Cadde Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak! Demet Evgar setleri özlemiş

Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak! Demet Evgar setleri özlemiş

03.10.2023 - 08:14 | Son Güncellenme:

Kızı Mavi'yi kucağına aldığından beri ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Demet Evgar, önceki gün eşi Levent Babataş ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Evgar, setleri özlediğini açıkladı.

Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak Demet Evgar setleri özlemiş

Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimleri arasında yer alan oyuncu Demet Evgar, geçen geçtiğimiz sene mart ayında 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturmuştu.

Haberin Devamı

Ünlü çift, Mavi adını verdikleri kızlarına ağustos ayında kavuşmuştu. Mavi'nin dünyaya gelmesinin ardından bambaşka biri olduğunu söyleyen Evgar, şu ifadeleri kullanmıştı:

Gayet iyiyim çünkü bütün günümü kızım Mavi ile geçiriyorum. Mavi'den sonra hayatımda her şey değişti. Zaten değişsin diye yapıyorsunuz ve iyi ki de değişti. Mavi'den sonra bambaşka biri oldum, tuhaf bir sakinlik geldi. Eşim ve ailem çok yardımcı oluyor bana bu süreçte ve her günüm şükürle geçiyor. Oyuncu olduğum için uykusuzluğa alışığım ama Mavi'den kaynaklı uykusuzluğum çok daha zevkli. Mavi çok huzurlu bir çocuk, hiçbir zorluk çekmiyorum. Her gün yeni bir deneyimle karşılaşıyorum.

Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak Demet Evgar setleri özlemiş

BAKICI YARDIMI ALMIYOR!

Evgar ile Babataş, son olarak önceki gün alışveriş turuna çıktıkları Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Ayaksütü gazetecilerle konuşan ikiliden güzel oyuncu, setlere dönmek için çok acele etmediğini açıkladı.

Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak Demet Evgar setleri özlemiş

Bakıcı yardımı almadığını ve kızını kendisinin büyüttüğünü anlatan Evgar, "Olabildiğince hep yanındaydım bir sene boyunca iyi gittik. Bizim zaten beş altı yıldır öncesinde de beraber olduğum bir ablamız vardı o yüzden daha kolay oldu o geçiş. Zaten hep yanındaydım" dedi.

Kızı doğduğundan beri ekranlardan uzak Demet Evgar setleri özlemiş

"YAKINDA GÜZEL SÜRPRİZLER GELECEK"

Haberin Devamı

Setlere dönmek için acelesi olmasa da sürprizlere açık olduğunu "Hiçbir şey için acele etmedim ama setleri özledim. Zaten yakında güzel sürprizler gelecek" diyerek belirten oyuncu, ardından acelesi olduğunu söyleyerek, eşi ile el ele tutuşup alışverişine kaldığı yerden devam etti.