Cadde Küçük Gelin yeni bölüm yine bomba gibi

Küçük Gelin yeni bölüm yine bomba gibi

06.11.2014 - 16:16 | Son Güncellenme:

Samanyolu TV ekranlarında 9 Kasım 2014 Pazar günü yayınlanacak olan Küçük Gelin dizisi 52. bölüm ile kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye’nin kanayan yarası çocuk gelin dramını konu alan Küçük Gelin yine bomba gibi bir bölümle izleyicisiyle buluşacak.

Küçük Gelin yeni bölüm yine bomba gibi

Küçük Gelin, heyecan dolu yeni bölümüyle 9 Kasım Pazar günü, saat 20.20’de ekrana gelecek. Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Küçük Gelin dizisinin yeni bölümü olan 52. Bölüm'ünde neler olacak? İşte o ayrıntılar

Haberin Devamı

Leyla'nın çıkardığı dedikodularla Harmanlı halkının hedefi haline gelen Melek, öldürülme tehlikesi yaşar. Durumu öğrenen Devran, Dilaver'e ulaşmaya çalışırken gerçeklerin ortaya çıkmasından korkan Leyla panik bir halde yeni planlar düşünür. Ali'den öldüresiye dayak yiyen Zehra baygın bir halde hastaneye kaldırılır.

Ali, Zehra'nın peşini bırakmaz ve hastaneye giderek onu tehdit eder. Bir ihbar yüzünden hapse atılan Melek'i Devran ziyarete gelir. Eli kolu bağlı bir şekilde kızını nasıl koruyacağını düşünen Melek, Zehra'nın korunması şartıyla Devran'a onunla evleneceğini söyler. Bu şok teklif karşısında Devran şaşkına döner.