Cadde ‘KÖTÜLERiN KÖTÜSÜ’ ARTIK YOK

‘KÖTÜLERiN KÖTÜSÜ’ ARTIK YOK

25.11.2012 - 19:44 | Son Güncellenme:

80’li yılların fenomen dizisi ‘Dallas’ta canlandırdığı kötünün kötüsü karakter ‘J.R.’la milyonları ekrana bağlayan Larry Hagman, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Gırtlak kanseriyle mücadele eden ABD’li oyuncu 81 yaşındaydı

‘KÖTÜLERiN KÖTÜSÜ’ ARTIK YOK

Yıllar yıllar önce, onun televizyonda gösterildiği saatlerde sokaklar boşalır, herkes televizyonlarının karşısında yerini alır, nefesini tutarak izlerdi ‘Dallas’ı.

Bunda entrikadan entrikaya koşan hikaye kadar o güne kadar Türk izleyicisinin gördüğü belki de en kötü dizi karakterinin de etkisi vardı. Larry Hagman, gaddar, acımasız, saf kötü adam ‘J.R. Ewing’i o kadar iyi oynuyordu ki herkesin nefretini kazanmıştı kısa sürede.

Şöhretinin zirve yaptığı yıllarda alkol ve uyuşturucu sorunlarıyla boğuşan ABD’li aktör, önce siroz oldu, sonra kanser. 1995’te geçirdiği organ nakli ameliyatıyla karaciğeri yenilendi, sağlığına kavuştu.

Haberin Devamı

‘Dallas’ın günümüze uyarlanan yeni bölümlerinde rol alıyordu ki bu kez de gırtlak kanserine yakalandı 81 yaşındaki oyuncu.

Teksas’ta doğan Hagman, eyaletin başkenti Dallas’ta bir hastane odasında hayata veda etti. Yanında, ailesi ve ‘Dallas’ta karısını canlandıran Linda Gray (Sue Ellen) ve kardeşini oynayan Patrick Duffy (Bobby) vardı.