Cadde 'Kızım Gibi Kokuyorsun', Los Angeles yolcusu

'Kızım Gibi Kokuyorsun', Los Angeles yolcusu

24.02.2020 - 16:38 | Son Güncellenme:

Olgun Özdemir'in yönetmenliğini üstlendiği, Kültür Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü destekli 'Kızım Gibi Kokuyorsun' filmi, katıldığı festivallerden ödül kazanmaya devam ediyor.

Kızım Gibi Kokuyorsun, Los Angeles yolcusu

12. Londra Uluslararası Film Festivali’nden Yılşen Özdemir'in hayat verdiği 'Hevi' karakteri ile 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan 'Kızım Gibi Kokuyorsun'a, Kuzey Avrupa Uluslararası Film Festivali’nden de iki ödül geldi. Olgun Özdemir 'En İyi Yönetmen', Çağlar Ertuğrul da 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Haberin Devamı

Clemence Verniau, Çağlar Ertuğrul, Yılşen Özdemir, Şerif Sezer, Esin Civangil, Tolga Güleç, Deniz Arna, Muhammed Cangören ve Fehmi Karaaslan gibi isimlerin rol aldığı film, 20-26 Mart tarihleri arasında Los Angeles'da düzenlenecek olan 14. Uluslararası Method Film Festivali'nde Amerika prömiyerini gerçekleştirecek.

Olgun Özdemir, 2020 yılında yine Çağlar Ertuğrul'la birlikte 'Tatlı Süt Köpüğü' isimli üçlemenin ilk halkasını çekmeye başlayacak. Türk, Amerikan ve Kosova ortak yapımı filmde, 2009 Kosova Güzeli Arbnora Ademaj da yer alacak.