Cadde Küçük Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı

Küçük Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı

15.01.2015 - 14:32 | Son Güncellenme:

Star TV'de yayınlanan Küçük Gelin dizisi 62. bölüm fragmanı yayınlandı. Küçük Gelin dizisinin yeni bölümü olan 62. Bölüm'ünde neler olacak? Fragman bilgileri ve özet ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz...

Küçük Gelin 62. bölüm fragmanı yayınlandı

Yeni sezonda dikkat çeken konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Küçük Gelin, yeni bölümleriyle pazar günlerinin vazgeçilmezi haline geldi. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan Küçük Gelin dizisinin bu haftaki bölümünde neler olacağı merak konusu oldu. Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelinlerin dramı Samanyolu TV ekranlarında... 14 yaşında zeki ve gelecek vadeden bir kız çocuğunun zengin bir aileye berdel olarak verilmesini ve çocuk yaşta zorla evlendirilmesini konu alan Küçük Gelin, istemediği bir hayatı yaşamak zorunda kalan çocuk gelinleri, aile içi çatışmaları, iktidar entrikalarını ve duygusal çıkmazları da odağına taşıyor.

Haberin Devamı

Küçük Gelin'in oyuncusundan haber alınamıyor. STV ekranlarında yayınlanan "Küçük Gelin" dizisinin başrol oyuncusu Orhan Şimşek'ten iki gündür haber alınamıyor. En son babasıyla birlikte gittiği Yalova Çiftlikköy'de ortadan kaybolan oyuncunun yanında telefonu olmadığı için kendisine ulaşılamıyor. Oyuncuyu görenlerin hemen en yakın polis merkezine haber vermesi isteniyor.

Küçük Gelin 62. Bölüm Fragmanı