Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

20.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Enerjilerini birleştirdiler

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Son dönemde haklarında çıkan aşk dedikodularını yalanlayan Hadise ile Murda, sürpriz bir projeye imza attı. İkilinin, müzikal stillerini ve yaratıcı enerjilerini birleştirdiği ‘Sen Dönene Kadar’ şarkısı, Universal Music Türkiye etiketiyle yayınlandı. Çift, klipte de birlikte kamera karşısına geçti.

Kısa Kısa Cadde

‘Evlilik düşünmüyorum’

Sema Şimşek, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Erdoğan Erdal’la birlikte olan model, “İlişkimizi göz önünde yaşamak istemiyoruz. Yaşandığı zaman neler olduğunu gördük. Güzel gidiyor ve iyi de hissediyorum. Evlilik düşünmüyorum. Zaten evli gibi yaşıyoruz ama büyük konuşmak istemem. Yıllar içinde ne olur bilemeyiz” ifadelerini kullandı.

Kısa Kısa Cadde

Cannes’ın yıldızı

Meryem Uzerli, 76. Cannes Film Festivali’nde boy göstermeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından kırmızı halıda çektirdiği fotoğrafları paylaşan oyuncu, yurt dışı basınının da ilgisini çekiyor. Uzerli, dünyanın birçok yerinden gelen gazetecilere birbirinden seksi pozlar veriyor.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

El ele alışveriş

İkinci çocukları Süreyya Leyla’yı iki ay önce kucağına alan Hazal Kaya ile Ali Atay, önceki gün İstinye Park’ta objektiflere takıldı. El ele alışveriş yapan çift, “Çocuklara evde bakıcı bakıyor. Biz alışverişe çıktık” dedi. İkili yaz tatili için, “Çalışıyor olacağız. Plan yapamıyoruz” diye konuştu.

Kısa Kısa Cadde

‘Kolombiya’da yayınlanacak’

Kadir Doğulu, Can Verel ve Camila Duarte Çakır gibi isimlerin yer aldığı ‘Leylifer’ filmi, Türkiye’den önce Kolombiya’da yayına giriyor. Bir Türkle evli olan Kolombiyalı kadının, İstanbul’da yaşadığı trajedi sonunda hiç tanımadığı bir kültürde iki çocuğuyla kalarak verdiği mücadeleyi anlatan dizi, 120 bölüm olarak çekildi. Aynı zamanda projenin yapımcılarında biri olan Doğulu, “İlk kez hakim olmadığımız, yabancı izleyici profilinin önüne çıkmış oluyoruz” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Güzellik için buluştular

Zeynep Tuğçe Bayat, Deren Talu ve Pınar Eczacıbaşı gibi isimler, Genesse kliniği ile The Elixir Clinic’in ortaklığını duyurduğu lansmanda bir araya geldi. Ünlü isimler, estetik ve güzellik hakkında bilgiler aldı.

Kısa Kısa Cadde

Sete çıktı

Haberin Devamı

Aytaç Şaşmaz, Belçim Bilgin, Burak Sevinç, Sümeyye Aydoğan, Ferit Aktuğ, Gözde Çığacı ve Furkan Kalabalık’ın yer aldığı ‘Hatıran Yeter’ filmi, sete çıktı. Ömer Faruk Yardımcı’nın yazıp yönettiği projenin çekimleri, Bursa’da 10 hafta sürecek.

Kısa Kısa Cadde

Yeni afiş

Engin Hepileri, Şebnem Bozoklu, Aslıhan Güner, Biran Damla Yılmaz, Eser Yenenler, Melisa Döngel ve Erkan Petekkaya gibi isimlerin başrolünü paylaştığı ‘Prestij Meselesi’ filmi, yeniden vizyona giriyor. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle vizyondan çekilen projenin, yeni afişi yayınlandı. Yapım, 2 Haziran’da izleyiciyle buluşacak.