Cadde 'Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum!'

'Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum!'

23.10.2023 - 17:22 | Son Güncellenme:

Kemal Ekmekçi ile 207 yılında evlenen Gizem Karaca, "Projem olmadığında İzmir'de, olduğunda İstanbul'dayım" dedi. 'Adını Feriha Koydum', 'Güzel Köylü', 'Kara Sevda' ve 'Alparslan: Büyük Selçuklu' gibi projelerde rol alan Karaca, oyunculuk kariyerine dair da dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum

Gizem Karaca, Bestyle Magazine ekim sayısına kapak oldu. Dergiye röportaj da veren Karaca, oyunculuğun kendisi için hayal ürünü olmadığını dile getirdi.

Haberin Devamı

"AİLEDE HERKESİ OYNATIYORDUM"

Profesyonel olarak oyunculuğa 2012 yılında başladım ve hiç durmadım. Oyunculuk, çocukken bir hayal ürünü değildi benim için. Ben daha çok kamera arkasına meraklıydım. Sekiz yaşındayken biriktirdiğim parayla bir handycam almıştım. Aklımca senaryolar, hikayeler kuruyor ve ailede herkesi oynatıyordum. Babaannem benden çok çekti mesela. Herkese bir rol ve konu verip sahneler kuruyordum, koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum resmen. Onlar da bana hiçbir şey demiyorlardı. Kamerayı kurup karşılarına geçip tiplemeler yapıyordum.

Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum

"BİR YANIMI DAHA KEŞFETTİM"

Güzel oyuncu, "Şimdi düşününce, ben aslında belli etmişim kendimi çocukken, şanslıyım ki yolum ona göre evrildi. Başka bir iş yapabileceğimi asla hayal etmedim. Hep filmlere ve oyunculara hayranlık duyardım. Kaderim beni kamera karşısına attı. Çok şükür çok sevdiğim bir işi yapıyorum. Şimdi yeni yaşımda yeni bir yanımı keşfettim ve kamera arkasına geçmeye başladım" dedi.

Koca koca insanları şekilden şekle sokuyordum

"SÜREKLİ ELİMDE BAVUL VAR"

Evlendikten sonra İzmir’de yaşayan ama İstanbul’dan da kopmayan Karaca, "Projem olmadığında İzmir’deyim, olduğunda ise İstanbul’dayım. Sürekli bir bavul var elimde. Ben buna çok alışığım, hiç şikayetim yok. Zaten bir yere kök salabilen biri değilim, bu yüzden bu sistem beni canlı tutuyor" ifadlerini kullandı.