Cadde Küçük Ağa 50. bölüm final sahnesinde şoke eden kaza - izle

Küçük Ağa 50. bölüm final sahnesinde şoke eden kaza - izle

19.03.2015 - 12:40 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Küçük Ağa 50. bölümü ile ekranlara veda etti. Dizi 50 bölüm boyunca yayınlanarak kendi çapında bir başarıya imza atarken izleyiciler ise final bölümünden memnun kalmadı. Küçük Ağa final bölümünde Sinem ve Ali'nin bir trafik kazasında öldürülmesi sosyal medyada olay oldu! İşte o kaza görüntüleri...

Küçük Ağa 50. bölüm final sahnesinde şoke eden kaza - izle

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya'nın rol aldığı Küçük Ağa, 50. bölümüyle final yaptı. Dizinin son bölümde tam işler yoluna girmişken Sinem ve Ali'nin bir trafik kazasında öldürülmesi, izleyicilerin sosyal medyada adeta kıyamet koparmalarına neden oldu.

Dizinin seyircileri sert bir dille finali sevmediklerini ve daha mutlu bir sonu hak ettiğini belirtirken bazı izleyiciler ise dizinin sonunda bitiyor olmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Sürpriz son ile ilgili olarak ise henüz hiçbir yerden açıklama gelmedi. Bunun yanı sıra yapım, reytinglerde de oldukça gerilerde kaldı.

Küçük Ağa dizisi final bölümü kaza sahnesi;

Haberin Devamı

Küçük Ağa duygu yüklü final bölümü ile 17 Mart Salı 22:15'te yayınlandı. Dizide; Mehmetcan'ın kaçırılmasından sonra endişeli günler geçiren Sinem, çözümü Ali ile yine aynı evde yaşamakta buluyor. Yeniden bir araya gelen karı kocanın en büyük destekçisi tabi ki Mehmetcan oluyor.

Sinem ve Ali yeniden aynı evde yaşamaya başlıyor. Sinem son yaşanan olaylardan sonra Mehmetcan konusunda sürekli panik olmaktadır. Ruh halinin farkında olmadan herkesin kalbini kırmaya başlamıştır.

Mehmetcan pedagog yardımı alır. Mehmet Ağa ve Esma, Sinem ve Ali'yi evlilik terapistine gitmeleri konusunda ikna ederler. Mehmetcan Sinem'in panikleri yüzünden oldukça sıkılmıştır, Sinem'in haberi olmadan gittiği her yer sorun olmaya başlamıştır.

Küçük Ağa 50. Bölüm Fragmanı İzle;


İKİNCİ SEZONDA TUTUNAMAMIŞTI

Haberin Devamı

28 Ocak 2013'te yayın hayatına başlayan dizi, kısa zamanda ekranın yeni fenomenine dönüşmüş ve başarılı bir performans sergilemişti. Ancak yeni sezonda istenilen sonuçları alamayan yapımın önce saati, sonra da kaderi değişmişti. Dizinin başrollerini ise Birce Akalay, Sarp Levendoğlu, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya paylaşıyordu.

KÜÇÜK AĞA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...