Cadde Küçük Gelin son bölümde yine nefesleri kesti!

Küçük Gelin son bölümde yine nefesleri kesti!

27.10.2014 - 08:26 | Son Güncellenme:

Ekranlarda büyük ilgiyle izlenen ve çocuk gelinlerin zorlu hayatlarını konu alan Küçük Gelin dizisi pazar akşamı yine yep yeni bir bölüm ile STV'de izleyicisiyle buluştu. Heyecanın hız kesmediği dizide Zehra'yı bekleyen zor günler devam etti. Ayrıntıları merak edenler haberimizde bulabilirler...

Küçük Gelin son bölümde yine nefesleri kesti

STV ekranlarında yayınlanan çocuk gelinlerin dramını ve hayatlarının zorluklarını anlatan dizi Küçük Gelin yine nefesleri kesti. Dizinin bu bölümünde Leyla Devran'ın aklının hala Melek'te olduğunu düşündü ve bu sebeple ondan kurtulmak istedi. Diğer yandan Küçük Gelin son bölümde Azad'tan gelecek haber bütün konağı şoke etti.

KÜÇÜK GELİN SON BÖLÜM GÖRÜNTÜLERİ

Haberin Devamı

Kızını kurtarmak için tefecilerden para bulmaya çalışan Melek’in karşısına bu kez Devran çıktı. Konakta düğün telaşı başlarken Devran’ın Melek’i hala unutmadığını düşünen Leyla, düğün öncesi Melek’ten kurtulmak için biriyle anlaşır ve etrafta çirkin dedikoduların yayılmasını sağladı. Melek kendisini bekleyen tehlikeden habersizken Zümrüt’ün, sürpriz planı her şeyi değiştirdi.

Suriye’de iftira sonucu hapse atılan Azad ve Ali idama götürüldükleri aracın patlaması sonucu büyük yara aldı. Olay yerine giden Devran, Ali’ye ulaştı, Azad’ı ise ölüme terk ederek orada bıraktı. Herkes meraklı bir bekleyiş içindeyken Azad’ın öldüğü haberi konağa bomba gibi düştü.

Yeni Bölüm Fragmanı