Cadde Koray Avcı'dan Türkan Şoray pozu

Koray Avcı'dan Türkan Şoray pozu

22.12.2018 - 09:16 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Koray Avcı, bu yıl dördüncüsü düzenlenen K.K.T.C. Türkiye Yılın En İyileri Ödül Töreni'nde iki ayrı dalda ipi göğüsledi.

Koray Avcıdan Türkan Şoray pozu

Tören öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Koray Avcı, 2018'i ödül ve konserle kapatacak olmanın kendisi için oldukça önemli olduğunu dile getirerek, "Halkın sevgisi ve takdirini kazanmak dünyanın en özel duygularından biri. Geride bıraktığımız yılda elimizden geldiğince doğru işlere imza atmaya çalıştık. Başarabildiysek ne mutlu bize" dedi.

Haberin Devamı

Bir süre daha albümündeki şarkılara klip çekmeye devam edeceğini dile getiren Avcı, yeni albümü için imajını tazeleyeceğini söyledi. Saçlarını işaret ederek "Şu Türkan Şoray'ı kıskandıracak saçlarıma bile veda edebilirim" diyen şarkıcı, saçlarını savurup sinemanın sultanına nazire yaptı.

Muhabirlerin tebessümlerine Türkan Şoray pozu vererek karşılık veren Avcı, sempatik tavırları ile törenin en renkli isimlerinden biri oldu.

ANLAMLI MESAJ

Röportajın ardından ödüllerini almak üzere sahneye yönelen başarılı Avcı, 'En iyi Erkek Sanatçı' ve 'K.K.T.C. Radyocuları Juri Özel Ödülü' ile aynı geceye iki ödül sığdırdı. Ünlü şarkıcı, "Bu ödülleri hayvanları boğazlamayan, onları tekmeleyip yerlerde sürüklemeyen, kadınlara çiçek gibi davranan, onlara özel olduklarını hissettiren ve hoşgörüyü prensip edinen centilmen Türk erkekleri adına alıyorum. Geçtiğimiz yıl yaşanan tüm şiddet olaylarını kınıyor, 2019 yılının hepimizin iyilik adına yarıştığı bir yıl olmasını temenni ediyorum" sözleriyle de salondaki misafirlerden büyük alkış aldı.