Cadde Küçük Gelin son bölümü yine milyonları ekrana kilitledi

Küçük Gelin son bölümü yine milyonları ekrana kilitledi

29.11.2014 - 10:17 | Son Güncellenme:

Küçük Gelin Pazar akşamı için merakla beklenen 55. bölümü ekrana geldi. Yeni yayın dönemine hızlı bir giriş yapan ve çocuk annelerin dramını konu alan dizide bu hafta neler oldu? Dizinin son bölümü yine milyonları ekrana kilitledi.

Küçük Gelin son bölümü yine milyonları ekrana kilitledi

Samanyolu TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Küçük Gelin dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Devran'la evlenen Meleğin bu kararını öğrenen Azat ne yapacak?

Melek zor durumda olduğu için ve kızı Zehra'yı korumak için konağa girmenin tek yol olduğunu düşünmüş Azat'ın da öldüğünü öğrenince de Devran'ıne evlenme teklifini kabul etmek zorunda kalmıştır.

Ancak Devran bununla yetinmez.. Melek'i resmi nikahlı karısı olmaya zorlar.. Hele telefonda Azat'ın sesini duyunca bu amacına ulaşmak için acele eder. Önce nikahlı karısı Leyla'yı zorla avukata götürür ve ona "Boşayacağım seni" der.. Sonra da Melek'i silahla ölümle tehdit eder. Melek zorla kabul eder nikahlı karısı olmayı..

Ancak Melek'i kötü bir sürpriz beklemektedir. Çünkü Azat yaşıyordur ve Zehra Azat'ı görür.. Ve annesine telefon açar.. "Anne Azat abimi gördüm ben.." der annesine..

Melek donar kalır. Çünkü çoktan Devran'ın resmi nikahlı karısı olmayı kabul etmiştir. Azat'ın yanında getirdiği kız dayısına sığınır. Ancak dayısı gerçekten güvenilir biri midir? Melek kapatıldığı odadan kaçmayı başarır.

GEÇTİĞİMİZ BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Melek, Zehra yüzünden zor durumda kalmış ve bütün itirazlarına rağmen Nujin Ana tarafından Diyarbakır’a gönderilmişti. Devran ise resmi nikah kıyılmasını şart koşmuş ve olayların seyri değişmişti çünkü ise Rojhat'ın peşinde olduğu Azad, konağa gelip nikahı görmüştü.

4. Fragman

Haberin Devamı

3. Fragman



2. Fragman



1. Fragman