Cadde ‘Kısa sürede kenetlendiniz'

‘Kısa sürede kenetlendiniz'

23.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Frida Aasen, geçtiğimiz şubatta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinin ardından Türklerin kısa sürede kenetlenmesinin kendisini duygulandırdığını söyledi.

‘Kısa sürede kenetlendiniz

Röportaj: ABDULLAH MALKOÇ- Victoria’s Secret’ın ünlü modellerinden Frida Aasen, geçtiğimiz günlerde Antalya’da gerçekleşen Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyuma çıktı. Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Norveçli manken, sorularımıza samimi cevaplar verdi. 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türk arkadaşları sayesinde Haluk Levent’i öğrendiğini ve yardım çalışmalarını takip ettiğini belirten Aasen, “Kısa sürede birbirinize kenetlendiğinizi gördüm ve bu beni çok duygulandırdı” dedi. 

Haberin Devamı

Alışveriş yaparken keşfedildiniz. Tesadüflerin ve güzelliğiniz dışında size başarıyı getiren etkenler neler oldu?

Tesadüflere kesinlikle inanıyorum. Tabii bu noktaya sadece bir tesadüfle gelmedim. Başarının yolu ise önce kendine inanmaktan sonra da çok çalışmaktan geçiyor.

‘Kısa sürede kenetlendiniz

‘Victoria’s Secret’ markası hayatınızda neleri değiştirdi?

Sonuçta dünya çapında modaya yön veren bir marka. Hayatımızda çok şeyi değiştiriyor. Bunları saymakla bitmez, en başta tanınıyorsunuz. Modayla ilgilenmeyen insanlar bile Victoria’s Secret mankenleriyle birlikte ilgi duymaya başlıyor.

Türk modası hakkında fikriniz var mı?

Türk kalitesine ve ürünlerine bayılıyorum. Belki de günlük hayatta giydiğimiz birçok şey aslında Türk üretimi.

Haberin Devamı

Dosso Dossi Fashion Show’da daha önce podyuma çıkan Victoria’s Secret top modellerinden organizasyonla ilgili fikir aldınız mı?

Gelmeden önce araştırdım. Ve daha önce bu podyuma çıkan ünlü modellerin neden Dosso Dossi’yi tercih ettiklerini buraya geldiğimde daha iyi anladım. Çünkü çok başarılı ve havalı bir organizasyon. Bu seviyede bir defilede baş manken olmak keyifliydi. Çok mutlu oldum.

Rol model aldığınız bir manken var mı?

Gerçek anlamda Adriana Lima ve Natasha Poly hayranıyım. İnsanlar genel anlamda modelliğin kısa bir dönemi olduğunu düşünüyor. Ancak bu saydığım isimler mesleğini uzun vadede başka yönlere de götürebileceğini gösterdi.

Her kadının kendine has güzellik sırları vardır. Sizin geleneksel bir yönteminiz var mı?

Saunadan sonra mutlaka buz banyosu yapıyorum. Cildime çok iyi geliyor.

‘Kısa sürede kenetlendiniz

‘Levent’i takip ettim’

Türkiye’den tanıdığınız ya da takip ettiğiniz ünlü isim var mı?

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedeler için seferber olan Haluk Levent’i tanıdım ve yaptıklarını takip ettim. Bunu Türk arkadaşlarım sayesinde öğrendim. Onlar bir şeyler yapmaya çalıştı, benim de bazı yardımlarım oldu. Kısa sürede birbirinize kenetlendiğinizi gördüm ve bu beni çok duygulandırdı.

Türkiye’den ayrılırken sevdikleriniz için hediye aldınız mı?

Evimizi yeniliyoruz. Fuar alanında ev tekstilini görünce sevindim. Alışveriş yapıp öyle döneceğim.

Haberin Devamı

‘Baklavaya bayılıyorum’

Kariyerinize nasıl devam etmeyi düşünüyorsunuz?

Başka planlarım da var tabii ki. Ancak ben biraz ruhani bakıyorum. Gerçekleşmeden söyleme taraftarı değilim.

İşinizle özel yaşantınız arasındaki dengeyi nasıl sağlıyorsunuz?

Aslında çok zor oluyor. Eşim (Tommy Chiabra) iş insanı ve onun da programı yoğun oluyor. Biz de iş seyahatlerimize birlikte gitmeye çaba gösteriyoruz.

Türkiye ve Türkler hakkında en çok ilginizi çeken şey nedir?

Yemek kültürleri ve güçlü aile bağları çok etkileyici. Bunu çevremdeki Türk arkadaşlarımda da görüyorum. Tatlılarınızdan özellikle baklavaya bayılıyorum.