Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

23.05.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

‘Güvenli bölgemde ilerliyorum’

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Kendisini uyumlu biri olarak tanımlayan Kubilay Aka, “Fanus içinde olmayı mantıklı buluyorum. Güvenli bölgemde, istediğim hızda ilerlemek şu an benim için ideal” dedi.

Kubilay Aka, L’officiel Hommes dergisine konuştu. Oyuncu, “Seni sen yapan özellikleri nasıl tanımlarsın?” sorusuna, “Köşeme çekilip oturmak, hiçbir şey katmamak ve sadece üstüme düşeni yapmak pek bana göre değil. Sanırım uyum, beni tanımlayan özelliklerimden biri. Birçok şeyi de buna borçluyum. Bütün dünyaya çok hızlı ulaşabiliyoruz. Yine de fanus içinde olmayı mantıklı buluyorum. Güvenli bölgemde, istediğim hızda ilerlemek şu an benim için ideal” yanıtını verdi.

Aka, “Anlık kararlarla canın ne istiyorsa, o an onu yapabilecek bir cesarete sahip misin?” sorusuna ise, “Evet; klasik ama hayat kısa... Şartlar ne olursa olsun yaşamaya da değer. Gecenin bir saati yola çıkıp, sabah Urla’da sahilde, çadırda uyandığım anlar da var, yemek yemek için Gaziantep ve Bursa’ya falan gitmişliğim de... Zamanımın çoğu çalışarak geçiyor; kısa zamanda kendime ayırdığım vakitte güzel olsun istiyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Onur konuğu

Hande Erçel, Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Magnum Türkiye’nin davetlisi olarak katıldı. Oyuncu, “Onur konuğu olarak Cannes’da bulunmak mutluluk verici. Davet geldiği andan itibaren başlayan heyecanım, buraya gelince daha da katlandı. Milyonların severek dinlediği JVKE’nin ‘Golden Hour’ parçası benim de favorilerim arasında... Şarkının yeni versiyonunu Magnum partisinde dünyada ilk kez dinleyenler arasında olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum” dedi.

Kısa Kısa Cadde

Çocuklarla eğlendi

Alişan, çocukları ve yeğenleriyle Ataşehir Golf Club’daki Hupalupa Go Festivali’ne katıldı. Şarkıcı, çocuklarla tüm etkinliklere katılıp, onlara unutulmaz bir gün yaşattı.

Kısa Kısa Cadde

Milyonluk sahne

Linet, Cahide Palazzo’da sahneye çıktı. Şarkıcıyı, günler öncesinden rezervasyonu dolan organizasyonda yurt dışından da dinlemeye gelen hayranları oldu. Linet, geçtiğimiz günlerde İtalya’dan aldığı iki kıyafeti ve milyonluk Bvlgari marka takılarıyla göz kamaştırdı.

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

‘Mahallenin Tarkan’ıydım’

Zara, Ceylan Ertem’in ‘Duyuyor Musun?’ programına katıldı. “Bu dünyaya şarkı söylemek ve oyunculuk yapmak için geldim” diyen sanatçı, “Bir gün hayatım bir film olacaksa, kesinlikle komedi olacaktır. Küçücük yaşta mahallenin starıydım. Yani Tarkan’ıydım. Park açılışı olur, ben sahneye çıkardım” dedi.

Kısa Kısa Cadde

1950’ler esintisi

Funda Arar, KKTC’deki Kaya Palazzo’da sahne aldı. Şarkıcı, Songül Sarpbaş imzalı 1950’lerin esintilerini taşıyan kostümüyle misafirlerinden övgü aldı. Kendisinin Grace Kelly hayranı olduğunu belirten Arar, “O yüzden bu gece böyle bir tercih yaptım” dedi.