Cadde Küçük Ağa 49. bölüm için heyecan doruktaydı - izle

Küçük Ağa 49. bölüm için heyecan doruktaydı - izle

10.03.2015 - 11:27 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizisi Küçük Ağa 50. bölümde final kararı alırken dün akşam ekrana gelen son bölüm yine nefes kesti. Merakla beklenen Küçük Ağa 49. bölüm izleyiciyi ekrana kilitledi. Kanal D'de canlı olarak ekrana gelen dizide; Mehmetcan’ın kaçırılması herkeste şok etkisi yarattı. İşte Küçük Ağa son bölüm ve detayları...

Küçük Ağa 49. bölüm için heyecan doruktaydı - izle

Kanal D yönetimi, Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Zafer Algöz, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya'nın yer aldığı, reyting rekortmeni Küçük Ağa dizisi için final kararı aldı. Dizi özellikle çocuklar tarafından çok seviliyor.

Küçük Ağa 49. Bölüm de: Mehmetcan'ın kaçırılışı herkeste şok etkisi yaratıyor. Öte yandan, Mehmetcan'a hiç de iyi davranılmıyor. Sinem ve Ali perişan olurken, Mehmet Ağa da, torununu bulmak için seferberlik ilan ediyor.

Küçük Ağa 49. bölümü ile 10 Mart Salı 22:15'te Kanal D'de yayınlandı.

Küçük Ağa 49. Bölüm Fragmanı izle;



Dizi 50. bölümde sona ereceği iddia edildi. Dizi son dönemlerde reytinglerde düşüş yaşamıştı. Küçük Ağa’nın geçtiğimiz Salı ekrana gelen son bölümü Total grubunda 14. AB grubunda ise 19. olmuştu. Küçük Ağa dizisi özellikle geçen sene ekrana geldiği Salı akşamları reyting birinciliğini kimseye kaptırmıyordu.