrupa turuna devam ediyor. İki hafta önce Finlandiya’ya giden çiftin yeni rotası Yunanistan oldu. Arkadaş grubuyla komşuda tatil yapan ikili, çektirdiği fotoğrafları Instagram’dan paylaştı.

Kısa Kısa Cadde

Formunu yüzmeye borçlu

Zuhal Olcay, Kalamış’taki Ouzo Roof Restaurant’ta sahneye çıktı. Sanatçı, sesi kadar kostümüyle de dikkat çekti. Fit görüntüsüyle beğeni toplayan Olcay, formunu yüzmeye borçlu olduğunu belirtti. Sanatçı, haftanın her gün hiç aksatmadan yüzdüğünü de sözlerine ekledi.

Kısa Kısa Cadde

Kitap hediyesi

Sera Kutlubey, 6. Merzifon Kitap Fuarı’na katıldı. ‘Plüton’un Düş’üşü’ eserini imzalayan oyuncu, bir çocuğun kendisi için resim yapıp, hediye etmesi üzerine, “Aldığım en özel hediyelerden biri” dedi. Kutlubey, psikolojik gerilim türündeki kitabının içinde şiirler olduğunu söyleyerek, “Hasta bir ressam kızın kendi iç dünyasında yaşadığı hikâyeyi anlattım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Anneler Günü’ne özel

Atiye, yaz aylarında yayınlanacak sürpriz projelerinden önce Anneler Günü’ne özel bir eser yayınlayacak. Şarkıcı, sözleri Zeki Güner’e, bestesi kendisine, düzenlemesi ise Erol Sebebci’ye ait duygusal parça ‘Anne’yi, cuma günü müzikseverlerin beğenisine sunacak.

Kısa Kısa Cadde

Düet yaptılar

Demir Demirkan, meslektaşları Ferman Akgül, Hayko Cepkin ve Fatma Turgut’la seslendirdiği 10 şarkısının canlı kayıtlarını yayınlamaya başlıyor. Demirkan ile Akgül’ün ‘Gitti Gider’ parçası, perşembe günü müzikseverlerle buluşacak. Akgül’ün rap performansı ise dikkat çekecek.