Cadde Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda yeni bölümde sürpriz isim!

Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda yeni bölümde sürpriz isim!

02.10.2014 - 09:44 | Son Güncellenme:

Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun kadrosuna yeni isimler katıldı. Perşembe akşamının vazgeçilmez dizisi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam yine bomba gibi bir bölüm ile seyircisinin karşısına çıktı. Yeni bölümden detaylar ve oyuncu kadrosunda yaşanan yenilikleri sizler için hazırladık.

Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda yeni bölümde sürpriz isim

Yeni Bölümde neler olacak:
Polat, Ömer Baba’yı kurtarmak için harekete geçti
Her hafta milyonların ekran başına kilitleyen fenomen dizi “Kurtlar Vadisi Pusu”, yeni bölümünde de aksiyona ara vermeden devam etti.
Ömer Baba’yı bulup kurtarmak için yola çıkan Polat’ın karşısında duran engeller beraberinde birçok sürprizi getirdi. Bu yolculukta alacağı haberler ve karşılaşacağı isimler Polat Alemdar’ı durdurabilecek midir?
Mr. Key, sinsi planını harekete geçirmeye başlamıştır. Dört bir koldan gerçekleştirdiği hamleleri nasıl sonuçlar doğuracaktır? Polat Alemdar ile yaptığı görüşmenin ardından bir sonraki hamlesini kurgulayan Amon, İstanbul’da sürpriz isimlerle çok önemli konular konuşur. Kara, Ömer Baba ve Cahit kıskaçtadırlar. Çember daralmakta ve acımasız güçler hain amaçlarını bir bir uygulamaktadırlar. Polat Alemdar ise, boyun eğmeyecek ve zalimlere aman vermeyecektir.
Ekranların fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Sezon öncesi sayısız oyuncu takviyesi yapan diziye ilginç bir isim katıldı. 2012 Türkiye güzellik yarışması 4.güzeli Meltem Tüzüner Vadi’ye katıldı. İnstagram hesabında bunu duyuran güzel oyuncu dizide Meltem karakterini canlandıracak.

Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda yeni bölümde sürpriz isim

Ayrıca Şefkat Tepe dizisi kadrosundan olaylı bir şekilde çıkan Ertuğrul Şakar nam-ı diğer "Kordon Celil", Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 2 Ekim Perşembe günü yayınlanan son bölümünde diziye dahil oldu. Bu sezon Samanyolu TV'de yayın hayatına devam edecek olan Sungurlar dizisine geri döneceği konuşulan Ertuğrul Şakar bundan böyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın sağ kolunu canlandıracak. Kurtlar Vadisi Pusu bu sayede Abdülhey'in (Kenan Çoban) yokluğunu kapatmayı ve diziye yeni bir soluk getirmeyi planlıyor. Bakalım Kurtlar Vadisi hayranlarının da yakından tanıdığı Tuncay Kantarcı (Osman Wöber) ne zaman diziye dahil olacak..
Kurtlar Vadisi Pusu kadrosunda yeni bölümde sürpriz isim

Yeni Bölüm Fragmanı