Cadde 'Kocam yeterince seksi olmadığımı söyledi, o anı asla unutmadım!'

'Kocam yeterince seksi olmadığımı söyledi, o anı asla unutmadım!'

04.01.2024 - 11:03 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Kelly Clarkson, 2021'de Brandon Blackstock ile sekiz yıllık evliliğini sonlandırma kararı almıştı. İkilinin boşanma davasına ait mahkeme belgeleri, nerdeyse üç yılın ardından ortaya çıktı. Bu belgelerde yer alan ifadelere göre Clakrson'ın duruşmada anlattıkları, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kocam yeterince seksi olmadığımı söyledi, o anı asla unutmadım

ABD'li şarkıcı, söz yazarı ve televizyon kişiliği Kelly Clarkson, 2013 yılında yapımcı ve menajer Brandon Blackstock dünyaevine girmişti. River Rose ve Remington Alexander adını verdikleri iki çocuk sahibi olan ikili, 2021'de yollarını ayırmıştı.

Haberin Devamı

41 yaşındaki Clarkson ile 47 yaşındaki Blackstock'un yaklaşık üç yıl önceki boşanma davasıyla ilgili bazı ayrıntılar, The New York Post tarafından ortaya çıkarıldı. Katıldığı 'American Idol' adlı yarışmayla ünlenen Kelly Clarkson'ın boşanma aşamasındayken mahkemede anlattığı bazı ayrıntılar da söz konusu belgelerde yer aldı.

Kocam yeterince seksi olmadığımı söyledi, o anı asla unutmadım

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRMESİNE YARDIM EDECEĞİNİ UMDU

Belgelere göre; 'The Voice' adlı ses yarışmasında vokal koçu olmayı uzun yıllardır isteyen ünlü isim, bu hayalinden kendisine yardımcı olabileceğini düşündüğü yapımcı eşine bahsetti.

Kocam yeterince seksi olmadığımı söyledi, o anı asla unutmadım

"RIHANNA GİBİ SEKS SEMBOLÜ BİRİNİ ARIYORLAR"

Ancak Blackstock, Clarkson'a yarışmanın yayınlandığı kanalın yöneticilerinin onun yerine Rihanna gibi 'daha seks sembolü birini' aradıklarını, Rihanna'nın siyah olması nedeniyle de daha 'tercih edilebilir' olduğunu, eşinin tarzının zaten yarışmada koçluk yapmakta olan Blake Shelton'a 'çok benzediğini' ve bu sebeplerden ötürü işi alamayacağını söyledi.

Haberin Devamı

Kocam yeterince seksi olmadığımı söyledi, o anı asla unutmadım

"BU KONUŞMAYI NASIL BUNCA YIL HATIRINDA TUTTUN?"

Eşinin bu yorumlarına rağmen 2018'de hayalini gerçekleştirerek 'The Voice'ta yer alan Kelly, duruşmada avukatının yönelttiği "Brandon Blackstock ile aranızda geçen bu konuşmayı nasıl bu kadar uzun süre hatırında tuttun?" sorusuyla karşılaştığında şöyle yanıt verdi:

Bir kadın, kocasının kendisine seks sembolü olmadığını söylediği anı asla unutmaz!