Cadde 'Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Engin Duru hayatını kaybetti

'Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i Engin Duru hayatını kaybetti

23.01.2024 - 08:30 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Engin Duru, geçtiğimiz kasım ayında geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırılarak entübe edilmişti. Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, yaşam mücadelesi veren Duru'nun hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Hüseyini Engin Duru hayatını kaybetti

Duyurduğu ölüm ve hastalık haberleri nedeni ile magazin camiasında 'Felaket Tellalı' lakabı ile ünlenen ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay, geçtiğimiz kasım ayında Yeşilçam emektarlarından usta oyuncu Engin Duru’nun kalp krizi geçirdiğini açıklamıştı.

Haberin Devamı

'Kurtlar Vadisi' dizisinde Cerrahpaşalı Hüseyin karakterini canlandıran ünlü ismin yaşam savaşı verdiğini söyleyen Akay, "Yeşilçam’ın emektar oyuncularından Ergin Duru kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. 60 yaşındaki oyuncumuz maalesef entübe edildi ve yaşam savaşı veriyor. Kendisine acil şifalar dilerken, sizlerin de oyuncumuza dualarınızda yer vermenizi rica ediyorum" diye yazmıştı.

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Hüseyini Engin Duru hayatını kaybetti

"MEKANI CENNET OLSUN"

Onur Akay, Engin Duru'nun hayatını kaybettiğini duyurdu. Haberi kendi internet sitesinden paylaşan Akay, şöyle yazdı:

Usta oyuncumuz Ergin Duru, 15 Kasım 2023 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yoğun bakımda tedavi görüyordu. Kurtlar Vadisi'nin Cerrahpaşalı Hüseyin'i olarak da tanınan Türk sinemasının emektar isimlerinden Ergin Duru, 21 Ocak 2024 Pazar günü hayatını kaybetti. Cenazesi bugün Eskişehir'e gönderildi ve orada ikindi namazı sonrası toprağa verilecek. Mekânı cennet olsun inşallah.

Kurtlar Vadisinin Cerrahpaşalı Hüseyini Engin Duru hayatını kaybetti

ENGİN DURU KİMDİR?

Engin Duru, 1963 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. 'Kaygısızlar' ve 'Karışık Pizza' gibi yapımlarda yer alan Duru, son yıllarda ise 'Kurtlar Vadisi', 'Türkler Çıldırmış Olmalı' ve 'Abuzer Kadayıf' ile kariyerine devam etmiştir.